• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
فروردین احتمالا اره . ولی اسفند فکر کنم گرم و خشک باشه . اکیودر دما های بالایی زده برای روزای پیشرو . تهران که خودت میدونی تا اخر بهار امکان بارش های رگباری هست و حتی سالای اخیر در تابستونم خشکی مطلق نداریم .
:ناراحت::ناراحت::ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
آدم برفکی!

در ادامه موفقیت های دانشمندان جوان و رونمایی از آدم پرتقالی (آدم برفی ساخته شده از پرتقال)، که عکس ها و خبرش دیشب منتشر شد، امشب از نخستین آدم برفکی (آدم برفی ساخته شده از برفک یخچال فریزر) رونمایی میشه:

d5cnn9l0k4say8ld7h4.jpg

vt5xip0udpwyyry9jhrj.jpg

95c3jeaucl24efzi7n4z.jpg

s@d3q

کاربر ويژه
هومن فکر کنم امسال از اون سالها باشه که از هفته ی آخر اسفند سرد بشه و توی عید هم هوا سردتر از نرمال باشه

پسرخاله

کاربر ويژه
من تو این وضعیت بودم مونده از رفتن به دانشگاه حال میکنی یعنی با بچه ها بگو بخند و از این حرفا 3روزو برو اگه از راه و اتوبوس متنفری 2روزو برو!!
:خنده1::خنده1:

هومن فکر کنم امسال از اون سالها باشه که از هفته ی آخر اسفند سرد بشه و توی عید هم هوا سردتر از نرمال باشه
آره از اون سالا میشه که عید باید منتظره خسارت به باغات و سرمازدگی باشیم!
13 بدرم تو هوای برفی بدر کنیم:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
آدم برفکی!

در ادامه موفقیت های دانشمندان جوان و رونمایی از آدم پرتقالی (آدم برفی ساخته شده از پرتقال)، که عکس ها و خبرش دیشب منتشر شد، امشب از نخستین آدم برفکی (آدم برفی ساخته شده از برفک یخچال فریزر) رونمایی میشه:

d5cnn9l0k4say8ld7h4.jpg

vt5xip0udpwyyry9jhrj.jpg

95c3jeaucl24efzi7n4z.jpg

سلام بر بهزاد عزیزم:گل: خوبی داداش تبریک میگم بسیار زیبا بود

saeed hh

کاربر ويژه

هومن یعنی هیچ انگیزه ای واسه یه روز اضافه رفتن به دانشگاه نداری احتمال میدم دانشگاهتون نرکده باشه!!!:خنده1:

s@d3q

کاربر ويژه

فکر نکنم دیگه در اون حد باشه..فقط امیدوارم تا عید نشده یه برف 5سانتی هم شده تو مرکز شهر ببینیم...:نمیدونم: هرچند اصلا امیدوار نیستم:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
هومن یعنی هیچ انگیزه ای واسه یه روز اضافه رفتن به دانشگاه نداری احتمال میدم دانشگاهتون نرکده باشه!!!:خنده1:
نه بابا این ترم اصلا انگیزه ای نیست :ناراحت:
اتفاقا نرکده نیست:خنده1:
همه چی خسته کننده شده دیگه بابا سعید

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیزم:گل: خوبی داداش تبریک میگم بسیار زیبا بود

سلام بر محمود عزیز. تشکر. امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشید. خوشحالم در سال های آینده که احتمالا بچه هام :نی نی: :نی نی: برف نمی بینند، پدر پیرشون :adambarfy: میتونه واسشون از این آدم برفی ها درست کنه!

mohamad$

کاربر ويژه
سلام بر محمود عزیز. تشکر. امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشید. خوشحالم در سال های آینده که احتمالا بچه هام :نی نی: :نی نی: برف نمی بینند، پدر پیرشون :adambarfy: میتونه واسشون از این آدم برفی ها درست کنه!

درود بر دکتر عزیز . تصویری از اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا