• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
طبق معمول محمد از بجنورد رکوردار لایک هست واقعا خسته نباشی دلاور:فرار:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی بارش سنگین برف در رشته کوههای بینالود برای اواخر هفته آینده:

Wednesday19 DecemberThursday20 DecemberFriday21 DecemberSaturday22 DecemberSunday23 DecemberMonday24 DecemberTuesday25 DecemberWednesday26 DecemberThursday27 December
01d.png
01d.png
02d.png
03d.png
01d.png
01d.png
02d.png
13.png
13.png
-6°-6°-4°-1°-4°-6°-4°-4°-13°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours17 mm precipitation per 24 hours9 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0000.270.png
vindpil.0000.315.png
vindpil.0025.295.png
vindpil.0025.265.png
vindpil.0000.205.png
vindstille.png
vindpil.0025.270.png
vindpil.0025.255.png
vindpil.0025.030.png

کدخدا

کاربر ويژه
خیلی ممنون محمد جان

زنده باشی. خیلی خوشحال هستم که تصمیم گرفتی اینجا به فعالیتت ادامه بدی . هرچند که دیشب مهرداد اون نظرسنجی رو گذاشت میدونستم که تمایل زیادی برای برگشتن به اونجا رو داره.

بهرحال برای من خیلی عزیزه هر جا که باشه:گل:

من واقعیتش با مدیریت اونجا مشکلی نداشتم ولی از لحاظ امنیتی میترسم خیلی مشکلات برام پیش امد و....
امیدوارم هر کسی هر جایی باشه توزندگیش موفق باشه والا به اختیار خودم به هیج وچه به پی تی برنمیگردم....
با مدیریت و نحوه برخورد دوستان تو این فروم خیلی لذت بردم....:گل:
سپاسگزارم :گل:

درود محمد جان

چرا اتفاقا بنظر من که بارش خوبی رخ میده و قم رو هم شامل میشه.

تو پیش بینی سایت ها دیدم بارش خوبی نزده بودن امیدوارم پیش بینی شما موحقق شه.:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جای نیست که گیرد دل ویرانه قراری........................ویران شود آن شهر....که ویرانه ندارد

شب خوش دوستان:گل:

mikadd

کاربر ويژه
متاسفانه دو دستگی بدی پیش اومده ومن بشخصه بسیار متاسفم از این وضعیت و خسته.:گریه:

اگه برگردیم پیتی. امیر محسن. محمد از قم .اسپاد. ارش. و احتمالا چند نفر دیگه نیستن.اگه اینجا باشیم هم یه عده دیگه نیستن.یکی باید یفکری کنه :adambarfy:

کدخدا

کاربر ويژه
متاسفانه دو دستگی بدی پیش اومده ومن بشخصه بسیار متاسفم از این وضعیت و خسته.:گریه:

اگه برگردیم پیتی. امیر محسن. محمد از قم .اسپاد. ارش. و احتمالا چند نفر دیگه نیستن.اگه اینجا باشیم هم یه عده دیگه نیستن.یکی باید یفکری کنه :adambarfy:

فعلا باید صبر داشته باشیم

mikadd

کاربر ويژه
فعلا باید صبر داشته باشیم
محمد جان اونش مهم نیست صبر میکنیم ولی یه سر به ایران پردیس بزن بچها نمیدون کجایم نه اطلاع رسانی شده هر دقه جابه جای میشه متاسفانه.و چون تصمیم جدی گرفته نمیشه نمیشه هم اطلاع رسانی درستی کرد
http://www.iranpardis.com/showthread.php?p=1338764&posted=1#post1338764

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود میلاد جان

تو بخش نظرات مهرداد نظرم رو در این خصوص نوشتم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان اونش مهم نیست صبر میکنیم ولی یه سر به ایران پردیس بزن بچها نمیدون کجایم نه اطلاع رسانی شده هر دقه جابه جای میشه متاسفانه.و چون تصمیم جدی گرفته نمیشه نمیشه هم اطلاع رسانی درستی کرد

اتفاقا میلاد جان

اونجا سر زدم از دیروز کسی بغیر از امیر کوروش دیگه جواب نداده و تقریبا غیر فعال هست

کدخدا

کاربر ويژه

خاک به سرم ببین چی شد...

به نظر من محمد از همه تو اطلاع رسانی بهتره امیدوارم این کار به عهده بگیره بچه ها رو دعوت کنه اینجا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

به موضوع اصلی خودمون که هواشناسی هست در اینجا بپردازیم.

محمد جان شما بخش اختصاصی خودت رو کی میخوای راه اندازی کنی؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان کدوم بخش ؟
والا من امادم هر گونه کمکی که بشه انجام داد

عرض کنم خدمت تون که بخش گزارشات صوتی هواشناسی که تخصص شما بود محمد جان. دیگه یواش یواش باید تاپیکش رو راه اندازی کنی.

-بخش آلبوم عکس از پدیده های نادر جوی

-بخش مقالات هواشناسی

-بخش لینک های مفید و معتبر هواشناسی و نقشه های ماهواره ای

- بخش پیش بینی بلند مدت و کوتاه مدت فصلی

و .....

هر کدوم از عزیزان اگه زحمت راه اندازی یک بخش رو انجام بده خیلی خوب میشه:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عزیزان من دوباره به صورت تأکیدی خدمتتان عرض میکنم که حتماً در صورت نیاز بخش بندی خودتون رو برای ما ارسال کنید تا برای فعالیت منظم ترتون بخش بندی رو در انجمن ایجاد کنیم.
مدیریت بخش های مربوطه هم به خود شما واگذار خواهد شد که به نحوی که مناسب میدونید با استفاده از ابزار های مدیریتیتون بخش ها رو اداره کنید.
شخصاً اصلا مناسب شما نمیدونم که در بخش فیزیک و متافیزیک انجمن مجبور به فعالیت باشید. ما در خدمت شما هستیم.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا