Wednesday19 December | Thursday20 December | Friday21 December | Saturday22 December | Sunday23 December | Monday24 December | Tuesday25 December | Wednesday26 December | Thursday27 December |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-6° | -6° | -4° | -1° | -4° | -6° | -4° | -4° | -13° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 7 mm precipitation per 24 hours | 17 mm precipitation per 24 hours | 9 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خیلی ممنون محمد جان
زنده باشی. خیلی خوشحال هستم که تصمیم گرفتی اینجا به فعالیتت ادامه بدی . هرچند که دیشب مهرداد اون نظرسنجی رو گذاشت میدونستم که تمایل زیادی برای برگشتن به اونجا رو داره.
بهرحال برای من خیلی عزیزه هر جا که باشه:گل:
درود محمد جان
چرا اتفاقا بنظر من که بارش خوبی رخ میده و قم رو هم شامل میشه.
طبق معمول محمد از بجنورد رکوردار لایک هست واقعا خسته نباشی دلاور:فرار:
متاسفانه دو دستگی بدی پیش اومده ومن بشخصه بسیار متاسفم از این وضعیت و خسته.:گریه:
اگه برگردیم پیتی. امیر محسن. محمد از قم .اسپاد. ارش. و احتمالا چند نفر دیگه نیستن.اگه اینجا باشیم هم یه عده دیگه نیستن.یکی باید یفکری کنه :adambarfy:
محمد جان اونش مهم نیست صبر میکنیم ولی یه سر به ایران پردیس بزن بچها نمیدون کجایم نه اطلاع رسانی شده هر دقه جابه جای میشه متاسفانه.و چون تصمیم جدی گرفته نمیشه نمیشه هم اطلاع رسانی درستی کردفعلا باید صبر داشته باشیم
متاسفانه دو دستگی بدی پیش اومده ومن بشخصه بسیار متاسفم از این وضعیت و خسته.:گریه:
اگه برگردیم پیتی. امیر محسن. محمد از قم .اسپاد. ارش. و احتمالا چند نفر دیگه نیستن.اگه اینجا باشیم هم یه عده دیگه نیستن.یکی باید یفکری کنه :adambarfy:
محمد جان اونش مهم نیست صبر میکنیم ولی یه سر به ایران پردیس بزن بچها نمیدون کجایم نه اطلاع رسانی شده هر دقه جابه جای میشه متاسفانه.و چون تصمیم جدی گرفته نمیشه نمیشه هم اطلاع رسانی درستی کرد
http://www.iranpardis.com/showthread.php?p=1338764&posted=1#post1338764
محمد جان اونش مهم نیست صبر میکنیم ولی یه سر به ایران پردیس بزن بچها نمیدون کجایم نه اطلاع رسانی شده هر دقه جابه جای میشه متاسفانه.و چون تصمیم جدی گرفته نمیشه نمیشه هم اطلاع رسانی درستی کرد
http://www.iranpardis.com/showthread.php?p=1338764&posted=1#post1338764
دوستان عزیز
به موضوع اصلی خودمون که هواشناسی هست در اینجا بپردازیم.
محمد جان شما بخش اختصاصی خودت رو کی میخوای راه اندازی کنی؟
دوستان عزیز
به موضوع اصلی خودمون که هواشناسی هست در اینجا بپردازیم.
محمد جان شما بخش اختصاصی خودت رو کی میخوای راه اندازی کنی؟
امیر محسن جان کدوم بخش ؟
والا من امادم هر گونه کمکی که بشه انجام داد
امیر جان من پاسختونو تو وب مهرداد دادم.:گل: