• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

بارشهای در مرکز و شمالشرق کشور تقویت شد ، بارشهای غرب کشور هم در حد شوک برای مسئولین و مردمه!

بارش.JPG

پسرخاله

کاربر ويژه
meteogram.php
تهران

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد عزيز يك سوال داشتم از خدمتتون! به نظرت عدم بارش هاي مطلوب برف در استان در سال آبي جديد بيشتر به منفي بودن NAO مربوطه يا عاملي غير از اين داره

سلام هادی جان

هنوز در واقع فصل بارش برف آغاز نشده و همانطوریکه دیدید علیرغم منفی بودن نوسان اقیانوس اطلس بارش شهر مشهد فراتر از نرمال شده تا حالا.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان من باید برم شما خودتون ادامه بدید تا برگردم. ولی قبل ازرفتنم باید بگم با توجه به نقشه رطوبت در تراز 700 بارشهای بسیار خوبی در انتظار کشور مون هست

رطوبت در تراز 700 میلی بار

48 الی 120 ساعت آینده:

99560188808645574596.gif

سیبری

کاربر ويژه
قوچان دقایقی پیش دما4- مه رقیق وزش باد شرقی البته این برای ایستگاه در 10 کیلومتری غرب هستش و داخل شهر خیلی سردتره حدود 7- خصوصا زمانیکه با استقرای سرمای سیبری جریانات شرقی میشه اختلاف دمای شهر با ایستگاه خیلی بیشتره
هر چند بارش قوچان اصلا جالب نبوده ولی سرمای سوزناک سیبری من و سرمست کرده!

مشاهده پیوست 12229

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام هادی جان

هنوز در واقع فصل بارش برف آغاز نشده و همانطوریکه دیدید علیرغم منفی بودن نوسان اقیانوس اطلس بارش شهر مشهد فراتر از نرمال شده تا حالا.

درسته تا حالا بارش ها فرا نرمال بودن ولي بيشتر به صورت بارون بودن در صورتيكه دما در استان پایین تر از نرمال بوده!

سیبری

کاربر ويژه
هر چند سامانه پیش رو دارای هسته گرمی بوده واکثر سایتها فریزینگ لول رو بالای 2000 در نظر گرفتن و حتی نقشه های برف هم فقط احتمال 10 سانت برف رو در نظر گرفتن اما به نظر بنده کردستان و جنوب آذربایجان غربی شهرهای سردشت و پیرانشهر باید خودشون رو برای برف بالای یه متر در جمعه پیش رو آماده کنن!

برف.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد گزارش میدانب بنده از سطح شهر مشهد: من همینک بر فراز سختمان بسیار بلندی در مرکز شهر هستم. آسمان به شدت گرفته و مه آلود هست. پوشش برف روزهای گذشته در سطح شهر و همچنیین ارتفاعات مشرف به شهر ، خصوصا کوههای آبادگران، مناظر بینظیری رو خلق کرده که واقعا دیدنش بسیار لذت بخش بنظر میرسه. من الان با موبایل اومد ولی باید بگم که چشم انداز بارش در سطح کشور بسیار مطلوب بنظر میرسه که به امید خدا به محض دسترسی به شبکه پرسرعت هم اینجا و هم وبلاگ هوای مشهد بروز رسانی خواهد شد.

amir551

کاربر ويژه
سلام دوستان

بارش 24 ساعت گذشته
بارندگی برف
گلمکان چناران 3cm 1.5mm
مشهد(فرودگاه) 0.5cm 0.7mm
نیشابور 3cm 4.5mm
تربت حیدریه 5cm 2.8mm
درگز 2cm 0mm
فریمان 7cm 0mm
جغتای 0cm 1.4mm
بردسکن 0cm 0.3mm
جوین 0cm 0.6mm

saeedrad

کاربر ويژه
امیرمحسن جان سلام
عجب حالی داد برف دیشب. جات خالی بود دیشب باغ یکی از اقوام بودم طرفای طرقبه چه برفی بود
فقط حیف متاسفانه نتونستم عکس بگیرم
امیرجان الان که تمام نقشه هاو سایت ها ظاهرا اسمون رو صاف نشون میدن پس این ابر ضخیم و اسمون مه الود برفی جریانش چیه؟
با برف دو روز گذشته خیلی دلم میخواد که دیگه اصلا به نروژو فورکا و... اعتماد نکنم ولی تا 10 روز دیگه به شدت نا امید کننده پیش بینی کردن نظرت چیه عزیز

محمد بجنورد

کاربر ويژه
oh my god!
سنگین ترین بارش امسال....

meteogram.php

نظرتون در مورد اخطاریه سیل چیه ;)

www.iranimg.ir
[/IMG]

علی جان سلام،نمیدونم تبریک بگم بهت یا نه؟!؟!!!!!!!!خداوکیلی بارش بسیار سنگینیه!!!!امیدوارم مشکلاتی رو برای هموطنانمون در استان خوزستان{بخصوص شمالش}بوجود نیاره:دعا::aminkhan:

parisa

متخصص بخش
هوا خیلی سرده..الانم داره نم نمه بارون میاد
خداکنه یه برف درست حسابی بیاد
بریم برف بازی
ازحال وهوای صبح عکس گرفتم اما کابل موبایلم گم کردم به مجرد پیدا شدن کابل موبایلم حتما عکسو میزارم:خنده2:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود بر علی عزیز

به نظرت شهر انقدر کشش بارش داره؟حتی اگه شمالم همچین بارونی در یک روز رخ بده تبدیل به سیلاب میشه

علی جان سلام،نمیدونم تبریک بگم بهت یا نه؟!؟!!!!!!!!خداوکیلی بارش بسیار سنگینیه!!!!امیدوارم مشکلاتی رو برای هموطنانمون در استان خوزستان{بخصوص شمالش}بوجود نیاره:دعا::aminkhan:

دوستان عزیز والا بی سابقه نبوده ولی خب خطر سیل تو بخشی از شهر و روستاها حتمیه و شمال خوزستان از این رخدادا زیاد داره. چون متاسفانه پیوسته نمیاد و این بارش در چند ساعت رخ می ده...دزفولم از لحاظ سیل گیری شرایط بحرانی نداره و خوشبختانه در خود شهر مشکلات زیادی رخ نمی ده که کشته بده . ...ولی روستاها و شهرهاای مثل ایذه با این بارش شدیدا دچار سیل گرفتگی می شن...هرچی خدا بخواد چی بگم...فقط می دونم مشکلات حمل و نقل آب گرفتگی خونه ها در بخش جنوبی شهر که آبریز آب های سطحیه و کم ارتفاع تر رخ می ده ...و در بخش شمالی آب گرفتگی معابر البته بدون تلفات جانی در شهر...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا