• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در رابطه با مشکلات موجود من حدود نیم ساعتی فرصت کردم که پست های خوب شما عزیزان رو در اینجا بخونم.
اینطور متوجه شدم که شما عزیزان به صورت گروه واحدی در انجمنی مشغول به فعالیت بودید و به جهت مشکلاتی که احیاناً پیش آمده مجبور به ترک اون انجمن شدید. البته شما خودتون استاد هستید و با تجربه. منتها شخصاً اینطور تصور میکنم که چه در این انجمن چه در انجمن های همکار دیگر فعالیت کنید مهم حفظ وحدت شما خواهد بود. این تجربه رو شخصاً کسب کردم که قدرتی که در یک جمع واحد هست هیچ وقت شکننده نخواهد بود و همیشه چندگانگی و مباحث منفی باعث از بین رفتن یک جمع خواهد شد.
همه ی انجمن های همکار برای ما محترم هستند و انجمن هایی مانند پرشین تولز و ایران پردیس هم از انجمن های سرشناس حال حاضر وب ایران هستند. البته نحوه ی مدیریت یک انجمن و احترام به تک تک کاربران مهترین مبحث هست. مطمئناً ما هم علاقمند به حضور عزیزان پر دانشی چون شما در جمعمون هستیم اما امیدوارم هر وبسایتی رو که جهت فعالیت انتخاب میکنید وحدت گروهتون رو حفظ کنید. در صورت انتخاب این انجمن برای فعالیت هم ما با افتخار در خدمت شما عزیزان هستیم و همونطور که در پست های قبلی عرض کردم ابزار های مورد نیاز رو خدمتتون فراهم خواهیم کرد.:گل:

موفق باشید

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من این پست رو در جواب مدیر ایران پردیس نوشتم:
"مسئول روابط عمومی محترم

شرمنده اینطور شما رو خطاب قرار دادم چون متاسفانه شما رو به اسم نمیشناسم،
شکوائیه شما رو خوندم، متاسفانه نه شما که کل IT ایران این روزها درگیر مسئله ای
هست به اسم افزایش قیمت اینترنت، چه در مورد موضوع پهنای باند و چه در مورد هزینه
سرور و هزاران هزینه دیگه که متاسفانه به عللی که همه میدونیم و در کنترل ما هم
نیست به این نقطه رسیده.

جدا از مسائلی که مطرح کردید، موضوع فعالیت بنده و بقیه دوستان به شدت متغیر
هست، کما این که ممکنه در عرض چند دقیقه اسمانی صاف و بدون حتی یک لکه ابر به
آسمانی با رعد و برق بارش سنگین باران وتگرگ برسیم!

حتما تصدیق میفرمائید که سرعت در اطلاع رسانی در این موارد از اهمیت بسیار
بالائی برخوردار هست. متاسفانه مشکلات فروم همزمان شد با سیستم اخیر که وارد کشور
شد، دوستان منجمله خود بنده از مدت ها پیش این سیستم سرد رو تحت نظر گرفته بودیم
چون با توجه به پارامترهای هواشناسی امسال سال پربارش ولی کم برفی هست و این برای
شخص بنده که در شهری بزرگ و به شدت آلوده مثل تهران زندگی میکنم مثل خوردن یک لیوان
آب سرد در وسط یک بیابان گرم و سوزان هست! خیلی از دوستان فقط به عشق برف به فروم
سرمیزنند و فعالیت میکنند.

از موضوع به دور افتادیم، مشکلات فروم از یک طرف و همزمانیش با این سیستم باعث
شد برای اطلاع رسانی بهتر، دوستان روشهای دیگه ای رو انتخاب کنند.

بنده به نوبه خودم از این که ما رو با آغوش باز پذیرا بودید بی نهایت سپاسگزارم
و با توجه به منش و روحیه شما امید دارم در صورت برگشتن دوستان به این فروم،
همکاری، همیاری و مساعدت شما بار دیگر یاریگر ما باشد.

اضافه عرضی نیست.
"

arashz

مدیر بخش هواشناسی
در رابطه با مشکلات موجود من حدود نیم ساعتی فرصت کردم که پست های خوب شما عزیزان رو در اینجا بخونم.
اینطور متوجه شدم که شما عزیزان به صورت گروه واحدی در انجمنی مشغول به فعالیت بودید و به جهت مشکلاتی که احیاناً پیش آمده مجبور به ترک اون انجمن شدید. البته شما خودتون استاد هستید و با تجربه. منتها شخصاً اینطور تصور میکنم که چه در این انجمن چه در انجمن های همکار دیگر فعالیت کنید مهم حفظ وحدت شما خواهد بود. این تجربه رو شخصاً کسب کردم که قدرتی که در یک جمع واحد هست هیچ وقت شکننده نخواهد بود و همیشه چندگانگی و مباحث منفی باعث از بین رفتن یک جمع خواهد شد.
همه ی انجمن های همکار برای ما محترم هستند و انجمن هایی مانند پرشین فروم و ایران پردیس هم از انجمن های سرشناس حال حاضر وب ایران هستند. البته نحوه ی مدیریت یک انجمن و احترام به تک تک کاربران مهترین مبحث هست. مطمئناً ما هم علاقمند به حضور عزیزان پر دانشی چون شما در جمعمون هستیم اما امیدوارم هر وبسایتی رو که جهت فعالیت انتخاب میکنید وحدت گروهتون رو حفظ کنید. در صورت انتخاب این انجمن برای فعالیت هم ما با افتخار در خدمت شما عزیزان هستیم و همونطور که در پست های قبلی عرض کردم ابزار های مورد نیاز رو خدمتتون فراهم خواهیم کرد.:گل:

موفق باشید

ادمین محترم

از حسن نظر شما متشکرم، امیدوارم همونطور که شما فرمودین دوستان در هر فرومی که هستند وحدت خودشون رو حفظ کنند و بصورت یکپارچه فعالیت کنند.

باز هم از شما تشکر میکنم.

کدخدا

کاربر ويژه
همه ی انجمن های همکار برای ما محترم هستند و انجمن هایی مانند پرشین تولز و ایران پردیس هم از انجمن های سرشناس حال حاضر وب ایران هستند. البته نحوه ی مدیریت یک انجمن و احترام به تک تک کاربران مهترین مبحث هست. مطمئناً ما هم علاقمند به حضور عزیزان پر دانشی چون شما در جمعمون هستیم اما امیدوارم هر وبسایتی رو که جهت فعالیت انتخاب میکنید وحدت گروهتون رو حفظ کنید. در صورت انتخاب این انجمن برای فعالیت هم ما با افتخار در خدمت شما عزیزان هستیم و همونطور که در پست های قبلی عرض کردم ابزار های مورد نیاز رو خدمتتون فراهم خواهیم کرد.:گل:

موفق باشید

الحق که لذت بردم از نظر شما:گل:

امیدوارم همیشه موفق و شاداب باشید :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

موفق باشید

سلام ادمین عزیز و گرامی

از حسن توجه شما استاد گرامی بینهایت سپاسگذارم و الحق جان مطلب رو بسیار عالی عنوان کردید.:خجالت2::خجالت2:

آرزوی قلبی من این هست که بتونیم اینجا در خدمت شما عزیزان مهربان و گرامی باشیم و امیدوارم که دوستان خوب من هم سرانجام تصمیم شون این باشه که در اینجا به فعالیت خوب و مفیدشون ادامه بدن.:گل:

میخواستم از تون بپرسم که ما میتونیم یک بخش جدید و مجزا به اسم هواشناسی و یا اقلیم شناسی در تالار علوم کاربردی داشته باشیم ؟

اگر امکان پذیر هست لطفا راهنمایی کنید که من نوعی برای شروع چه کاری رو باید انجام بدم.

خیلی ممنون از محبت تون.:گل:

amir551

کاربر ويژه
سلام ادمین عزیز و گرامی

از حسن توجه شما استاد گرامی بینهایت سپاسگذارم و الحق جان مطلب رو بسیار عالی عنوان کردید.:خجالت2::خجالت2:

آرزوی قلبی من این هست که بتونیم اینجا در خدمت شما عزیزان مهربان و گرامی باشیم و امیدوارم که دوستان خوب من هم سرانجام تصمیم شون این باشه که در اینجا به فعالیت خوب و مفیدشون ادامه بدن.:گل:

میخواستم از تون بپرسم که ما میتونیم یک بخش جدید و مجزا به اسم هواشناسی و یا اقلیم شناسی در تالار علوم کاربردی داشته باشیم ؟

اگر امکان پذیر هست لطفا راهنمایی کنید که من نوعی برای شروع چه کاری رو باید انجام بدم.

مخلصم
خدا وکیلی من کشته مرده میزان امتیازتم
شماره تلفنه ؟!:غش2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام ادمین عزیز و گرامی

خواهش میکنم، از حسن نظر شما دوست عزیز هم متشکرم :گل:
بله باتوجه به اینکه متوجه نیاز شدید گروه خوب شما به حفظ انسجام جهت فعالیت شدیم این بخش رو برای شما ایجاد و فراهم میکنیم.
و اما نحوه ی کار به این صورت هست که، همونطور که فرمودید بخش هواشناسی یا اقلیم شناسی رو در تالار علوم کاربردی ایجاد میکنیم و البته به همراه زیر بخش های اون که شما باید در اختیار ما قرار بدید که قصد دارید این بخش دارای چه بخش بندی های زیر مجموعه ای باشد.
و البته خود شما و دوستانی که تمایل خواهند داشت به عنوان مدیر بخش مدیریت کامل بخش رو در اختیار خواهید گرفت و ابزارهای مدیریتی شما فعال خواهد بود و هر کدام به عنوان مدیر بخش در بخش مربوطه فعال خواهید بود و سایر دوستانتون هم به صورت کاربر به فعالیتشون ادامه خواهند داد.
البته قانون تقریباً متفاوتی که ما در این انجمن داریم به این صورت هست که مدیریت بخش رو به صورت کامل به مدیران بخش مربوطه واگذار میکنیم و از اعمال نظر های شخصی در بخش های تحت مدیریتی دوستان خودداری میکنیم. البته جز در مواردی مانند مباحث خاص سیاسی یا... که با توجه به ممنوعیت این نوع مباحث در ایران انجمن حساسیت خاصی رو در این مورد داریم.
پس به صورت کلی بخش بندی خودتون رو برای بنده ارسال کنید و اسامی دوستانی که احیناً مشتاق به مدیریت در بخش مربوطه هستند رو هم ذکر کنید تا اعمال بشه.

موفق باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم، از حسن نظر شما دوست عزیز هم متشکرم :گل:
بله باتوجه به اینکه متوجه نیاز شدید گروه خوب شما به حفظ انسجام جهت فعالیت شدیم این بخش رو برای شما ایجاد و فراهم میکنیم.
و اما نحوه ی کار به این صورت هست که، همونطور که فرمودید بخش هواشناسی یا اقلیم شناسی رو در تالار علوم کاربردی ایجاد میکنیم و البته به همراه زیر بخش های اون که شما باید در اختیار ما قرار بدید که قصد دارید این بخش دارای چه بخش بندی های زیر مجموعه ای باشد.
و البته خود شما و دوستانی که تمایل خواهند داشت به عنوان مدیر بخش مدیریت کامل بخش رو در اختیار خواهید گرفت و ابزارهای مدیریتی شما فعال خواهد بود و هر کدام به عنوان مدیر بخش در بخش مربوطه فعال خواهید بود و سایر دوستانتون هم به صورت کاربر به فعالیتشون ادامه خواهند داد.
البته قانون تقریباً متفاوتی که ما در این انجمن داریم به این صورت هست که مدیریت بخش رو به صورت کامل به مدیران بخش مربوطه واگذار میکنیم و از اعمال نظر های شخصی در بخش های تحت مدیریتی دوستان خودداری میکنیم. البته جز در مواردی مانند مباحث خاص سیاسی یا... که با توجه به ممنوعیت این نوع مباحث در ایران انجمن حساسیت خاصی رو در این مورد داریم.
پس به صورت کلی بخش بندی خودتون رو برای بنده ارسال کنید و اسامی دوستانی که احیناً مشتاق به مدیریت در بخش مربوطه هستند رو هم ذکر کنید تا اعمال بشه.

موفق باشید

خیلی ممنون از شما.

توضیحات کاملا مشخص و روشن بود.:گل: عرض کنم خدمت تون که بنده و سایر دوستان عزیزم احتیاج به یک ذره زمان بیشتر داریم تا در این خصوص به جمع بندی و همدلی مشخصی برسیم، که نتیجه رو در اسرع وقت خدمت شما بزرگوار اعلام خواهیم کرد.:گل:

بازهم سپاسگذارم.:loveiranjoman:

کدخدا

کاربر ويژه
خیلی ممنون از شما.

توضیحات کاملا مشخص و روشن بود.:گل: عرض کنم خدمت تون که بنده و سایر دوستان عزیزم احتیاج به یک ذره زمان بیشتر داریم تا در این خصوص به جمع بندی و همدلی مشخصی برسیم، که نتیجه رو در اسرع وقت خدمت شما بزرگوار اعلام خواهیم کرد.:گل:

بازهم سپاسگذارم.:loveiranjoman:

امیر محسن جان من صبح بخوام تاپیک بزنم تو بخش فیزیک و متافیزیک بزنم؟کمی گیج شدم

amir551

کاربر ويژه
امیر جانم

خیلی آقایی. دیگه چه کنیم اظهار لطف دوستان شامل حال بنده شده:83:

راستی چه خبر از نیشابور ؟ امشب بازهم برف بارید اونجا؟
دارندگی و برازندگی محسن جان
شما امتیازت چه تو سایت ، چه پیش بچه ها خیلی بالاتر از این حرفاست:احترام:
فقط چون عدده خیلی جالب بود "
42949839"
گفتم:giggle:
نیشابور یه 45 دقیقه ای بارید امشب؛ در حد یکی دو سانت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه ها آپدیت شدند و گستره بارش در سطح کشور افزایش چشمگیری پیدا کرده در آپدیت جدید.

فردا با اطلاعات بیشتری در خدمت شما عزیزان خواهم بود..

شب دوستان و مدیران عزیز بخیر

تا درودی دیگر بدرود:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
صبح دوستان عزیز بخیر

آخرین اطلاعات رادیو سند فرودگاه مشهد:

2012121800.40745.stuve.gif

کرمانشاه

2012121800.40766.stuve.gif

زاهدان

2012121800.40856.stuve.gif

شیراز

2012121800.40848.stuve.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

ظاهرا سایتهای آپلود عکس هم دچار مشکل شدند!!!

بررسی نقشه های تراز میانی جو حکایت از شکل گیری ناوه نسبتا عمیقی از 48 در شرق مدیترانه است. امواج ناپایدار ناشی از این سامانه از اواخر وقت پنجشنبه و از سمت باند غربی کشور با تغذیه رطوبتی دریای سرخ کشور رو تحت تاثیر قرار خواهند داد که در ابتدا استان های واقع در غرب ، جنوب غرب و سپس مرکز کشور شاهد بارشهای بسیار مطلوبی خواهند بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

ظاهرا سایتهای آپلود عکس هم دچار مشکل شدند!!!

بررسی نقشه های تراز میانی جو حکایت از شکل گیری ناوه نسبتا عمیقی از 48 در شرق مدیترانه است. امواج ناپایدار ناشی از این سامانه از اواخر وقت پنجشنبه و از سمت باند غربی کشور با تغذیه رطوبتی دریای سرخ کشور رو تحت تاثیر قرار خواهند داد که در ابتدا استان های واقع در غرب ، جنوب غرب و سپس مرکز کشور شاهد بارشهای بسیار مطلوبی خواهند بود.

انیمیشن ارتفاع در تراز 500 میلی بار

48 الی 120 ساعت آینده:

82217096207569961744.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
يكي از مزاياي اين انجمن اينه كه با موبايل خيلي سازگاره بر عكس بقيه فروم ها كه بوديم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
انیمیشن ارتفاع در تراز 500 میلی بار

48 الی 120 ساعت آینده:

82217096207569961744.gif

استاد عزيز يك سوال داشتم از خدمتتون! به نظرت عدم بارش هاي مطلوب برف در استان در سال آبي جديد بيشتر به منفي بودن NAO مربوطه يا عاملي غير از اين داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا