• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
قوچان امروز

llikt8fij4qnn1phfpmn.jpg

سلام محسن جان
داشتم پیامتو میخوندم این سوال به ذهنم رسید.
1-آب و هوای ترکمنستان چطوریه؟
2- چرا از این ترکمنستان هیچ جا هیچ خبری نیست چطور مردمین چکار میکنن، حتی از بوتان آدم خبر میشنوه اما ترکمنستان انگار دورشو دیوار کشیده اند؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام محسن جان
داشتم پیامتو میخوندم این سوال به ذهنم رسید.
1-آب و هوای ترکمنستان چطوریه؟
2- چرا از این ترکمنستان هیچ جا هیچ خبری نیست چطور مردمین چکار میکنن، حتی از بوتان آدم خبر میشنوه اما ترکمنستان انگار دورشو دیوار کشیده اند؟

درود بر شما محمد جان
تركمنستان داراي آب و هوايي خشن در اكثر مناطق است طوريكه در زمستان سرد و گاهي مرطوب و در تابستان گرم و خشك هست.سيستم سياسي اين كشور طوريست كه بسيار بستست و ترجيح داده مي شه كه خبري از اين كشور به بيرون نرود و در كل با بقيه دنيا هم كاري نداره و مثل بعضيا كه به همه دنيا كار دارن نيستن

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
پارسال تو پلور به بالا تا امام زاده هاشم شرایط مشابه اینجا رو چند بار پیش اومد بود و من رفته بودم که جاده رو هم بسته بودن اما امسال هیچ خبری نبود

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
امیر محسن جان بنده هم تبریک عرض میکنم:گل:
اینجا چند ساعتیه که کاملا ابری شده ولی هنو از بارش خبری نیست

ماهان.

کاربر ويژه
درود بر شما محمد جان
تركمنستان داراي آب و هوايي خشن در اكثر مناطق است طوريكه در زمستان سرد و گاهي مرطوب و در تابستان گرم و خشك هست.سيستم سياسي اين كشور طوريست كه بسيار بستست و ترجيح داده مي شه كه خبري از اين كشور به بيرون نرود و در كل با بقيه دنيا هم كاري نداره و مثل بعضيا كه به همه دنيا كار دارن نيستن

یه چیزیه مثل کره‌ی شمالی، ولی نه در اون حد فجیع، چون غرب رو انگولک نمی‌کنه، غرب هم کاریش نداره.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام. بارش برف از یه موج برف جنوبی، حدود 6 ساعت دیرتر از پیش‌بینی‌های ما شروع شد، یک ساعتیه که با شدت خوبی برف می‌باره. دمای فعلی 4.6- درجه‌ست.

DSC_0152[1].jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود بر شما محمد جان

ممنونم هادی جان

mohammadsadat

کاربر ويژه
من هم بهتون تبریک میگم آقا امیر محسن به امید موفقیت همه و موفقیت کشورمون در عرصه های مختلف.
راستی من بعضی از تصاویر آپدیت هاتون رو نمیبینم دلیلشو نمیدونید؟

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان
آقا محمود ممنون بابت عکس های قشنگت
این همون کوه سماموس معروفه؟
تو عکس سوم این درخت ها جنگل های شمالن که تا پای کوه ادامه دارن یا درخت های دست کاشت یه روستای پای کوهین؟
البته ظاهراً عکس سوم با این پیام من نیومده

این‌ها همون جنگل‌های هیرکانی هستن که از جلگه تا بیش از ارتفاع 1500 متری گسترش پیدا کردند.

ماهان.

کاربر ويژه
از ابتدای فصل سرما تعداد روزهای با بارش برف اینجا به 41 روز و تعداد روزهای با برف روی زمین به 52 روز رسیده.

mohammadsadat

کاربر ويژه
این‌ها همون جنگل‌های هیرکانی هستن که از جلگه تا بیش از ارتفاع 1500 متری گسترش پیدا کردند.

این کلمه هیرکانی یه سوال واسه من ایجاد کرده ماهان جان. یه بار یه مستند دیدم یه سری جنگل نشون میداد شمال سمنان که با جنگل های شمال متفاوت بودن و کم پشت تر حالا نمیدونم هم مرز جنگل های خزری بودن یا فاصله داشتن، زیاد هم نبودن میگفت که ظاهراً قبلاً بیشتر بودن و جنوبتر هم بودن و اینا رو میگفت اسمشون هیرکانیه. به جنگل های شمال هم که هیرکانی میگن

ماهان.

کاربر ويژه
این کلمه هیرکانی یه سوال واسه من ایجاد کرده ماهان جان. یه بار یه مستند دیدم یه سری جنگل نشون میداد شمال سمنان که با جنگل های شمال متفاوت بودن و کم پشت تر حالا نمیدونم هم مرز جنگل های خزری بودن یا فاصله داشتن، زیاد هم نبودن میگفت که ظاهراً قبلاً بیشتر بودن و جنوبتر هم بودن و اینا رو میگفت اسمشون هیرکانیه. به جنگل های شمال هم که هیرکانی میگن
والا جنگل‌های هیرکانی به اونایی که در دامنه‌های شمالی از اردبیل تا خراسان شمالی کشیده شده‌ن رو می‌گن که مشخصه‌شون تاثیر پذیری از رطوبت و بارش بالا، تراکم زیاد و خزان‌دار بودنه. ولی شمال سمنان رو واقعن نمی‌دونم.

mohammadsadat

کاربر ويژه
وضعیت برف حرفی برای گفتن باقی نمیذاره

کوهرنگ 30 سانت سال گذشته:30 نرمال:119
فریدونشهر سمیرم خوانسار و داران هم که اصلاً برفی ندارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا