• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید هادی جان، شما مطمئنید این جمله مال کوروش هخامنشیه؟

محمد سادات جان

درستش اینه ولی کلا نیت آدم باید درست باشه و ما از هادی جان به گرمی این سخن رو می پذیریم:

دستانی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا میکنند (کورش کبیر)***

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این اکیوریت ودر از 9 تا 19 فوریه واسه مشهد ترکونده ، فقط امیدوارم که محقق بشه:

Sat
3/9/2013
18°1 mm0 CM
mc-h.png
A shower or thunderstorm
Sun
3/10/2013
18°5 mm0 CM
t-h.png
A couple of showers and thunderstorms
Mon
3/11/2013
-2°1 mm0 CM
c-h.png
A chance of rain
Tue
3/12/2013
-1°0 mm0 CM
ic-h.png
Clouds and sun
Wed
3/13/2013
10°0 mm0 CM
msu-h.png
Mostly sunny
Thu
3/14/2013
10°6 mm0 CM
c-h.png
A little rain
Fri
3/15/2013
11 mm0.6 CM
r-h.png
Rain
Sat
3/16/2013
10 mm1 CM
s-h.png
Rain
Sun
3/17/2013
-1°0 mm0 CM
mc-h.png
Mostly cloudy
Mon
3/18/2013
10°2 mm0.6 CM
psu-h.png
Partly sunny
Tue
3/19/2013
10°12 mm0.4 CM
rsn-h.png
A mix of snow and rain

mohammadsadat

کاربر ويژه

محمد سادات جان

درستش اینه ولی کلا نیت آدم باید درست باشه و ما از هادی جان به گرمی این سخن رو می پذیریم:

دستانی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا میکنند (کورش کبیر)***

نه اشتباه نشه آقا امیرمحسن
پیام آقا هادی بر دیده ما
من از اطرافیان و عزیزانم هر روز از این پیامها دارم
مشکل من با سازندگان این پیامهاست، من مطالعاتی در تاریخ دارم و اتفاقاً کوروش رو از بچگی دوست دارم و این مطلب رو واسه این میگم که بچه های اینجا رو از باسوادان و دلسوزان این کشور میبینم و خود شما میدونی خیلی ها تو این کشور حتی با سواد بالا، اینطوری نیستن.
من از خود شما میپرسم به نظرتون این جمله ها کمک به تاریخ ماست یا بر ضررش، روزی که نسل های بعد بفهمن این فقط یه بازی پیامکی بوده چه اتفاقی می افته؟ اونوقت فیلم هایی مثل سیصد رو باور نمیکنن؟

خراباتی

کاربر ويژه
این اکیوریت ودر از 9 تا 19 فوریه واسه مشهد ترکونده ، فقط امیدوارم که محقق بشه:

Sat
3/9/2013
18°1 mm0 CM
mc-h.png
A shower or thunderstorm
Sun
3/10/2013
18°5 mm0 CM
t-h.png
A couple of showers and thunderstorms
Mon
3/11/2013
-2°1 mm0 CM
c-h.png
A chance of rain
Tue
3/12/2013
-1°0 mm0 CM
ic-h.png
Clouds and sun
Wed
3/13/2013
10°0 mm0 CM
msu-h.png
Mostly sunny
Thu
3/14/2013
10°6 mm0 CM
c-h.png
A little rain
Fri
3/15/2013
11 mm0.6 CM
r-h.png
Rain
Sat
3/16/2013
10 mm1 CM
s-h.png
Rain
Sun
3/17/2013
-1°0 mm0 CM
mc-h.png
Mostly cloudy
Mon
3/18/2013
10°2 mm0.6 CM
psu-h.png
Partly sunny
Tue
3/19/2013
10°12 mm0.4 CM
rsn-h.png
A mix of snow and rain

سلام استاد عزیز و سایر دوستان گرامی تبریک میگم ارتقا پیداکردنتونو موفق باشید:گل:
انشاءالله محقق بشه

mohammadsadat

کاربر ويژه
پیام آقا هادی بر دیده ما
مشکل من با سازندگان این پیامهاست، من مطالعاتی در تاریخ دارم و اتفاقاً کوروش رو از بچگی دوست دارم و این مطلب رو واسه این میگم که بچه های اینجا رو از باسوادان و دلسوزان این کشور میبینم و خود شما میدونی خیلی ها تو این کشور حتی با سواد بالا، اینطوری نیستن.
من از خود شما میپرسم به نظرتون این جمله ها کمک به تاریخ ماست یا بر ضررش، روزی که نسل های بعد بفهمن این فقط یه بازی پیامکی بوده چه اتفاقی می افته؟ اونوقت فیلم هایی مثل سیصد رو باور نمیکنن؟

همین الان کسانی هستند میگن اصلاً کوروشی وجود نداشته یا میگن هخامنشیان وحشی و خونریز بوده اند و اتفاقاً عده ای هم پذیرفته اند. هر دوی اینها یعنی اون پیامهای جملات قصار کوروش !!!! و این دشمنی با تاریخ هر دو نتیجه خارج شدن از اصل تاریخ و شواهد و مدارک و وارد شدن به جرگه عقاید و احساسات گروهی و منفعت طلبیه. امیدوارم مطلب رو درست منتقل کرده باشم.

خراباتی

کاربر ويژه
همین الان کسانی هستند میگن اصلاً کوروشی وجود نداشته یا میگن هخامنشیان وحشی و خونریز بوده اند و اتفاقاً عده ای هم پذیرفته اند. هر دوی اینها یعنی اون پیامهای جملات قصار کوروش !!!! و این دشمنی با تاریخ هر دو نتیجه خارج شدن از اصل تاریخ و شواهد و مدارک و وارد شدن به جرگه عقاید و احساسات گروهی و منفعت طلبیه. امیدوارم مطلب رو درست منتقل کرده باشم.

در مورد منشور کوروش هم که دست انگلیسی هاست و به ما نمیدن شبهاتی هم هست
http://www.x-shobhe.com/print2306.html

aznavar

کاربر ويژه
دمای هوا نصبت به دیروز بشدت پایین امده. گاهی برفابه میاد. کوه های کم ارتفاع هم داره سفید میشه
احتمالا شهر های شمالی و سردسیر استان داره برف میاد
دمای فعلی 5

z73bdcdb2wlz5349zvy.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
والله محمد جان اين متن واسم اس ام اس شده شما سخت نگير

نه آقا هادی اصلاً منظورم شما نیست واسه منم هر روز از نزدیکانم برام فرستاده میشه. خواستم به عنوان کسی که اطلاعات کمی در این مورد داره، مطلبی خدمت دوستان فاضل اینجا بگم و درخواست کنم با این رویه مبارزه کنن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیام آقا هادی بر دیده ما

محمد سادات جان

وارد بحثهایی شدی که سر از فلسفه و این چیزا در میاره و از آخرش هم به هیچ نتیجه روشنی نمیرسیم .

در مورد اینکه آیا این حرف پیامک هست و یا سندیت تاریخی داره ، من یکی در جایگاه و مقامی نیستم که بتونم اظهار نظر کنم و اونچیزی که از این نوشته استنباط میشه پیام مثبت و روشنی هست که من خیلی می پسندمش چون کمک کردن به دیگران خیلی امر پسندیده ای هست که هم خدا رو خوش میاد و هم بنده خدا رو خوش میاد دقیقا مصداقش واسه من اینطور هست که آدم نماز بخونه، روزه بگیره چون اینو تکلیف میدونه ولی در عوضش به خلق الناس بدی کنه و بگه من چون تکالیف دینیم رو انجام میدم پس جایگاهم در بهشت هست!!!!

شاید بعضی آدما نماز نخونند، روزه نگیرند ولی اینقدر خوبی و نیکی کنند که خدا از سر گناه نماز نخوندشون هم بگذره!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن اگه ما بخوایم زیاد به همه چی شک کنیم و بخوایم حساسیت به خرج بدیم تو خیلی چیزای دیگه هم دچار شک و تردید می شیم که این اصلا خوب نیست ولی من اعتقاد دارم که ما ایرانی ها چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام و چه در عصر حاضر مردمانی، نیک سیرت و پاک سرشت بوده و هستیم ، چون ما صاحب کهن ترین و پیشرفته ترین تمدن روی کره خاکی بودیم و تمام ادیان الهی هم از سرزمین ما که بعدا بین النهرین نام گرفت پیامبران الهی رو تقدیم بشریت کرد. فقط باید مراقب باشیم که شرایط سخت زندگی در نوع نگرش و منش ما تغییر بوجود نیاره، فقط همین:گل:

آخرین ویرایش:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام و عرض درود دارم به امیر محسن عزیزم...:گل:

بسیار خوشحالم که ترقی پیدا کردی و بهت از صمیم دل تبریک می گم حقا که لیاقتش رو داشتی و این نام برازنده شماست...

امید وارم در تمام مراحل زندگی اینگونه پیشرفت کنی و همواره تنت سالم و دلت شاد باشه:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و عرض درود دارم به امیر محسن عزیزم...:گل:

بسیار خوشحالم که ترقی پیدا کردی و بهت از صمیم دل تبریک می گم حقا که لیاقتش رو داشتی و این نام برازنده شماست...

امید وارم در تمام مراحل زندگی اینگونه پیشرفت کنی و همواره تنت سالم و دلت شاد باشه:گل::گل:

سلام امیر مسعود عزیز

من نمیدونم دیگه واقعا چطور اینهمه محبت و لطف شما خوبان رو جبران کنم.

اینکه بنده ارتقاء کاربری پیدا میکنم هر لحظه مسئولیتم در قبال شما دوستان خوبم بیشتر میشه و بار سنگینی هست که باید به تنهایی بدوش بکشم ، فقط امیدوارم که بتونم با کمک شما دوستان خوبم این راه رو تا انتها با موفقیت پشت سر بذارم تا جبران خوبیهای تک تک شما عزیزان فراهم بشه:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود عزیز

من نمیدونم دیگه واقعا چطور اینهمه محبت و لطف شما خوبان رو جبران کنم.

اینکه بنده ارتقاء کاربری پیدا میکنم هر لحظه مسئولیتم در قبال شما دوستان خوبم بیشتر میشه و بار سنگینی هست که باید به تنهایی بدوش بکشم ، فقط امیدوارم که بتونم با کمک شما دوستان خوبم این راه رو تا انتها با موفقیت پشت سر بذارم تا جبران خوبیهای تک تک شما عزیزان فراهم بشه:گل:

امیرمحسن عزیز

این رو بدون که همیشه حضورت باعث شادی و دلگرمیه همگان بوده و هست و این انجمن به عشق استادانی چون تو ، مهرداد و سایر عزیزان بنا شده...

مطمئن باش ما همه تا آخر حمایتت می کنیم و همیشه در کنارت هستیم استاد بزرگوار:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل پی اس دی اسمبل روزهای خوب و پر بارشی رو در آخرین اپدیش برای ما در نظر گرفته و آرزو میکنم که این مهم بزودی رخ بده:

plot.png

Amir Masoud

کاربر ويژه
ان شا الله از شامگاه امشب بارش برف در اردبیل شروع میشه...

امیدوارم به زودی بارش برف رو در مشهد ، قوچان و بجنورد شاهد باشیم که دوستان عزیزم یه دل سیر لذت ببرن...:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا