• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
13022812_2_2212.gif

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن مدیر ارشد تالار شدن . تالار علوم کاربردی که هواشناسی یکی از زیر مجموعه هاش هست . بهشون تبریک میگم .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
امیر محسن مدیر ارشد تالار شدن . تالار علوم کاربردی که هواشناسی یکی از زیر مجموعه هاش هست . بهشون تبریک میگم .

امیرمحسن شده مدیر ارشد تالار:شاد2:

امیرمحسن مبارکه:گل:

:شاد::شاد::شاد:

:شاد2::شاد2::شاد2:

بههههههههههههههههه،جان من؟؟؟!!!!:شاد::شاد::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:

استاد مبارک باشه:گل::گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
در آپدیت امروز همچنان برای بخش های وسیعی از ایران در ماه آینده میلادی بارش های فراتر از نرمال پیش بینی شده:

CFSv2.Prec.20130222.201303.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و شب همگی بخیر

اول از همه چیز جا داره که مدیران انجمن تشکر و قدر دانی کنم بخاطر لطفی که نسبت به بنده داشته و دارند:گل:

و از همه دوستان عزیزم که با پیامهای محبت آمیز شون منو شرمنده کردند تشکر و قدردانی میکنم و همه شما رو دوست دارم:گل:

امروز برادرم متاسفانه یک سانحه ای واسش رخ داد بوده و زانوی پاش آسیب دیده بود یک مقدار درگیرش بودم که امیدوارم پاش هر چه زودتر خوب بشه واسه همین کمتر تونستم در خدمت تون باشم.

از مهرداد عزیز هم بخاطر زحماتی که میکشه و اینهمه وقت میذاره و پستهای آموزنده میذاره و به همه ما علم می آموزه ، خیلی تشکر و قدردانی میکنم و بهش خسته نباشید میگم:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
تبریییییییکککککککککککککک امیر جان خیلیییییییییییی زیاد:گل::گل::گل:
بارشمون افزایش یافت ای ول :احترام:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.اولا تبریک می گم به آقا امیرمحسن وبعد آروزوی سلامت می کنم برای برادرشان.وباید گفت که تهران هم از 10 الی 11 روز آینده بارش هایش شروع می شود و بارش های خوبی خواهد ندداشت.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
یاد باد آن روزگاران یاد باد!
وبلاگ امیرمحسن
روزهای قبل از برف 6 دی

۱۲ الی 72 ساعت آینده:

me0ddfmqyxs62z2n7w3z.gif

attachment.php

66 الی 120 ساعت آینده:

شنبه دوم دی1391 ساعت 21:40
آغاز موج بارش شدید برف و سرما از دوشنبه 4 دی 1391

خوب این نقشه سطح زمین یا ضخامت لایه 500-1000 میلی بار صبح دوشنبه یعنی 48 ساعت آینده بر اساس آپدیت جدید هست.

همانطوریکه در نقشه زیر ملاحظه می فرمایید مرکز پرفشار مهاجر اروپایی در صبح دوشنبه از سمت شمال غرب و یا بهتر هست بگیم از مرز بین استان گیلان و اردبیل به کشور مون نفوذ خواهد کرد. در صبح دوشنبه مرکز این پر فشار 1032 میلی بار هست و هر چه به سمت شرق گسترش پیدا میکنه از سرزمین های سرد و یخ بسته سیبری کسب انرژی کرده و بر میزان قدرت و شدت سرمایش آن افزوده خواهد شد.

در همین ایام ما شاهد استقرار و شکل گیری دو مرکز کم فشار مدیترانه ای و سودانی در منتهی الیه مرزهای غرب و جنوب غرب کشور هستیم که با تغذیه مناسب رطوبت آبهای گرم دریای سرخ- خلیج فارس و بخش غربی اقیانوس هند ( دریای عرب) به امید خدا شاهد بارشهای مطلوب و چشمگیری در سطح کشور خواهیم بود:

bxwdh6hle4i1zf8wt908.jpg

انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

60 الی 120 ساعت آینده:

o1in039gqoooh6jgh9v.gif
انیمیشن بارش - فشار سطح دریا- ارتفاع در تراز 500 میلی بار

48 الی 120 ساعت آینده:

f1snarqcae8lm4v7zkdi.gif

بارش تجمعی باران و برف - 3 الی 6 روز آینده

iransnownext3to6days.cc23.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون از محمد رضا جان بخاطر لطفشون و یادآوری روزهای خوب گذشته

آپدیت ساعات ابتدایی جی اف اس امشب بنظرم خیلی خوب بوده و باید کم کم به وقوع بارشهای خوبی در مشهد امیدوار بشیم

94428174_metmap.gif

94428148_metmap.gif

94427658_metmap.gif

94427917_metmap.gif

94427655_metmap.gif

انشاء الله آپدیت ساعاتی دیگر هم خوب باشه تا به یک جمع بندی خوبی در این خصوص برسیم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا