• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه

محمد سادات جان

وارد بحثهایی شدی که سر از فلسفه و این چیزا در میاره و از آخرش هم به هیچ نتیجه روشنی نمیرسیم .

در مورد اینکه آیا این حرف پیامک هست و یا سندیت تاریخی داره ، من یکی در جایگاه و مقامی نیستم که بتونم اظهار نظر کنم و اونچیزی که از این نوشته استنباط میشه پیام مثبت و روشنی هست که من خیلی می پسندمش چون کمک کردن به دیگران خیلی امر پسندیده ای هست که هم خدا رو خوش میاد و هم بنده خدا رو خوش میاد دقیقا مصداقش واسه من اینطور هست که آدم نماز بخونه، روزه بگیره چون اینو تکلیف میدونه ولی در عوضش به خلق الناس بدی کنه و بگه من چون تکالیف دینیم رو انجام میدم پس جایگاهم در بهشت هست!!!!

شاید بعضی آدما نماز نخونند، روزه نگیرند ولی اینقدر خوبی و نیکی کنند که خدا از سر گناه نماز نخوندشون هم بگذره!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن اگه ما بخوایم زیاد به همه چی شک کنیم و بخوایم حساسیت به خرج بدیم تو خیلی چیزای دیگه هم دچار شک و تردید می شیم که این اصلا خوب نیست ولی من اعتقاد دارم که ما ایرانی ها چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام و چه در عصر حاضر مردمانی، نیک سیرت و پاک سرشت بوده و هستیم ، چون ما صاحب کهن ترین و پیشرفته ترین تمدن روی کره خاکی بودیم و تمام ادیان الهی هم از سرزمین ما که بعدا بین النهرین نام گرفت پیامبران الهی رو تقدیم بشریت کرد. فقط باید مراقب باشیم که شرایط سخت زندگی در نوع نگرش و منش ما تغییر بوجود نیاره، فقط همین:گل:

ویرایش شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahsazan

کاربر ويژه
یاد باد آن روزگاران یاد باد 2
وبلاگ امیرمحسن
روزهای قبل از 6 دی 91

انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

12 الی 36 ساعت آینده:

pwxa8lvw4wo1ytwqu3c6.gif

به امید خدا و با توجه به آپدیت جدید نقشه های هواشناسی ما از روز سه شنبه با ادغام دو سامانه سرد و پر فشار شمالی و کم فشار و گرم و مرطوب جنوبی شاهد آغاز فراگیر بارش برف و باران در سطح کشور خواهیم بود که میشه به جرات این ادعا رو کرد که زمستان امسال در اولین هفته دی ماه با قدرت و ابهت خاصی چهره خودش رو به فلات خوش نقش ایران زمین نشان خواهد.

در یک کلام منتظر بارش سنگین و شدید برف و سرمای کم سابقه ای در شهر و دیارتون باشید!!خصوصا همشهریان و هم استانی های عزیزم این هشدار رو جدی بگیرند : از ظهر روز سه شنبه به بعد از هرگونه تردد غیر ضروری در محورهای برون شهری پرهیز کنند و در صورت اجتناب ناپذیر بودن سفر با تجهیزات کامل زمستانی- لباس گرم- چند وعده آذوقه غذایی و با پاکی پر از بنزین به مسافرت تشریف ببرند.

خوب برای جلوگیری از یخ زدگی کنتور و لوله های آب شرب اقدامات لازم رو انجام بدید.

در مصرف گاز هم صرفه جویی کنید که روزهای بسیار سردی در انتظار شهرمون مشهد و استان خراسان رضوی و بیشتر نقاط کشور خواهد بود تا هموطنان عزیز دچار کمبود و یا قطع گاز نشوند.

میزان بارش برف در سطح مشهد در حدود 20 الی 35 سانتیمتر برآورد میشه و احتمال کاهش دما تا 15- درجه سانتیگراد زیر صفر هم وجود داره.

خوب این نقشه سطح زمین یا ضخامت لایه 500-1000 میلی بار صبح دوشنبه یعنی 48 ساعت آینده بر اساس آپدیت جدید هست.

همانطوریکه در نقشه زیر ملاحظه می فرمایید مرکز پرفشار مهاجر اروپایی در صبح دوشنبه از سمت شمال غرب و یا بهتر هست بگیم از مرز بین استان گیلان و اردبیل به کشور مون نفوذ خواهد کرد. در صبح دوشنبه مرکز این پر فشار 1032 میلی بار هست و هر چه به سمت شرق گسترش پیدا میکنه از سرزمین های سرد و یخ بسته سیبری کسب انرژی کرده و بر میزان قدرت و شدت سرمایش آن افزوده خواهد شد.

در همین ایام ما شاهد استقرار و شکل گیری دو مرکز کم فشار مدیترانه ای و سودانی در منتهی الیه مرزهای غرب و جنوب غرب کشور هستیم که با تغذیه مناسب رطوبت آبهای گرم دریای سرخ- خلیج فارس و بخش غربی اقیانوس هند ( دریای عرب) به امید خدا شاهد بارشهای مطلوب و چشمگیری در سطح کشور خواهیم بود:

bxwdh6hle4i1zf8wt908.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد
Sunday24 FebruaryMonday25 FebruaryTuesday26 FebruaryWednesday27 FebruaryThursday28 FebruaryFriday01 MarchSaturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 March
04.png
09.png
04.png
01d.png
01d.png
02d.png
04.png
09.png
01d.png
14°13°16°
5 mm precipitation per 24 hours15 mm precipitation per 24 hours2.3 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours2.3 mm precipitation per 24 hours4.1 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0050.105.png
vindpil.0000.055.png
vindpil.0025.155.png
vindpil.0000.090.png
vindpil.0000.025.png
vindpil.0000.145.png
vindpil.0025.250.png
vindpil.0050.120.png
vindpil.0025.115.png

Long term forecast

mohammadsadat

کاربر ويژه

محمد سادات جان

وارد بحثهایی شدی که سر از فلسفه و این چیزا در میاره و از آخرش هم به هیچ نتیجه روشنی نمیرسیم .

در مورد اینکه آیا این حرف پیامک هست و یا سندیت تاریخی داره ، من یکی در جایگاه و مقامی نیستم که بتونم اظهار نظر کنم و اونچیزی که از این نوشته استنباط میشه پیام مثبت و روشنی هست که من خیلی می پسندمش چون کمک کردن به دیگران خیلی امر پسندیده ای هست که هم خدا رو خوش میاد و هم بنده خدا رو خوش میاد دقیقا مصداقش واسه من اینطور هست که آدم نماز بخونه، روزه بگیره چون اینو تکلیف میدونه ولی در عوضش به خلق الناس بدی کنه و بگه من چون تکالیف دینیم رو انجام میدم پس جایگاهم در بهشت هست!!!!

شاید بعضی آدما نماز نخونند، روزه نگیرند ولی اینقدر خوبی و نیکی کنند که خدا از سر گناه نماز نخوندشون هم بگذره!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن اگه ما بخوایم زیاد به همه چی شک کنیم و بخوایم حساسیت به خرج بدیم تو خیلی چیزای دیگه هم دچار شک و تردید می شیم که این اصلا خوب نیست ولی من اعتقاد دارم که ما ایرانی ها چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام و چه در عصر حاضر مردمانی، نیک سیرت و پاک سرشت بوده و هستیم ، چون ما صاحب کهن ترین و پیشرفته ترین تمدن روی کره خاکی بودیم و تمام ادیان الهی هم از سرزمین ما که بعدا بین النهرین نام گرفت پیامبران الهی رو تقدیم بشریت کرد. فقط باید مراقب باشیم که شرایط سخت زندگی در نوع نگرش و منش ما تغییر بوجود نیاره، فقط همین:گل:

درود
ابتدا عذر میخوام این بحثو شروع کردم و این پیام آخره
آقا امیر محسن عزیز، پیام خوبیه کاملاً درست و منم بهش معتقدم اما لطفاً به اهمیت بحث من هم توجه کنید.
تاریخ، فقط یه بخش های خاصی ازش هست که در موردش بحث زیاده و به جایی نمیرسه نه همش، اتفاقاً این مورد از تاریخ عمومیه و بحث تا حد زیاد روشنیه، اگه کسی کلاً با تاریخ کاری نداشته با یه سوال ساده از یه استاد تاریخ مطلب واسش روشن میشه.
من نمیدونم چقدر با این پیامک ها آشنایی دارید یا واستون میفرستن یا نه، بسیاری جمله های دکتر شریعتی پائولو کوئیلو یا بقیه نویسندگان یا شاعران هستش و اتفاقاً خیلی وقته که مسخره کردن این پیامک ها در بین افراد از جمله اینایی که سرشون تو شعر و نویسندگیه شروع شده. جمله خدایا از سوختنم ساختنی ساز ... رو بیشتر تحصیلکرده های این کشور نمیدونن مال دکتر شریعتیه؟ یا موارد مشابه بسیار که رو موبایلم دارم. حالا واقعاً این مسئله بعدها ضرری به اعتبار تاریخ ما وارد نمیکنه؟ یعنی با دروغ و تاریخ سازی میشه ضعف هامونو جبران کنیم. حرف من فقط از سر دلسوزی برای تاریخ و فرهنگ این کشوره
یکی از جریان هایی که هرچی حرف خواستن بار کوروش و فردوسی کردن(این یکی موردی مشابه منتها این دفعه به ضرر کوروشه) این طور شروع شد که چند نفر چند کتاب نامعتبر(نامعتبر در محافل آکادمیک تاریخی دنیا) نوشتن و بقیه خوششون اومد و باورش کردن بعد آنقدر دروغ اضافه شد که برگردوندن اون آدما دیگه غیر ممکن به نظر میرسه و شبکه و سایت و کتاب و مجله دارن و گازشو گرفتن و دارن پیش میرن
این دو مورد در ماهیت تفاوتی با هم ندارند.
ببخشید طولانی شد آقا امیر محسن

mohammadsadat

کاربر ويژه
منظورم اینه که برخی از نوشته های درون کتیبه با عقل ودرایت وبزرگی پادشاهی مث کوروش همخوانی نداره.و شبهاتی وجود داره که ساختگی باشه ندادن منشور به ایران و این که نمیزارند روی این کتیبه تحقیق وبررسی بشه شبهاتو زیادتر میکنه.بت پرستی مخالف آمیزه های الهی است و پیامبران با اون مبارزه کردند اما در این منشور صراحتا بت پرستی مث سایر ادیان گرامی داشته شده!

من خودم در مورد ساختگی بودن یا نبودنش اطلاعی ندارم اما مشاهده کرده ام که مثل ماجرای پیامک ها، در فضای اینترنت ترجمه های مختلفی از این کتیبه وجود داره و عده ای مطابق علایق خود چیزایی نوشته اند، این ترجمه های مختلف شبیه بحث پیامک هاست.

ماهان.

کاربر ويژه
منظورم اینه که برخی از نوشته های درون کتیبه با عقل ودرایت وبزرگی پادشاهی مث کوروش همخوانی نداره.و شبهاتی وجود داره که ساختگی باشه ندادن منشور به ایران و این که نمیزارند روی این کتیبه تحقیق وبررسی بشه شبهاتو زیادتر میکنه.بت پرستی مخالف آمیزه های الهی است و پیامبران با اون مبارزه کردند اما در این منشور صراحتا بت پرستی مث سایر ادیان گرامی داشته شده!

با عرض معذرت بابت بحث بی‌ربط.

یقینن کوروش پیامبر نبوده و به نظرم این مدعا در خصوص پیامبر بودنش صرفن برای سازگار کردنش با شرایط فعلی ایرانه. اون هیچ احتیاجی هم به پیامبر بودن نداره و مهم اینه که یک شخص زمینی چنین افکار بزرگی داشته.

کوروش تکثرگرایی مذهبی و تساهل و تسامح رو به ما یاد می‌ده. چیزی که هنوز هم در بسیاری نقاط جهان دیده نمی‌شه.

سیبری

کاربر ويژه
از دوستان عزیز خواهش میکنم بحثای چالشی در مورد اسلام مطرح نکنن!
آخه اونوقط من مجبورم بعنوان یک آخوند زاده از بیرق اسلام دفاع کنم

saeed hh

کاربر ويژه
http://fararu.com/fa/news/142228/تصاویر-نجات-زن-از-میان-سیلابدر حالی که سیل در روز گذشته برخی از شهرهای جنوب اروپا را در نوردید زنی که در خودروی خود گرفتار شده بود نجات یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بارش باران و تگرگ شدید در جنوب اروپا، باعث به راه افتادن سیل در برخی از شهرهای کشورهای جنوب اروپا به ویژه در شهر کاتانیا ایالت سیسیل ایتالیا و آتن یونان شد.

به علت بالا آمدن سطح آب در خیابان های شهر کاتانیا، مغازه ها روز جمعه بسته بودند. جریان حرکت سیل در این شهر آنچنان شدید بود که موتور سیکلت ها و خودروهای سبک را با خود می برد.

در آتن نیز به علت بارش تگرگ، ایستگاه های مترو بسته شدند و چهار راههای اصلی این شهر را سیلاب گرفته بود. در همین حال یک زن نیز که در خودرویش گرفتار شده بود با کمک چند تن از شهروندان از مهلکه نجات یابد.

عکساشو من copy کنم چیزی واسه شما معلوم نمیشه خودتون برید نگاه کنید

ماهان.

کاربر ويژه
آقا سعید عزیز چرا بدون تحقیق و بررسی چیزی بیان میکنی اول تحقیق کن بعد بگو!
این همه دانشمند وادیب بعد از اسلام داشتیم که قبل اسلام ما دانشمند مطرحی نداشتیم. مث ابوعلی سینا،زکریای رازی ،حافظ،سعدی،مولانا،فردوسی و خیلی های دیگه داشتیم همگی عالم، عارف،مسلمان،ارادتمند پیامبر وائمه اطهار بودن. اون زمانی که اروپا در جهل قرون وسطی به سرمیبرد دانشمندان مسلمان ایرانی و غیر ایرانی تحقیقاتی علمی میکردند و کتاب هایی نوشتند هنوز در دنیا ازشون استفاده میشه وتدریس میشه.اینکه ما عقب افتادیم دلایل مختلفی داره و هیچ ربطی به برترین وکامل ترین دین خدا نداره

جهت ختم بحث عرض کنم که کتاب دو قرن سکوت استاد عبدالحسین زرین‌کوب رو مطالعه کنید.

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان
داشتم پیامتو میخوندم این سوال به ذهنم رسید.
1-آب و هوای ترکمنستان چطوریه؟
2- چرا از این ترکمنستان هیچ جا هیچ خبری نیست چطور مردمین چکار میکنن، حتی از بوتان آدم خبر میشنوه اما ترکمنستان انگار دورشو دیوار کشیده اند؟

در مورد ترکمنستان باید بگم تقریبا 90 درصد جمعیتش در شهرهایی که درجنوب این کشور و جنوب بیابان قره قوم و در کنار کوه پایه های کپه داغ و در مجاورت مرزهای ایران قرار گرفته زندگی میکنن مثل پایتختش عشق آباد که در 35 کیلومتری باجگیران قوچان قرار داره، ترکمنستان تقریبا به شیوه سوسیالیستی وفادار مونده ،آب و برق و گاز در اونجا دولتی و رایگانه و در مورد مالکیت شخصی هم قوانین سختی داره( مثلا هر شهروند ترکمن مقدار معینی زمین وتعداد محدودی دام میتونه داشته باشه) رییس جمهور در این کشور تقریبا خداست ! و سیستم حکومتی این کشور ملغمه ای از نظام قبایلی ترکمن و سوسیالیست بازمانده از شوروی است. در مورد اقتصاد هم وابسته به صادرات گاز و البته محصولات کشاورزی نظیر پنبه است ، آب و های ترکمنستان در نواحی جنوبی که قسمت اعظم جمعیتش هم اونجاست کاملا شبیه جاهایی مثل سرخس و درگز ایرانه چون هم از نظر ارتفاع ( زیر 400 متر ) و هم از نظر عرض جغرافیایی کاملا مشابه هستن ، یعنی کاملا خشن و تحت تاثیر توده های هوا و مخصوصا پر فشار سیبری هستن ، البته در نواحی ساحلی جنوبش شبیه منطقه ترکمن صحرا خیلی گرم و نیمه مرطوبه ، منتهی الیه شمال ترکمنستان هم به دلیل عرض شمالی و هوای خشک
در زمستان هوایی نظیر قزاقستان داره با بیشینه زیر 10-

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا