محمد سادات جان
وارد بحثهایی شدی که سر از فلسفه و این چیزا در میاره و از آخرش هم به هیچ نتیجه روشنی نمیرسیم .
در مورد اینکه آیا این حرف پیامک هست و یا سندیت تاریخی داره ، من یکی در جایگاه و مقامی نیستم که بتونم اظهار نظر کنم و اونچیزی که از این نوشته استنباط میشه پیام مثبت و روشنی هست که من خیلی می پسندمش چون کمک کردن به دیگران خیلی امر پسندیده ای هست که هم خدا رو خوش میاد و هم بنده خدا رو خوش میاد دقیقا مصداقش واسه من اینطور هست که آدم نماز بخونه، روزه بگیره چون اینو تکلیف میدونه ولی در عوضش به خلق الناس بدی کنه و بگه من چون تکالیف دینیم رو انجام میدم پس جایگاهم در بهشت هست!!!!
شاید بعضی آدما نماز نخونند، روزه نگیرند ولی اینقدر خوبی و نیکی کنند که خدا از سر گناه نماز نخوندشون هم بگذره!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن اگه ما بخوایم زیاد به همه چی شک کنیم و بخوایم حساسیت به خرج بدیم تو خیلی چیزای دیگه هم دچار شک و تردید می شیم که این اصلا خوب نیست ولی من اعتقاد دارم که ما ایرانی ها چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام و چه در عصر حاضر مردمانی، نیک سیرت و پاک سرشت بوده و هستیم ، چون ما صاحب کهن ترین و پیشرفته ترین تمدن روی کره خاکی بودیم و تمام ادیان الهی هم از سرزمین ما که بعدا بین النهرین نام گرفت پیامبران الهی رو تقدیم بشریت کرد. فقط باید مراقب باشیم که شرایط سخت زندگی در نوع نگرش و منش ما تغییر بوجود نیاره، فقط همین:گل:
ویرایش شد
آخرین ویرایش توسط مدیر: