• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
در مورد ترکمنستان باید بگم تقریبا 90 درصد جمعیتش در شهرهایی که درجنوب این کشور و جنوب بیابان قره قوم و در کنار کوه پایه های کپه داغ و در مجاورت مرزهای ایران قرار گرفته زندگی میکنن مثل پایتختش عشق آباد که در 35 کیلومتری باجگیران قوچان قرار داره، ترکمنستان تقریبا به شیوه سوسیالیستی وفادار مونده ،آب و برق و گاز در اونجا دولتی و رایگانه و در مورد مالکیت شخصی هم قوانین سختی داره( مثلا هر شهروند ترکمن مقدار معینی زمین وتعداد محدودی دام میتونه داشته باشه) رییس جمهور در این کشور تقریبا خداست ! و سیستم حکومتی این کشور ملغمه ای از نظام قبایلی ترکمن و سوسیالیست بازمانده از شوروی است. در مورد اقتصاد هم وابسته به صادرات گاز و البته محصولات کشاورزی نظیر پنبه است ، آب و های ترکمنستان در نواحی جنوبی که قسمت اعظم جمعیتش هم اونجاست کاملا شبیه جاهایی مثل سرخس و درگز ایرانه چون هم از نظر ارتفاع ( زیر 400 متر ) و هم از نظر عرض جغرافیایی کاملا مشابه هستن ، یعنی کاملا خشن و تحت تاثیر توده های هوا و مخصوصا پر فشار سیبری هستن ، البته در نواحی ساحلی جنوبش شبیه منطقه ترکمن صحرا خیلی گرم و نیمه مرطوبه ، منتهی الیه شمال ترکمنستان هم به دلیل عرض شمالی و هوای خشک
در زمستان هوایی نظیر قزاقستان داره با بیشینه زیر 10-

ممنونم محسن جان

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:

نروژ رحمه الله علیه!!!! در اقدامی عجیب و شگفت!!بارش بجنورد رو از 14 میل به 27 میل افزایش داد!!!!

Sunday24 FebruaryMonday25 FebruaryTuesday26 FebruaryWednesday27 FebruaryThursday28 FebruaryFriday01 MarchSaturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 March
09.png
12.png
03d.png
01d.png
03d.png
03d.png
09.png
01d.png
01d.png
10°
9 mm precipitation per 24 hours17 mm precipitation per 24 hours0.9 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours4.1 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

بنظر من پتانسیل این موج واسه برف سنگین در شمالشرق خیلی بالاست و هر لحظه ممکنه غافل گیر شیم!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:: پيش بيني 72 ساعنه خراسان شمالي

نقشه هاي پيش يابي هواشناسي و همچنين تصاوير ماهواره ايبيانگر عبور امواج كم دامنه سطوح مياني جو براي امروز تا اواسط هفته است كه باعث وزش باد، ابرناكي آسمان و بارش هاي متناوب در سطح استان خواهد شد. ناپايداري ها براي يك شنبه شدت بيشتري خواهد داشت و با گذر اين سامانه كاهش دماي محسوس نيز در سطح استان پيش بيني مي شود. تغييرات احتمالي اوضاع جوي، در بولتن پيش بيني روزهاي آينده لحاظ خواهد شد.
nime%20abri%20ba%20baresh.png
وضع هواي استان طي 24 ساعت اول ازساعت 12 روز شنبه 05/12/91
نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش پراكنده
بيشينه دماي بجنورد: 7 درجه سانتيگراد كمينه دماي بجنورد: 2- درجه سانتيگراد
حداکثر سرعت باد : 30 کیلومتر بر ساعت
hr02.gif

[TD="width: 488, align: right"]
وضع هواي استان طي 24 ساعت دوم ازساعت 12 روز يك شنبه 06/12/91
نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش باران و برف
بيشينه دماي بجنورد: 6 درجه سانتيگراد كمينه دماي بجنورد: 3- درجه سانتيگراد
[/TD]

وضع هواي استان طي 24 ساعت سوم ازساعت 12 روز دو شنبه 07/12/91
نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش پراكنده
بيشينه دماي بجنورد: 3 درجه سانتيگراد كمينه دماي بجنورد: 6- درجه سانتيگراد

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:

نروژ رحمه الله علیه!!!! در اقدامی عجیب و شگفت!!بارش بجنورد رو از 14 میل به 27 میل افزایش داد!!!!

Sunday24 FebruaryMonday25 FebruaryTuesday26 FebruaryWednesday27 FebruaryThursday28 FebruaryFriday01 MarchSaturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 March
09.png
12.png
03d.png
01d.png
03d.png
03d.png
09.png
01d.png
01d.png
10°
9 mm precipitation per 24 hours17 mm precipitation per 24 hours0.9 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours4.1 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

بنظر من پتانسیل این موج واسه برف سنگین در شمالشرق خیلی بالاست و هر لحظه ممکنه غافل گیر شیم!!!

به من گزارش شده که بر خلاف انتظار برخی ارتفاعات 1700 متری ایلام سفید شده

خراباتی

کاربر ويژه
خدایی فکر نمیکنی این یه عده اکثر مسلمونا رو تشکیل میده من اعتقاد دارم به افکار تمام مردم جز شیطان پرستا باید احترام گذاشت حرف من اینکه بجای تندروی هایی مثل قمه زنی و این حرفا یه ذره به فکر پیشرفت و کشف علم باشیم تا این جوری به بدبختی نیفتیم با توکل بخدا همه کارها راحت میشه!!!
البته افکاری که به دیگران آسیب میزنه قابل قبول نیست .دین ما فرهنگ ما میگه در مقابل افکار ستم کار ودزد وزورگو ساکت ننشینید
این قمه زنی واین چیزایی که شما میگی نه دین ما تاییدش کرده نه عقل تاییدش میکنه .اینا عده ای خاصی اند حالا نمیدونم با چه هدفی
شما هرچی بدی هست داری به اسلام ربط میدی درحالی که اصلا ایناجزو دین و مورد تاییدش نیست.به هرحال بگذریم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اتفاقا دیدمت داداشی !
هرچی گفتم ممد ممد ، تحویل نگرفتی و رفتی سمت بجنورد

آخ!!!میگم یه لحظه صدایی شنیدم!!!پس تو بودی داداشی!!!ای بابا،ناراحت شدم:خنده1:

چاکر داش محسن عزیز،خوبی داداش؟؟چه خبرا؟؟یه تحلیل مختصر از موج پیشرو واسه شمالشرف میکنی؟؟راستی قوچان هم باد شدیده؟؟؟بجنورد که سرتو باد میبره!!!ابرهای سیروسی هم ظاهر شدن،دما هم 14 درجه ی سانتیگراد است!!مهمانک هم 18 درجه!!!!

سیبری

کاربر ويژه
آخ!!!میگم یه لحظه صدایی شنیدم!!!پس تو بودی داداشی!!!ای بابا،ناراحت شدم:خنده1:

چاکر داش محسن عزیز،خوبی داداش؟؟چه خبرا؟؟یه تحلیل مختصر از موج پیشرو واسه شمالشرف میکنی؟؟راستی قوچان هم باد شدیده؟؟؟بجنورد که سرتو باد میبره!!!ابرهای سیروسی هم ظاهر شدن،دما هم 14 درجه ی سانتیگراد است!!مهمانک هم 18 درجه!!!!

:خنده1::خنده1:
خوب الان مشخصه که گرمباد داریم توی خراسان شمالی بخاطر وجود کم فشار ، اما دو شنبه قوچان و بجنورد آغوش خود را برای استقبال از پرفشار شمالی خواهند گشود:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
خدا کنه جهت وزش باد عوض شه گردوخاک ببره طرف قطرو وبحرینو امارات ولی فکنم این جوری هم بشه باز به شما میرسه!!!
سعيد به دو دليل فکر نکنم فراگير شه!
1- رطوبت سيستم که بد نيست.
2- وزش باد شديدي نداريم فعلا...حالا هرچي شد ديگه!اميدوارم اين جا هم بباره که اگرم اومد رفع شه!

سیبری

کاربر ويژه
بر خلاف گذشته اینبار به قوچان خیلی امیدوارم ، منظورم از امیدواری اینه که دوشنبه قوچان کم کمش یه برف بالای 10 سانت میاد

saeed hh

کاربر ويژه
سعيد به دو دليل فکر نکنم فراگير شه!
1- رطوبت سيستم که بد نيست.
2- وزش باد شديدي نداريم فعلا...حالا هرچي شد ديگه!اميدوارم اين جا هم بباره که اگرم اومد رفع شه!

اخه مشکل اینجاست که گردوخاک بداز بارش وتموم شدن سیستم فراگیر میشه الان تصاویر ماهوارو ببنی هنوز به مرزهای ما نرسیده تازه اروم اروم داره به طرف ما حرکت میکنه !!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خنده1::خنده1:
خوب الان مشخصه که گرمباد داریم توی خراسان شمالی بخاطر وجود کم فشار ، اما دو شنبه قوچان و بجنورد آغوش خود را برای استقبال از پرفشار شمالی خواهند گشود:گل:

آخ جوووووووووون!!!پرفشار شمالی!!! :شاد::شاد::شاد2::شاد2:،ولی گرمباده ها!!!!!نیم ساعت تو آفتاب و باد بودم سردرد شدیدی گرفتم!!!

مشهد

meteogram.php

تبریک ویژه به امیرمسعود عزیز:گل:

meteogram.php

بجنورد:شاد2::شاد2::شاد::0mid::0mid::قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::ذوق زده::ذوق زده:

meteogram.php

سیبری

کاربر ويژه
آخ جوووووووووون!!!پرفشار شمالی!!! :شاد::شاد::شاد2::شاد2:،ولی گرمباده ها!!!!!نیم ساعت تو آفتاب و باد بودم سردرد شدیدی گرفتم!!!

مشهد

meteogram.php

تبریک ویژه به امیرمسعود عزیز:گل:

meteogram.php

بجنورد:شاد2::شاد2::شاد::0mid::0mid::قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::ذوق زده::ذوق زده:

meteogram.php
داداشی قوچان رو هم قاطی آدم حساب کن!:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا