آبادان با سرعت يک قطره بر دقيقه بار ش داريم!
خدا کنه جهت وزش باد عوض شه گردوخاک ببره طرف قطرو وبحرینو امارات ولی فکنم این جوری هم بشه باز به شما میرسه!!!
آبادان با سرعت يک قطره بر دقيقه بار ش داريم!
در مورد ترکمنستان باید بگم تقریبا 90 درصد جمعیتش در شهرهایی که درجنوب این کشور و جنوب بیابان قره قوم و در کنار کوه پایه های کپه داغ و در مجاورت مرزهای ایران قرار گرفته زندگی میکنن مثل پایتختش عشق آباد که در 35 کیلومتری باجگیران قوچان قرار داره، ترکمنستان تقریبا به شیوه سوسیالیستی وفادار مونده ،آب و برق و گاز در اونجا دولتی و رایگانه و در مورد مالکیت شخصی هم قوانین سختی داره( مثلا هر شهروند ترکمن مقدار معینی زمین وتعداد محدودی دام میتونه داشته باشه) رییس جمهور در این کشور تقریبا خداست ! و سیستم حکومتی این کشور ملغمه ای از نظام قبایلی ترکمن و سوسیالیست بازمانده از شوروی است. در مورد اقتصاد هم وابسته به صادرات گاز و البته محصولات کشاورزی نظیر پنبه است ، آب و های ترکمنستان در نواحی جنوبی که قسمت اعظم جمعیتش هم اونجاست کاملا شبیه جاهایی مثل سرخس و درگز ایرانه چون هم از نظر ارتفاع ( زیر 400 متر ) و هم از نظر عرض جغرافیایی کاملا مشابه هستن ، یعنی کاملا خشن و تحت تاثیر توده های هوا و مخصوصا پر فشار سیبری هستن ، البته در نواحی ساحلی جنوبش شبیه منطقه ترکمن صحرا خیلی گرم و نیمه مرطوبه ، منتهی الیه شمال ترکمنستان هم به دلیل عرض شمالی و هوای خشک
در زمستان هوایی نظیر قزاقستان داره با بیشینه زیر 10-
Sunday24 February | Monday25 February | Tuesday26 February | Wednesday27 February | Thursday28 February | Friday01 March | Saturday02 March | Sunday03 March | Monday04 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8° | 2° | 1° | 1° | 6° | 10° | 6° | 4° | 8° |
9 mm precipitation per 24 hours | 17 mm precipitation per 24 hours | 0.9 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 4.1 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
وضع هواي استان طي 24 ساعت اول ازساعت 12 روز شنبه 05/12/91 نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش پراكنده بيشينه دماي بجنورد: 7 درجه سانتيگراد كمينه دماي بجنورد: 2- درجه سانتيگراد حداکثر سرعت باد : 30 کیلومتر بر ساعت |
وضع هواي استان طي 24 ساعت سوم ازساعت 12 روز دو شنبه 07/12/91 نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش پراكنده بيشينه دماي بجنورد: 3 درجه سانتيگراد كمينه دماي بجنورد: 6- درجه سانتيگراد |
اتفاقا دیدمت داداشی !منم این ساعت اینجا بودم!!!
سلام بر دوستان عزیز:گل:
نروژ رحمه الله علیه!!!! در اقدامی عجیب و شگفت!!بارش بجنورد رو از 14 میل به 27 میل افزایش داد!!!!
Sunday24 February Monday25 February Tuesday26 February Wednesday27 February Thursday28 February Friday01 March Saturday02 March Sunday03 March Monday04 March 8° 2° 1° 1° 6° 10° 6° 4° 8° 9 mm precipitation per 24 hours 17 mm precipitation per 24 hours 0.9 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 4.1 mm precipitation per 24 hours 0.1 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours
بنظر من پتانسیل این موج واسه برف سنگین در شمالشرق خیلی بالاست و هر لحظه ممکنه غافل گیر شیم!!!
البته افکاری که به دیگران آسیب میزنه قابل قبول نیست .دین ما فرهنگ ما میگه در مقابل افکار ستم کار ودزد وزورگو ساکت ننشینیدخدایی فکر نمیکنی این یه عده اکثر مسلمونا رو تشکیل میده من اعتقاد دارم به افکار تمام مردم جز شیطان پرستا باید احترام گذاشت حرف من اینکه بجای تندروی هایی مثل قمه زنی و این حرفا یه ذره به فکر پیشرفت و کشف علم باشیم تا این جوری به بدبختی نیفتیم با توکل بخدا همه کارها راحت میشه!!!
اتفاقا دیدمت داداشی !
هرچی گفتم ممد ممد ، تحویل نگرفتی و رفتی سمت بجنورد
سلام محسن عزیز
انشاالله این هفته برفو ببینی و کمی از ناراحتیهات برطرف بشه.قوچان ظرفیتش بالاست انشاالله اسفند برف خوبی ببینی
بارش باران همچنان ادامه داره
دمای فعلی 3.5+
آخ!!!میگم یه لحظه صدایی شنیدم!!!پس تو بودی داداشی!!!ای بابا،ناراحت شدم:خنده1:
چاکر داش محسن عزیز،خوبی داداش؟؟چه خبرا؟؟یه تحلیل مختصر از موج پیشرو واسه شمالشرف میکنی؟؟راستی قوچان هم باد شدیده؟؟؟بجنورد که سرتو باد میبره!!!ابرهای سیروسی هم ظاهر شدن،دما هم 14 درجه ی سانتیگراد است!!مهمانک هم 18 درجه!!!!
سعيد به دو دليل فکر نکنم فراگير شه!خدا کنه جهت وزش باد عوض شه گردوخاک ببره طرف قطرو وبحرینو امارات ولی فکنم این جوری هم بشه باز به شما میرسه!!!
هنوز برف نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه برف شدش چنتا عکس بگیر.
سعيد به دو دليل فکر نکنم فراگير شه!
1- رطوبت سيستم که بد نيست.
2- وزش باد شديدي نداريم فعلا...حالا هرچي شد ديگه!اميدوارم اين جا هم بباره که اگرم اومد رفع شه!
:خنده1::خنده1:
خوب الان مشخصه که گرمباد داریم توی خراسان شمالی بخاطر وجود کم فشار ، اما دو شنبه قوچان و بجنورد آغوش خود را برای استقبال از پرفشار شمالی خواهند گشود:گل:
داداشی قوچان رو هم قاطی آدم حساب کن!:خنده1:آخ جوووووووووون!!!پرفشار شمالی!!! :شاد::شاد::شاد2::شاد2:،ولی گرمباده ها!!!!!نیم ساعت تو آفتاب و باد بودم سردرد شدیدی گرفتم!!!
مشهد
تبریک ویژه به امیرمسعود عزیز:گل:
بجنورد:شاد2::شاد2::شاد::0mid::0mid::قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::ذوق زده::ذوق زده: