سامیار هواشناس
کاربر ويژه
بله منظورم تهران و نواره شمالی بود پارسال بارندگی پولور تابستون انفجاری بود این بارش تو زمستون میشد چند متر برف میومدیحتمل منظورشون تهران و نواره شمالی بوده آرش جان
بله منظورم تهران و نواره شمالی بود پارسال بارندگی پولور تابستون انفجاری بود این بارش تو زمستون میشد چند متر برف میومدیحتمل منظورشون تهران و نواره شمالی بوده آرش جان
سامیار جان الان منزل هستی یا نه ؟بله منظورم تهران و نواره شمالی بود پارسال بارندگی پولور تابستون انفجاری بود این بارش تو زمستون میشد چند متر برف میومد
والا جاهای دیگه رو نمیدونم، ولی گیلان در بدترین سالها هم در آخرین دقایق ترکونده. حالا میخواد بهار باشه یا تابستون. به نظرم تابستون پربارش فایدهش از بهار پربارش بیشتره!
محمد هادي
اون زمان كه من پيش بين هاي ماه هاي زمستون رو مي ديدم خودمم تعجب مي كردم كه چطور اين همه ناهنجاري منفي بارش به اين گستردگي و ادامه دار قرار اتفاق بيوفته و خوب متاسفانه در عمل اتفاق افتاد گرچه بهمن ماه تهران نرمال شد اما دي زير نرمال و خشكي شديد بود و توزيع بارش ها بسيار بد بود.
متاسفانه من مدل ها رو كه دائما چك مي كنم براي ماه مارس به هيچ وجه به هيچ وجه روزنه ي اميدي وجود نداره مدل هال به كرات تقويت پر فشار جنب حاره اي رو در منطقه نشون مي دن پشته هاي حاصل جريانات مرطوب رو از منطقه ما منحرف مي كنن. اگه اين اتفاق بيوفته كه احتمالش بسيار بالاست لطمه شديد تهران و قم از اين بابت خواهد خورد.
مي مونه ماه آپريل و مي كه مدل ها قدري ناهنجاري رو كمتر نشون مي دن و به زبان ساده خشكي تعديل ميشه البته امكان تغييرش وجود داره.
درود ارش جان
قم بگو ارش جان که از گرما چیزی از اهواز کم نداره.تابستون امسال باید از قم فرار کنم :ناراحت:
بهار پربارش قابلیت این و داره که ذخیره برف کوها زیاد بشه مخصوصا اگر هوای سرد حاکم باشه . تابستون پربارش نه ذخیره برف و بالا میبره نه ذخیره اب و . تبخیر خیلی زیاده هوا هم گرمه . این شرایط ادامه پیدا کنه بارش های نیمه شمالی زیر نرمال خواهد رفت . همین الانش یسری از این نقاط زیر نرمالن .
تبریک فراوان به امیر مسعود عزیز. امیر مسعود و ماهان عزیز جای ما رو هم خالی کنید.
پس این ایده ی انتقال کوانتومی انسان کی به واقعیت تبدیل میشه!
امیر مسعود عزیز صمیمانه تبریک میگم بابت بارش برف در اردبیل، بلاخره به مراد دلت رسیدی:گل:
درود بر مهرداد عزیز
آپریل و می که در بیشتر نقاط کشور دوره خشکی شروع شده و عملا نمیشه امیدی به بارش داشت، فکر میکنم دوره خشکی سال 92 بسیار زودتر از موعد خودش فرا خواهد رسید، دیروز که برف های رو توچال رو میدیدم به یاد زمستان 88 افتادم که تابستان بعدش با قطعی برق و آب مواجه شدیم! انگار نه انگار در زمستان هستیم!