• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
تبریک فراوان به امیر مسعود عزیز. امیر مسعود و ماهان عزیز جای ما رو هم خالی کنید.

پس این ایده ی انتقال کوانتومی انسان کی به واقعیت تبدیل میشه!

mohamad$

کاربر ويژه
والا جاهای دیگه رو نمی‌دونم، ولی گیلان در بدترین سال‌ها هم در آخرین دقایق ترکونده. حالا می‌خواد بهار باشه یا تابستون. به نظرم تابستون پربارش فایده‌ش از بهار پربارش بیشتره!

بهار پربارش قابلیت این و داره که ذخیره برف کوها زیاد بشه مخصوصا اگر هوای سرد حاکم باشه . تابستون پربارش نه ذخیره برف و بالا میبره نه ذخیره اب و . تبخیر خیلی زیاده هوا هم گرمه . این شرایط ادامه پیدا کنه بارش های نیمه شمالی زیر نرمال خواهد رفت . همین الانش یسری از این نقاط زیر نرمالن .

arashz

مدیر بخش هواشناسی

محمد هادي

اون زمان كه من پيش بين هاي ماه هاي زمستون رو مي ديدم خودمم تعجب مي كردم كه چطور اين همه ناهنجاري منفي بارش به اين گستردگي و ادامه دار قرار اتفاق بيوفته و خوب متاسفانه در عمل اتفاق افتاد گرچه بهمن ماه تهران نرمال شد اما دي زير نرمال و خشكي شديد بود و توزيع بارش ها بسيار بد بود.

متاسفانه من مدل ها رو كه دائما چك مي كنم براي ماه مارس به هيچ وجه به هيچ وجه روزنه ي اميدي وجود نداره مدل هال به كرات تقويت پر فشار جنب حاره اي رو در منطقه نشون مي دن پشته هاي حاصل جريانات مرطوب رو از منطقه ما منحرف مي كنن. اگه اين اتفاق بيوفته كه احتمالش بسيار بالاست لطمه شديد تهران و قم از اين بابت خواهد خورد.

مي مونه ماه آپريل و مي كه مدل ها قدري ناهنجاري رو كمتر نشون مي دن و به زبان ساده خشكي تعديل ميشه البته امكان تغييرش وجود داره.

درود بر مهرداد عزیز

آپریل و می که در بیشتر نقاط کشور دوره خشکی شروع شده و عملا نمیشه امیدی به بارش داشت، فکر میکنم دوره خشکی سال 92 بسیار زودتر از موعد خودش فرا خواهد رسید، دیروز که برف های رو توچال رو میدیدم به یاد زمستان 88 افتادم که تابستان بعدش با قطعی برق و آب مواجه شدیم! انگار نه انگار در زمستان هستیم!

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود ارش جان
قم بگو ارش جان که از گرما چیزی از اهواز کم نداره.تابستون امسال باید از قم فرار کنم :ناراحت:

کاملا موافق هستم! یکبار با اتوبوس مهتاب پیاده شدیم، دمای هوای بیرون رو زده بود 42 درجه! همین که پام به زمین رسید انگار سشوار گرفتن توی صورتم! باد گرم و خشک!

ماهان.

کاربر ويژه
بهار پربارش قابلیت این و داره که ذخیره برف کوها زیاد بشه مخصوصا اگر هوای سرد حاکم باشه . تابستون پربارش نه ذخیره برف و بالا میبره نه ذخیره اب و . تبخیر خیلی زیاده هوا هم گرمه . این شرایط ادامه پیدا کنه بارش های نیمه شمالی زیر نرمال خواهد رفت . همین الانش یسری از این نقاط زیر نرمالن .

از لحاظ تعدیل گرما برای سواحل شمالی گفتم که بارش تابستونه بهتره. مثل تابستان 90 که از 15 مرداد به بعد در شمال دیگه هوا گرمای خاصی نداشت.

Amir Masoud

کاربر ويژه
تبریک فراوان به امیر مسعود عزیز. امیر مسعود و ماهان عزیز جای ما رو هم خالی کنید.

پس این ایده ی انتقال کوانتومی انسان کی به واقعیت تبدیل میشه!

دکتر جون لطف داری عزیزم جات واقعا خالیه ! الان فک کنم اردبیل تنها ایستگاهی هست که بارش برف داره ( به غیر از کوهستان ها)

انتقال کوانتومی زمانی فراهم میشه که افتخار بدی تشریف بیاری اینجا :خنده1:... البته از قبل که قرار شد اینجا برف بیاد باید هماهنگ شیم...

به امید بارش برف در رشت به زودی:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیر مسعود عزیز صمیمانه تبریک میگم بابت بارش برف در اردبیل، بلاخره به مراد دلت رسیدی:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چقدر زیبا میباره، جای همه دوستان خالی، بعد از این همه وقت چشم به آسمون بودن این بارش خیلی به چشم میاد:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فکر کنم بارش در مهرآباد حدود 2-3 میلیمتر باشه، اینجا هم حداکثر تا 5 میلیمتر میبینم.

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیر مسعود عزیز صمیمانه تبریک میگم بابت بارش برف در اردبیل، بلاخره به مراد دلت رسیدی:گل:

سلام آرش عزیز:گل:

خیلی ممنونم از اظهار لطف و همراهیت خوشحالم کردی...

امیدوارم از بارون زیبا لذت ببری ، مهم اینه که انسان در هر شرایطی شکر گذار باشه چه بارون بیاد چه برف لذت داره...:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیرمسعوذ عزیز کاملا با شما موافق هستم.

اینجا شدن بارش زیاد شده اما روشن شدن افق غربی نشانه قطع شدن بارش هست.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خرم آباد الان باید بارش خوبی داشته باشه، چون امتداد یک ابر تندری به اونجا رسیده، جهت جریانات جنوب غربی به شمال شرقی هست و خدا رو شکر حداقل برای تهران به صورت مداوم بارش خواهیم داشت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر مهرداد عزیز

آپریل و می که در بیشتر نقاط کشور دوره خشکی شروع شده و عملا نمیشه امیدی به بارش داشت، فکر میکنم دوره خشکی سال 92 بسیار زودتر از موعد خودش فرا خواهد رسید، دیروز که برف های رو توچال رو میدیدم به یاد زمستان 88 افتادم که تابستان بعدش با قطعی برق و آب مواجه شدیم! انگار نه انگار در زمستان هستیم!

درود

بر حسب نرمال بلند مدت تا ماه مي به غیر از نيمه جنوبي در غرب و نيمه شمال بارش داريم.

imboeing

کاربر ويژه
رشت باران ضعيفي ميباره پيش بيني شده تا 30 ميل بباره اما بعيده به 5 ميل رسيده باشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
الان مدل GFS رو برای اروپا چک کردم، چیزی که میبینم واقعا عجیبه! پرفشار آزور در عرض کمتر از 1 هفته از غرب اروپا به سمت شمال غرب آفریقا و به روی اقیانوس اطلس شیفت میکنه!!! یعنی عملا به محل خودش در طول تابستان برمیگرده! کمربند جنب حاره ای هم به همین دلیل قدرت بیشتری خواهد گرفت!

چنین چیزی تا الان ندیده بودم!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا