• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
درود
امسال خود قم جالب نبود اما سلفچگان و کهک ظاهراً بد نبوده . اون کوههای جنوب غربش (اسمشو نمیدونم اما یه جای معروف به اسم پلنگ دره داره) بارش آذرشون خوب بود ولی متاسفانه برف زمستونشون جالب نبود درسته ؟ الان برفی روشون هست یا نه؟

به امار نگاه کنیم برای قمم تا جالا بد نبوده و نرمال بوده ولی با این خشکی که من میبینم و ماهای خشک پیش رو تو چند سال اخیر خشک ترین سال میشه:ناراحت:
یادته تهران چند روز پیش ساعت 4 شب برف بارید همون شب سفید شدن و سریع اب شد الانم خشکه خشکن :ناراحت:

ماهان.

کاربر ويژه
این محمد اصغری بر چه اساسی میگفت اسفنده پر خیرو برکنی داریم و جبرانیه دی و بهمنه آخه؟

والا خود منم از تابستون فکر می‌کردم بهمن و اسفند خوبی داریم، نزدیک که شدیم گفتم اسفند خوبی داریم، الانم می‌گم فروردین خوبی داریم! به هر حال باید شرایط هر چند بطور موقت برگرده. پیش‌بینی‌ها وجود شرایط لانینای شدیدی رو در تابستون نشون نمی‌دن، پس تابستونی نرمال در پی خیلی پیش داریم. نه خیلی گرمتر و نه خیلی پربارش و خنک‌تر.

mohammadsadat

کاربر ويژه
ظاهراً این سامانه هم سر استان همدان شیره مالید. معلوم نیست این استان همدان چش شده.
از سامانه های غربی هم که کماکان خبری نیست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

شرایط تا اواسط بهار گرم و خشکه؟دریا سرخ فعال نمیشه؟

محمد هادي

اون زمان كه من پيش بين هاي ماه هاي زمستون رو مي ديدم خودمم تعجب مي كردم كه چطور اين همه ناهنجاري منفي بارش به اين گستردگي و ادامه دار قرار اتفاق بيوفته و خوب متاسفانه در عمل اتفاق افتاد گرچه بهمن ماه تهران نرمال شد اما دي زير نرمال و خشكي شديد بود و توزيع بارش ها بسيار بد بود.

متاسفانه من مدل ها رو كه دائما چك مي كنم براي ماه مارس به هيچ وجه به هيچ وجه روزنه ي اميدي وجود نداره مدل هال به كرات تقويت پر فشار جنب حاره اي رو در منطقه نشون مي دن پشته هاي حاصل جريانات مرطوب رو از منطقه ما منحرف مي كنن. اگه اين اتفاق بيوفته كه احتمالش بسيار بالاست لطمه شديد تهران و قم از اين بابت خواهد خورد.

مي مونه ماه آپريل و مي كه مدل ها قدري ناهنجاري رو كمتر نشون مي دن و به زبان ساده خشكي تعديل ميشه البته امكان تغييرش وجود داره.

کدخدا

کاربر ويژه
درود هومن عزیز

من به تجربه خودم که تقریبا 2 دهه اهواز زندگی کردم این رو میگم، سالهائی که دمای هوا در اهواز در بهمن و اسفند افزایش شدید داشت (حتی به صورت موقت) و به طبع اون بارش ها کاهش، تابستانی بسیار گرم و سوزان در سال بعد اتفاق میافتاد! امسال هم از همون سالها هست، وقتی وسط بهمن دمای هوا در اهواز بره بالای 25 درجه یعنی جنب حاره ای داره خودش رو آماده میکنه تا تابستانی بسیار گرم رو برای ما رقم بزنه.

درود ارش جان

قم بگو ارش جان که از گرما چیزی از اهواز کم نداره.تابستون امسال باید از قم فرار کنم :ناراحت:

کدخدا

کاربر ويژه

محمد هادي

اون زمان كه من پيش بين هاي ماه هاي زمستون رو مي ديدم خودمم تعجب مي كردم كه چطور اين همه ناهنجاري منفي بارش به اين گستردگي و ادامه دار قرار اتفاق بيوفته و خوب متاسفانه در عمل اتفاق افتاد گرچه بهمن ماه تهران نرمال شد اما دي زير نرمال و خشكي شديد بود و توزيع بارش ها بسيار بد بود.

متاسفانه من مدل ها رو كه دائما چك مي كنم براي ماه مارس به هيچ وجه به هيچ وجه روزنه ي اميدي وجود نداره مدل هال به كرات تقويت پر فشار جنب حاره اي رو در منطقه نشون مي دن پشته هاي حاصل جريانات مرطوب رو از منطقه ما منحرف مي كنن. اگه اين اتفاق بيوفته كه احتمالش بسيار بالاست لطمه شديد تهران و قم از اين بابت خواهد خورد.

مي مونه ماه آپريل و مي كه مدل ها قدري ناهنجاري رو كمتر نشون مي دن و به زبان ساده خشكي تعديل ميشه البته امكان تغييرش وجود داره.

ممنونم مهرداد جان.پس باید بسوزیم و بسازیم همین شرایط ادامه داره.از ماه می و آپریلم چیزی گیر ما نمیاد....:ناراحت:

یواش یواش باید از دنیا هواشناسی خداحافظی کنم :ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
نروژ در جديدترين آپديتش ضمن كاهش بارش مشهد به 20 ميليمتر ميزان سرما و به طبع اون ميزان برف را افزايش داده!

پسرخاله

کاربر ويژه
ظاهراً این سامانه هم سر استان همدان شیره مالید. معلوم نیست این استان همدان چش شده.
از سامانه های غربی هم که کماکان خبری نیست.
یه نفر که بچه همدان بود چند روز پیش بهم میگفت آب رودحانه هاش به کمترین حد نسبت به سالهای قبل رسیده و بعید نیست تا چند وقت دیگه خشک بشه میگفت مردمش شوکه شدن از این وضع

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ممنونم مهرداد جان.پس باید بسوزیم و بسازیم همین شرایط ادامه داره.از ماه می و آپریلم چیزی گیر ما نمیاد....:ناراحت:

یواش یواش باید از دنیا هواشناسی خداحافظی کنم :ناراحت:

عرصه رو ترك نكن بمون :گل:

باعث تعجب من شده اينكه تابستون اونقدر پر فشار جنب حاره اي ضعيف بود كه سيستم هاي شمالي طي تابستون نيمه شمالي و تهران رو تحت تاثير قرار مي دادن و جنب حاره اي عقب نشسته به سمت جنوب اجازه ورود مونسون رو به جنوب شرق نداد اما الان كه بايد جنب حاره اي در ضعيف ترين حالت خود ش باشه با نرمال اواخر ماه آپريل برابري مي كنه !!!!!

بايد يكسري عواملي جدا از پارامتر هايي كه ما در مودشون اطلاع داريم در اين قضيه دخيل باشن پارامتر هايي كه ما هنوز اونها رو نشناختيم.

کدخدا

کاربر ويژه
دستمون از خیلی چیزها کوتاست و چاره ای جز قبول این شرایط نداریم.مجبوریم باهاش بسازیم.

منم برم تا درودی دیگر بدرود

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
از شب گذشته تا کنون بارش قابل توجهی در رشت رخ نداده. در حال حاضر هم بارش باران به شکل یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ کی نبود، ادامه داره. در هر حال همین بارش ها رو هم باید قطره قطره توی قلک جمع کنیم بلکه وانگهی دریا شود!
اینم آخرین پیش بینی نروژ از روزهای پیش روی رشت:

q01l0n4k3pdcktn6o3.jpg

کدخدا

کاربر ويژه

عرصه رو ترك نكن بمون :گل:

باعث تعجب من شده اينكه تابستون اونقدر پر فشار جنب حاره اي ضعيف بود كه سيستم هاي شمالي طي تابستون نيمه شمالي و تهران رو تحت تاثير قرار مي دادن و جنب حاره اي عقب نشسته به سمت جنوب اجازه ورود مونسون رو به جنوب شرق نداد اما الان كه بايد جنب حاره اي در ضعيف ترين حالت خود ش باشه با نرمال اواخر ماه آپريل برابري مي كنه !!!!!

بايد يكسري عواملي جدا از پارامتر هايي كه ما در مودشون اطلاع داريم در اين قضيه دخيل باشن پارامتر هايي كه ما هنوز اونها رو نشناختيم.

باشه:گل:

برا منم عجیب بود تیر ماه هر شب رگبار میزد باد بهاری و خنک داشتیم.انقدر خوشحال بودم که نگو نمیدونستم اخرش این میشه :ناراحت:

من رفتم یا علی :گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام.
از شب گذشته تا کنون بارش قابل توجهی در رشت رخ نداده. در حال حاضر هم بارش باران به شکل یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ کی نبود، ادامه داره. در هر حال همین بارش ها رو هم باید قطره قطره توی قلک جمع کنیم بلکه وانگهی دریا شود!
اینم آخرین پیش بینی نروژ از روزهای پیش روی رشت:

q01l0n4k3pdcktn6o3.jpg
سلام :احترام:
اینم تهران که بدونید تنها نیستید :خنده1:

ke5poayeq92w6jbjba.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق نقشه‌ی رادار با عبور موج دیگری از جنوب شرق، تا کمتر از نیم ساعت دیکه بارش برف اینجا شدت می‌گیره

Webradar_Deutschland.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
سلام :احترام: :گل:
اونجا رو ول کن ببین چه بلایی داره سره سرزمینه مادریت میاد :ناراحت:

والا جاهای دیگه رو نمی‌دونم، ولی گیلان در بدترین سال‌ها هم در آخرین دقایق ترکونده. حالا می‌خواد بهار باشه یا تابستون. به نظرم تابستون پربارش فایده‌ش از بهار پربارش بیشتره!

ماهان.

کاربر ويژه
نقشه‌ی رادار بارش هم نشون می‌ده که تا لحظاتی دیگه بارش برف شدت می‌گیره

پشتش بارون قرار داره!

آبی کمرنگ:‌ برف لایت
آبی پررنگ: برف شدید
سبز: بارون
نارنجی:‌ بارون یخ‌زده
زرد:‌ مه

satwetter.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام به دوستان ...

زیبایی ها رو با شما عاشقان به اشتراک می ذارم ...

این تصاویر 1 ساعت قبل هست

در همین لحظه برف بسیار سنگین شده !!! این تصویر زیر مربوط به همین لحظه هستش...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا