• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
نه اتفاقا اگر خیلی گرم بشه بهتره چون اواخر اسفند و فروردین ورق برمیگرده من به گرمای اوایل اسفند خیلی خوشبینم
نه بابا ما هم گفتیم به خشکی و گرمای دی و بهمن خوشبینیم نتیجش شده این اسفندی که داری میبینی

کدخدا

کاربر ويژه
نه بابا ما هم گفتیم به خشکی و گرمای دی و بهمن خوشبینیم نتیجش شده این اسفندی که داری میبینی

خود سازمان گفت بارش های اسفند جبران دی و بهمن میکنه....در مورد تابستون فقط نوار شمالی و تا حدودی تهران بارش خوبی دارن ولی بقیه نقاط خبری نخواهد بود.....

پسرخاله

کاربر ويژه
7zw0sxivhbtjk63kbio.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
سلام
اون 325 مال اون قله اشپیتزه ست؟
این آلپ عجب جای خوفیه مردماش چطوری تو این برف زندگی میکنن.

درسته محمد جان، اسمش هست زوگ‌اشپیتزه. الان از مناطقی با ارتفاع حدود 800 متر هم در اون ناحیه خبر دارم که 1 متر برف باریده

mohammadsadat

کاربر ويژه
خود سازمان گفت بارش های اسفند جبران دی و بهمن میکنه....در مورد تابستون فقط نوار شمالی و تا حدودی تهران بارش خوبی دارن ولی بقیه نقاط خبری نخواهد بود.....

سلام
خیلی از نقاط بارش تابستون به دردشون نمیخوره حتی ممکنه به زراعتشون آسیب بزنه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. الان آبدیت جدید مدل ECMWF رو برای فردا تا سه شنبه مشهد دیدم. خدا رو هزاران مرتبه شکر بارش عالی برف و بارون رو برامون حفظ کرده و اگه خدا بخواد از نیمه شب امشب تا بامداد چهارشنبه جسته و گریخته برف و بارون رو در مشهد داریم که فردا بعد از ظهر به تدریج احتمال بارش برف در مشهد هست.:شاد::خجالت2:

کدخدا

کاربر ويژه
سلام
خیلی از نقاط بارش تابستون به دردشون نمیخوره حتی ممکنه به زراعتشون آسیب بزنه

درود محمد جان

کاملا درسته مخصوصا برای کشت دیم

منظور من برای میزان بارش ثبت شده بود.با توجه به زمان باقی مونده برای بارش تا اواسط اردیبهشت میشه گفت بسیار زیر نرمالیم از خرداد به بعد که همیشه خشکه....

arashz

مدیر بخش هواشناسی
البته اینکه اقلیم تغییر کرده و تابستان معتدل و مرطوب تر شده یک امر اثبات شدست شک نکنید که بهار و تابستانه پر بارشی داریم

سامیار جان با احترام باید بگم اصلا با شما موافق نیستم، من تابستانی نرمال رو برای نوار شمالی و بسیار گرم و سوزان برای نوار جنوبی کشور پیشبینی میکنم، نفوذ سیستم های شمالی که گاه گداری باعث بارش در نوار شمالی میشن رو نباید به حساب کل کشور گذاشت، بارش باید سرتاسری باشه تا بتونیم بگیم تابستان معتدل و مرطوب شده.

پسرخاله

کاربر ويژه
سامیار جان با احترام باید بگم اصلا با شما موافق نیستم، من تابستانی نرمال رو برای نوار شمالی و بسیار گرم و سوزان برای نوار جنوبی کشور پیشبینی میکنم، نفوذ سیستم های شمالی که گاه گداری باعث بارش در نوار شمالی میشن رو نباید به حساب کل کشور گذاشت، بارش باید سرتاسری باشه تا بتونیم بگیم تابستان معتدل و مرطوب شده.
یحتمل منظورشون تهران و نواره شمالی بوده آرش جان

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام بر آرش عزیز
آرش منم چند پسته قبلیم اشاره کردم متاسفانه داره تقویت و تثبیت میشه اینجوری باشه تابستون بعد از مدتها باید منتظره جیره بندی آب باشیم !
دمای تهران با این شرایط هنوز فروردین نشده به 25+ میرسه و بدون بارش

درود هومن عزیز

من به تجربه خودم که تقریبا 2 دهه اهواز زندگی کردم این رو میگم، سالهائی که دمای هوا در اهواز در بهمن و اسفند افزایش شدید داشت (حتی به صورت موقت) و به طبع اون بارش ها کاهش، تابستانی بسیار گرم و سوزان در سال بعد اتفاق میافتاد! امسال هم از همون سالها هست، وقتی وسط بهمن دمای هوا در اهواز بره بالای 25 درجه یعنی جنب حاره ای داره خودش رو آماده میکنه تا تابستانی بسیار گرم رو برای ما رقم بزنه.

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود محمد جان

کاملا درسته مخصوصا برای کشت دیم

منظور من برای میزان بارش ثبت شده بود.با توجه به زمان باقی مونده برای بارش تا اواسط اردیبهشت میشه گفت بسیار زیر نرمالیم از خرداد به بعد که همیشه خشکه....
درود
امسال خود قم جالب نبود اما سلفچگان و کهک ظاهراً بد نبوده . اون کوههای جنوب غربش (اسمشو نمیدونم اما یه جای معروف به اسم پلنگ دره داره) بارش آذرشون خوب بود ولی متاسفانه برف زمستونشون جالب نبود درسته ؟ الان برفی روشون هست یا نه؟

پسرخاله

کاربر ويژه
درود هومن عزیز

من به تجربه خودم که تقریبا 2 دهه اهواز زندگی کردم این رو میگم، سالهائی که دمای هوا در اهواز در بهمن و اسفند افزایش شدید داشت (حتی به صورت موقت) و به طبع اون بارش ها کاهش، تابستانی بسیار گرم و سوزان در سال بعد اتفاق میافتاد! امسال هم از همون سالها هست، وقتی وسط بهمن دمای هوا در اهواز بره بالای 25 درجه یعنی جنب حاره ای داره خودش رو آماده میکنه تا تابستانی بسیار گرم رو برای ما رقم بزنه.
:ناراحت::ناراحت::ناراحت: واویلا واویلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا