• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان عزیز
من تا پنج شنبه خدمتتون نیستم
انشالله که وقتی بر میگردم ، یه عالمه عکس برفی رو از جای جای کشور لایک کنم
موفق و پیروز باشید
یا حق:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
emjlbpnk5bawaugfai9s.jpg

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز
من تا پنج شنبه خدمتتون نیستم
انشالله که وقتی بر میگردم ، یه عالمه عکس برفی رو از جای جای کشور لایک کنم
موفق و پیروز باشید
یا حق:بای:

محمد رضا جان

موفق باشید و بی صبرانه منتظر بازگشت شما هستیم، هرچند که میدونم تو سمنان دلت طاقت نمیاره و حتما از کافی نتی چیزی میایی اینجا:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

محمد رضا جان

موفق باشید و بی صبرانه منتظر بازگشت شما هستیم، هرچند که میدونم تو سمنان دلت طاقت نمیاره و حتما از کافی نتی چیزی میایی اینجا:گل:

سپاس امیرمحسن جان
دلم که طاقت نمیاره و میام اما گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه و بهتره خداحافظی طولانی کنم:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصویر زیر میشه به راحتی استقرار مرکز کم فشار در امتداد شرق کشور و نفوذ پر فشار رو در سواحل شمالی کشور تشخیص داد.علت افزایش دمای هوای مشهد در امروز هم همین استقرار کم فشار جنوبی بود:

wm5ir.GIF

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در متوگرام فرودگاه مشهد هم میشه روند کاهش تدریجی رو دما از اون بازه ای که سرعت وزش باد به 40 کیلومتر در ساعت رسیده به اینطرف رو تشخیص داد که نشون دهنده تغییر جبهه است:

من فعلا برم تا باز ببینم کی می تونم بیام:

meteogram_celcius.cgi

navid-mashhad

کاربر ويژه
ظاهرا بارش باران و برف قابل توجه قطعی به نظر میاد
ولی با دماهایی که هفته بعد پیش بینی شده برف و بارون فردا از دماغ مون در میاد!!!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فورکا برامون یه بارش عالی و دلچسب رو پیشبینی کرده اما GFS متاسفانه تو آبدیت ساعت 2 بارشمون رو کم کرده!:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
پیش بینی این سایت برای ناهنجاری های بارشی و دمایی ماه آینده میلادی دیگه واقعا داره ترسناک میشه: :138: :38:

CFSv2.Prec.20130224.201303.gif

CFSv2.T2m.20130224.201303.gif

چی شد که همچین شد!! :21:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان تو که علاقه چندانی به برف و سرما نداشتی چرا خدا رو شکر؟

من؟ وا. من خیلی هم علاقه دارم. ولی وقتی یه چیزی از حدش بیشتر بشه تکراری می‌شه و یه خرده تنوع بد نیست. برای همین الان دلم گرمای ملس تیرماه رو می‌خواد. به هر حال الانش هم خیلی راضی‌ام. تازه accuweather برای 15 اسفند هم بارش برف برامون پیش‌بینی کرده!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
قوچان بارش شدید باران همراه با وزش باد خدایا شکرت

سلام بر دوستان عزیز:گل:

بجنورد هم بارش شدید باران یه ربعی هست که شروع شده،پروردگارا!!!سپاس.

دما هم بشدت کاهش یافته و از 8 درجه فکر کنم به 2-3رجه رسیده باشه!!!فکر کنم در آبدیت های جدید،فرودگاه بجنورد heavy rain رو گزارش کنه!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
هیچ سالی مثل امسال نبودش که هم زمستون هم بهار به فنا بره اگه همین جور پیش بره امکان داره تو تابستون تهران با مشکل قطعی برق مواجه بشه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا