• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
دکتر یه مقدار در موردش توضیح میدی بالایی بارش هست پایینی دما؟؟؟

بله. بالایی بارش هست که رنگ قرمز کاهش بارش نسبت به نرمال رو نشون می ده. پایینی هم دما هست که دیگه نهایت افزایش دما نسبت به نرمال همون رنگ قهوه ای سوخته ای هست که روی کشور ما چنبره زده!

Dr.ben

کاربر ويژه
چند ساعتی هست که بارش بارون با شدت بهتری نسبت به پیش از ظهر، در رشت ادامه داره.

saeed hh

کاربر ويژه
بله. بالایی بارش هست که رنگ قرمز کاهش بارش نسبت به نرمال رو نشون می ده. پایینی هم دما هست که دیگه نهایت افزایش دما نسبت به نرمال همون رنگ قهوه ای سوخته ای هست که روی کشور ما چنبره زده!

خودم یه کمی میدونستم ولی تا رنگ قهوه ای رو دیدم شک کردم این جوری که این بارشو دما رو زده که باید فاتحه رو خوندش اگه یه کشور پیشرفته بود از همین الان کمیته بحران تشکیل میشد ولی اینجا تا به اخرین وضعیت بدبختی نرسیم کاری صورت نمیگیره!!!

tima ir

کاربر ويژه
اپدیت

[/IMG]

ماهان.

کاربر ويژه
خودم یه کمی میدونستم ولی تا رنگ قهوه ای رو دیدم شک کردم این جوری که این بارشو دما رو زده که باید فاتحه رو خوندش اگه یه کشور پیشرفته بود از همین الان کمیته بحران تشکیل میشد ولی اینجا تا به اخرین وضعیت بدبختی نرسیم کاری صورت نمیگیره!!!

البته این بادام‌سوخته‌های قهوه‌ای فقط 1.5 درجه از نرمال بیشترن که در مقابل 4 درجه گرمتر از نرمال بهمن ماه عدد خاصی نیست!

navid-mashhad

کاربر ويژه
وقتی خدا هم پرسپولیسیه!!! 6 ( آقا استقلالی ها به من حمله نکنین لطفا ):خنده1:

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
بی بی سی برای مشهد هم برف زد هم بارون
هفته دیگه دوشنبه و سه شنبه دماهایی برای مشهد پیش بینی شده که خجالت می کشم بگم

saeed hh

کاربر ويژه
خیلی دلم واسه بارون شدید تنگ شده بارون امروز هم اصلا حال نداد انگار دارن با افتابه از اون بالا زمینو خیس میکنند!!!:baroon:

samann

کاربر ويژه
بی بی سی برای مشهد هم برف زد هم بارون
هفته دیگه دوشنبه و سه شنبه دماهایی برای مشهد پیش بینی شده که خجالت می کشم بگم

عیب نداره بگو عزیزم
22 درجه چیزی نیست که
نوسان قطبی با این شدت منفی این تبعات رو هم داره دیگه
بیچاره درختا هنگ میکنن هی گرمشون میشه هی سرد هی برگ میدن هی یخ میزنن

saeed hh

کاربر ويژه
آخر حسرت به دل یک شب برفی موندیم که موندیم !

منم اون دفعه که پاییز برف امد میخاستم برم پارک ملت بگردم (پارک ملت توی برف خیلی قشنگه) گفتم هنوز ارتفای برف کمه سنگین تر شد تو زمستون میرم ولی نمیدونستم اون برفی که من واسش ناز کردم سنگین تر برف سال بود:ناراحت:

navid-mashhad

کاربر ويژه
برم دو-سه تی شرت بخرم برای هفته بعد!!!
البته باید اول کاپشن پشمی رو در بیارم برای پس فردا
واقعا این هوای مشهد ما را می نماید!!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
منم اون دفعه که پاییز برف امد میخاستم برم پارک ملت بگردم (پارک ملت توی برف خیلی قشنگه) گفتم هنوز ارتفای برف کمه سنگین تر شد تو زمستون میرم ولی نمیدونستم اون برفی که من واسش ناز کردم سنگین تر برف سال بود:ناراحت:

سالای پیش مثلا تو خود همین پارک ملت کل زمستون پر برف بود در حالی که برای ما امسال حتی دیدن دونه های برف آرزو شده!
داداشم سالای پیش میرفت پارک جمشیدیه میگفت قشنگ تا بالای کمر برف بود در حالی که امسال ...
فقط تنها امیدواریم اینه اسفندم تموم بشه بره انقد حرص نخورم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا