• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
ودر قاط زده در حد تیم ملی!! اکس ترکونده
فک کنم این سایت تو پیش بین هاش یه مقدار با مشکل مواجه شده
اما در مورد هفته اینده دمای مشهد به اون عددی که نوید جان گفت نمیرسه
یکی از فواید پوشش برف در رشته کوههای بینالود در اطراف مشهد تعدیل درجه هواست در سالهایی که این پوشش مناسب نباشه درجه هوا در مواجه با سیستمهای جنوبی به شدت افزایش پیدا میکنه
نکته بعدی هم اینکه دیشب دیدم متاسفانه رودخونه فصلی در امتداد بلوار امام علی از سمت نمایشگاه که معمولا از فروردین جریان داره امسال یک ماه زودتر به جریان افتاده و این یعنی ذوب زودتر برفها:ناراحت:

navid-mashhad

کاربر ويژه
ودر قاط زده در حد تیم ملی!! اکس ترکونده
فک کنم این سایت تو پیش بین هاش یه مقدار با مشکل مواجه شده
اما در مورد هفته اینده دمای مشهد به اون عددی که نوید جان گفت نمیرسه
یکی از فواید پوشش برف در رشته کوههای بینالود در اطراف مشهد تعدیل درجه هواست در سالهایی که این پوشش مناسب نباشه درجه هوا در مواجه با سیستمهای جنوبی به شدت افزایش پیدا میکنه
نکته بعدی هم اینکه دیشب دیدم متاسفانه رودخونه فصلی در امتداد بلوار امام علی از سمت نمایشگاه که معمولا از فروردین جریان داره امسال یک ماه زودتر به جریان افتاده و این یعنی ذوب زودتر برفها:ناراحت:

اوه اوه
از فردا آدم های خسیس و رانندگان خودروهای بزرگ دیزلی زیر پل ها مشغول شستشوی ماشین میشن
البته این آب که بلا استفاده میره چرا بندگان خدا استفاده نکنن؟!

saeed hh

کاربر ويژه
اوه اوه
از فردا آدم های خسیس و رانندگان خودروهای بزرگ دیزلی زیر پل ها مشغول شستشوی ماشین میشن
البته این آب که بلا استفاده میره چرا بندگان خدا استفاده نکنن؟!
این کار در اکثر جاهای دنیا جرم محسوب میشه چون اون اب در ادامه منابع اب های زیرزمینی رو تشکیل میده واینکار باعث الودگی اب های زیر زمینی میشه تو کشور روسیه جریمه های سنگینی واسه این کار هستش!!!

s@d3q

کاربر ويژه
منم اون دفعه که پاییز برف امد میخاستم برم پارک ملت بگردم (پارک ملت توی برف خیلی قشنگه) گفتم هنوز ارتفای برف کمه سنگین تر شد تو زمستون میرم ولی نمیدونستم اون برفی که من واسش ناز کردم سنگین تر برف سال بود:ناراحت:

من تو اون برف رفتم سمت سردارجنگل پونک یه خورده برف بازی کردم...ولی لذت برف اینه که پشت پنجره خونت بشینی و...

ماهان.

کاربر ويژه
من تو اون برف رفتم سمت سردارجنگل پونک یه خورده برف بازی کردم...ولی لذت برف اینه که پشت پنجره خونت بشینی و...

لذت برف اینه که بخوای ماشینو از توی پارکینگ بیرون بیاری. اینقدر برف باشه که نتونی. بعدش یه خرده برفارو پارو کنی. بازم نتونی در بیاری. بعدش همسایه‌ها بیان کمک کنن. کلاً از این چیزا دیگه :D

samann

کاربر ويژه
خیلی وقت بود به این نقشه نگاه نکرده بودم! چه غرور آفرین شده

جدیدترین اپدیتها حاکی از اینه که باید از ساعاتی دیگر بارش باران در مشهد آغاز بشه

s@d3q

کاربر ويژه
لذت برف اینه که بخوای ماشینو از توی پارکینگ بیرون بیاری. اینقدر برف باشه که نتونی. بعدش یه خرده برفارو پارو کنی. بازم نتونی در بیاری. بعدش همسایه‌ها بیان کمک کنن. کلاً از این چیزا دیگه :D

به به آقا ماهان ! آقا ما هم اسیر طره ی جانانه بودیم(استعاره از اینکه سابقه حضور در برف های سنگین گیلان رو داشتیم)

navid-mashhad

کاربر ويژه
این کار در اکثر جاهای دنیا جرم محسوب میشه چون اون اب در ادامه منابع اب های زیرزمینی رو تشکیل میده واینکار باعث الودگی اب های زیر زمینی میشه تو کشور روسیه جریمه های سنگینی واسه این کار هستش!!!

دیگه این که خلاف سنگین نیست در مقابل بقیه از قانون در رفتن های ملت
تازه الان خوب شده ........ یادت باشه تا همین 3-4 دهه قبل چاه فاضلاب ( مستراح ) کنار چاه آب زده می شد در خیلی جاها

navid-mashhad

کاربر ويژه

برف 6 دی امسال مشهد چنین بود!
مردم با خودشان درگیر بودن
پیر پاتال ها که ماشینشونو تکون ندادن 1 هفته:خنده1:

samann

کاربر ويژه

فرهنگ ما کجا و فرهنگ کشورهای پیشرفته کجا!
اروپا بعد از انقلاب صنعتی تازه فهمید چه بلایی بر سر اب و هواش اومد !! اما ما هنوز هیچ انقلابی رو پشت سر نذاشتیم هیچیم نفهمیدیم!!:خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
دیگه این که خلاف سنگین نیست در مقابل بقیه از قانون در رفتن های ملت
تازه الان خوب شده ........ یادت باشه تا همین 3-4 دهه قبل چاه فاضلاب ( مستراح ) کنار چاه آب زده می شد در خیلی جاها

اره مخصوصا تو شمال قبلا خیلی وضع خراب بود چون مثل اینکه اونجا اب های زیر زمینی بد جوری به هم راه داشتند1!!

s@d3q

کاربر ويژه
524 برای رشت و رامسر..526 برای تهران و 531 برای تبریز..واین یعنی نفوذ هوای سرد مستقیماً از شمال !
البته اگه تو آپدیت فردا جاشونو با 564 عوض نکنه !

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید امشب هوای میلان موقع بازی چه جوری هستش؟؟؟

سنگ هم بباره فقط میلان :خنده1:
البته این میلان محبوب من نیست میلان محبوب من : شفچنکو - نستا - مالدینی - پیرلو - دیدای آماده - سیدورف - اینزاگی داشت ( همه اوج فوتبالشون بود خدا وکیلی )

saeed hh

کاربر ويژه
سنگ هم بباره فقط میلان :خنده1:
البته این میلان محبوب من نیست میلان محبوب من : شفچنکو - نستا - مالدینی - پیرلو - دیدای آماده - سیدورف - اینزاگی داشت ( همه اوج فوتبالشون بود خدا وکیلی )

نه جدی میخواستم بدونم هواش چه جوریه اخه مثل اینکه موقع بازی رم داشته برف میومده یعنی میلان هم برف میادش؟؟

البته به اون اسامی رو باید کاکا و گتوزو رو اضافه کنی دیشب عجب گلی کاکا زدش !! ولی هیچی بازی 10سال پیش ریال مادرید منچستر یونایتد نمیشه که تو منچستر ریال 4بر3بردش اون موقع سرمربی ریال دلبسکه بودش تو اون بازی رونالدو برزیلی 3تا گل زد شگفت انگیز بود!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
میلان برفیه !!!!!!!!!

[h=4]
+1 °C
w000.gif
1 m/s

Overcast and light snow
Feels Like: +1°
Barometer: 1007.0 hPa
Dewpoint: +1°
Humidity: 100%