navid-mashhad
کاربر ويژه
ماه در اومده و ابرها با سرعت n کیلوتر بر ساعت در حال گذر از زیر نور ماه
ودر قاط زده در حد تیم ملی!! اکس ترکونده
فک کنم این سایت تو پیش بین هاش یه مقدار با مشکل مواجه شده
اما در مورد هفته اینده دمای مشهد به اون عددی که نوید جان گفت نمیرسه
یکی از فواید پوشش برف در رشته کوههای بینالود در اطراف مشهد تعدیل درجه هواست در سالهایی که این پوشش مناسب نباشه درجه هوا در مواجه با سیستمهای جنوبی به شدت افزایش پیدا میکنه
نکته بعدی هم اینکه دیشب دیدم متاسفانه رودخونه فصلی در امتداد بلوار امام علی از سمت نمایشگاه که معمولا از فروردین جریان داره امسال یک ماه زودتر به جریان افتاده و این یعنی ذوب زودتر برفها:ناراحت:
این کار در اکثر جاهای دنیا جرم محسوب میشه چون اون اب در ادامه منابع اب های زیرزمینی رو تشکیل میده واینکار باعث الودگی اب های زیر زمینی میشه تو کشور روسیه جریمه های سنگینی واسه این کار هستش!!!اوه اوه
از فردا آدم های خسیس و رانندگان خودروهای بزرگ دیزلی زیر پل ها مشغول شستشوی ماشین میشن
البته این آب که بلا استفاده میره چرا بندگان خدا استفاده نکنن؟!
منم اون دفعه که پاییز برف امد میخاستم برم پارک ملت بگردم (پارک ملت توی برف خیلی قشنگه) گفتم هنوز ارتفای برف کمه سنگین تر شد تو زمستون میرم ولی نمیدونستم اون برفی که من واسش ناز کردم سنگین تر برف سال بود:ناراحت:
من تو اون برف رفتم سمت سردارجنگل پونک یه خورده برف بازی کردم...ولی لذت برف اینه که پشت پنجره خونت بشینی و...
لذت برف اینه که بخوای ماشینو از توی پارکینگ بیرون بیاری. اینقدر برف باشه که نتونی. بعدش یه خرده برفارو پارو کنی. بازم نتونی در بیاری. بعدش همسایهها بیان کمک کنن. کلاً از این چیزا دیگه
این کار در اکثر جاهای دنیا جرم محسوب میشه چون اون اب در ادامه منابع اب های زیرزمینی رو تشکیل میده واینکار باعث الودگی اب های زیر زمینی میشه تو کشور روسیه جریمه های سنگینی واسه این کار هستش!!!
لذت برف اینه که بخوای ماشینو از توی پارکینگ بیرون بیاری. اینقدر برف باشه که نتونی. بعدش یه خرده برفارو پارو کنی. بازم نتونی در بیاری. بعدش همسایهها بیان کمک کنن. کلاً از این چیزا دیگه
این کار در اکثر جاهای دنیا جرم محسوب میشه چون اون اب در ادامه منابع اب های زیرزمینی رو تشکیل میده واینکار باعث الودگی اب های زیر زمینی میشه تو کشور روسیه جریمه های سنگینی واسه این کار هستش!!!
دیگه این که خلاف سنگین نیست در مقابل بقیه از قانون در رفتن های ملت
تازه الان خوب شده ........ یادت باشه تا همین 3-4 دهه قبل چاه فاضلاب ( مستراح ) کنار چاه آب زده می شد در خیلی جاها
برف 6 دی امسال مشهد چنین بود!
مردم با خودشان درگیر بودن
پیر پاتال ها که ماشینشونو تکون ندادن 1 هفته:خنده1:
نوید امشب هوای میلان موقع بازی چه جوری هستش؟؟؟
سنگ هم بباره فقط میلان :خنده1:
البته این میلان محبوب من نیست میلان محبوب من : شفچنکو - نستا - مالدینی - پیرلو - دیدای آماده - سیدورف - اینزاگی داشت ( همه اوج فوتبالشون بود خدا وکیلی )