• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه

این ستاره و مثبت چیه بغل اسمم زده؟ یعنی من ستاره‌ی بختم طلوع کرده و بچه‌ مثبت هم هستم؟ :))

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این ستاره و مثبت چیه بغل اسمم زده؟ یعنی من ستاره‌ی بختم طلوع کرده و بچه‌ مثبت هم هستم؟ :))

سلام

ماهان جان

از نظر من این ستاره دارها مثل خود من جز علاقمندان شدید به هواشناسی هستند ولی دوست دارن که کسی از علاقشون خبر دار بشه:سوت:

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان سلام
bye.gif

اینجا هم از یه ساعت قبل بارون خوبی شروع شده
جاتون خالی خیلی هوای توپی شده

تبریک میگم امیر جان:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
آمار بارندگی 24 ساعته استان تهران و البرز بر حسب مبلبمتر

فیروز کوه آلودگی 12/2

ژئوفیزیک تهران 6/8
:ایرانجمن:

اقدسیه تهران 3/8

مهرآباد تهران 3

طالقان 1/9

دوشان تپه تهران 1/6

کرج 1/6

فیروزکوه استان تهران 1/2

چیتگر تهران 0/6

آبعلی استان تهران 0/5

لواسان استان تهران 0

اینا تا 9:30 صبحه . امار فردا اقدسیه و ژئوفیزیک بالاتر میره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای جانم

جی اف اس برای بازه زمانی چهارشنبه 6 مارس به بعد چه بارشهای سراسری و چه هوای سردی رو در نظر گرفته:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
ای جانم

جی اف اس برای بازه زمانی چهارشنبه 6 مارس به بعد چه بارشهای سراسری و چه هوای سردی رو در نظر گرفته:گل:

و دقیقن در همون روز، کانتر ضخامت لایه‌ی 500-1000 برای اولین بار بعد از آبان ماه، چند روز متوالی در منطقه‌ی ما از 540 می‌ره بالاتر!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و دقیقن در همون روز، کانتر ضخامت لایه‌ی 500-1000 برای اولین بار بعد از آبان ماه، چند روز متوالی در منطقه‌ی ما از 540 می‌ره بالاتر!

آخیش خدا رو شکر

راستش ماهان دیگه فکر کنم شما و مردم آلمان ، دلتون واسه یه ذره خورشید و هوای آفتابی باید لک زده باشه دیگه درسته؟

hamed2148

کاربر ويژه
ای جانم

اگه هوا بالای 20 بشه و بعد دوباره سرد بشه فاتحه هرچی درخت و شکوفست باید بخونیم ، این خودش ناهنجاری دمایی محسوب میشه نه امیر خان و بدجوری به باغدارا آسیب میرسه !!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه هوا بالای 20 بشه و بعد دوباره سرد بشه فاتحه هرچی درخت و شکوفست باید بخونیم ، این خودش ناهنجاری دمایی محسوب میشه نه امیر خان و بدجوری به باغدارا آسیب میرسه !!

تا بوده همین بوده و اگه این مسئله رخ بده هم کاریش نمیشه کرد حتما قضا و قدر الهی اینطوری نوشته شده و خوب کشاورزا باید دنبال راهکار باشند تا خسارت کمتری متحمل بشن:ناراحت:

ali.doosti

کاربر ويژه
رعد و برق و صاعقه، پدیده*ای است که به انتقال حجم عظیم بارهای الکتریکی بین ابرها یا ابر و زمین منجر می*شود. در این فیلم کم*نظیر می*توانید رعدوبرقی را که سرعتش حدود سیصد برابر کندتر شده، ببینید.
فکر می*کنید رعدوبرق چقدر سریع است؟ همه ما به تجربه دیده*ایم که رعدوبرق آن*قدر سریع اتفاق می*افتد که چشم انسان نه تنها نمی*تواند جزئیات آن را ببیند، که حتی نمی*تواند جهت حرکت آن را تشخیص بدهد. اما عکاس خوش*ذوقی به نام تام وارنر با استفاده از فناوری*های پیشرفته عکس*برداری، جزئیات بی*نظیری از رعدوبرق را به تصویر کشیده است. او برای تهیه این فیلم از یک دوربین فیلم*برداری بسیار پرسرعت استفاده کرد که در هر ثانیه ۷۲۰۷ عکس می*گیرد تا جزئیاتی را که در ۱۳۵ میکروثانیه (معادل ۱۳۵ میلیونم ثانیه) اتفاق می*افتد، ثبت کند.
این فیلم ، جزئیاتی از فرآیند رعدوبرق را شرح می*دهد. ابرهای باران*زا با حرکت نسبت به یکدیگر و مالش به هم، حجم عظیمی از یون*ها و الکترون*ها را ایجاد می*کنند. رعدوبرق با پدیدآمدن همزمان تعداد زیادی از کانال*های یونیزه آغاز می*شود که این بارهای الکتریکی را در مسیرهای شاخه*شاخه منتقل می*کنند. حدود ۱۵هزارم ثانیه پس از آغاز رعدوبرق (که در فیلم زیر ۳ ثانیه طول می*کشد) ، یکی از این مسیرهای پرپیچ*وخم با تجمعی نقطه*ای از بارهای مثبت که ناگهان از سطح زمین برخاسته، تماس پیدا می*کند و مسیری یونیزه در هوا پدید می*آید که مانند یک سیم رسانا عمل می*کند. بلافاصله انبوهی از بارهای الکتریکی در این مسیر یونیزه بین زمین و ابر جابجا می*شوند و انفجار خطرناکی را ایجاد می*کنند که بعد از چند ثانیه به*صورت صدای رعد شنیده می*شود.
تاکنون جزئیات اندکی از فرآیند رعدوبرق آشکار شده است و استفاده از چنین فیلم*هایی می*تواند درک ما را از این مکانیسم عجیب*وغریب و پرانرژی بهبود بخشد.

http://www.mediafire.com/?9a81htyn6o33ihu

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب جدیدترین پیش بینی فرودگاهی هم برای ما یک ذره امیدوار کننده است:

و ضعیت فعلی + پیش بنی ساعات آینده:

[h=2]Time: 15:13 (11:43 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 13 minutes ago, at 11:30 UTC
Wind 11 km/h from south/southeast
Temperature 5°C
Humidity 87%
Pressure 1023 hPa
Visibility 8000 m
Broken clouds at a height of 396 m
Overcast at a height of 2438 m
light rain

[h=4]Forecast
The report was made 28 minutes ago, at 11:15 UTC
Forecast valid from 25 at 12 UTC to 26 at 18 UTC
Wind 22 km/h from south/southeast
Visibility 4000 m
Broken clouds at a height of 305 m
Few clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 2438 m
rain and mist
Temporary
from 25 at 12 UTC to 25 at 18 UTC
Wind 25 km/h from east with gusts up to 43 km/h
Visibility 2000 m
Broken clouds at a height of 213 m
Few clouds at a height of 610 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 762 m
Overcast at a height of 2134 m
rain snow and mist
Becoming
from 25 at 18 UTC to 25 at 20 UTC
Visibility 0700 m
Overcast at a height of 152 m
fog and snow
Becoming
from 26 at 04 UTC to 26 at 06 UTC

Visibility 2000 m

وضعیت