ali.doosti
کاربر ويژه
اون کليپ رعدوبرقم 2.5 مگه دان کنيد قشنگه!
فعلا که تازه اومده تو نقشه ها باید ببینیم در آپدیتهای بعدی چه اتفاقی میفته . به نظر سیستمه کاملا شمالی باشه! که با هوای بسیار سردی همراهی میشه.امیدوارم فقط نپرهپس اين چيه؟
من دانشگام دسترسي ندارم ...
فقط شمال کشوره ؟آره ما سوداني واسمون کارسازه!
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (29 کاربران و 14 مهمان ها)
- Amir Mohsen,
- Abbath*,
- AFSORDE*,
- amir551+,
- AM_TEH*,
- arashz+,
- aznavar*,
- fouladi,
- hamed*zagros,
- hamed2148*,
- heaven1+,
- hooman1*+,
- imboeing,
- kabirweather,
- laklak*,
- mehrafarin,
- mehrdad_teh*,
- mohammadsadat+,
- MOHSEN224,
- rahsazan*+,
- saeed hh,
- saeedrad+,
- ماهان.*+,
- محمد بجنورد+,
- کدخدا*+,
- برفی,
- حسین اکبریان,
- صحرای 91+,
- علی هواشناس
Overcast with a chance of rain. High of 7C. Breezy. Winds from the ENE at 10 to 20 km/h. Chance of rain 50%. |
Overcast with a chance of rain, then a chance of snow and a chance of rain after midnight. Low of 0C. Winds from the ENE at 5 to 15 km/h. Chance of precipitation 50% . |
Hourly Forecast | 6AM | 12 Noon | 6PM | 12 Midnight |
---|---|---|---|---|
Temp. | Dew Point | 4 | 0 | 7 | 0 | 3 | -1 | 0 | -2 |
Wind | 13 km/h ENE | 14 km/h ENE | 13 km/h ENE | 6 km/h ENE |
Humidity | 71% | 56% | 67% | 80% |
Chance of Precip. | 30% | 20% | 20% | 20% |
Cloud Cover | 100% | 100% | 100% | 100% |
Conditions | Chance of Rain | Chance of Rain | Chance of Rain | Chance of Snow |
امیر محسن جان در مورد شاخص uv که در پستهای قبلی به اون اشاره کردید و شاخص k یه کم توضیح میدید؟
UV Index | Description | Media Graphic Color | Recommended Protection |
0–2 | No danger to the average person | Wear sunglasses on bright days; use sunscreen if there is snow on the ground, which reflects UV radiation, or if you have particularly fair skin. | |
3–5 | Little risk of harm from unprotected sun exposure | Wear sunglasses and use SPF 30+ sunscreen, cover the body with clothing and a hat, and seek shade around midday when the sun is most intense. | |
6–7 | High risk of harm from unprotected sun exposure | Wear sunglasses and use SPF 30+ sunscreen, cover the body with sun protective clothing and a wide-brim hat, and reduce time in the sun from two hours before to three hours after solar noon (roughly 11:00 AM to 4:00 PM during summer in zones that observ احمدیe daylight saving time). | |
8–10 | Very high risk of harm from unprotected sun exposure | Red | Wear SPF 30+ sunscreen, a shirt, sunglasses, and a hat. Do not stay out in the sun for too long. |
11+ | Extreme risk of harm from unprotected sun exposure | Take all precautions, including: wear sunglasses and use SPF 30+ sunscreen, cover the body with a long-sleeve shirt and trousers, wear a very broad hat, and avoid the sun from two hours before to three hours after solar noon (roughly 11:00 AM to 4:00 PM during summer in zones that observe daylight saving time). |
درود بر شما و دوستان عزیز:گل:
محسن جان بنده یک ماه پیش هم عرض کردم که این آب و هوا حال و حوصله کامنت گذاشتن برای آدم نمیزاره و تنها اسمی که برای این زمستان میشه گذاشت کلمه تاسف بار هست چون تا الان چنین وضعیتی را تجربه نکردم که حتی یک برف 5 سانتی هم در شمال تهران در دی و بهمن نباره و تا موقعی که وضع اینطوره به جای کامنت گذاشتن و اسپم دادن من به دنبال کورسوی امیدی برای خروج از این وضعیت آب و هوایی خنده دار هر از گاهی به فروم سر میزنم و فقط از عکسها و مطالب زیبای شما استفاده میکنم چون دانش تخصصی هواشناسیم ضعیف هست و قطعا توانایی اضافه کردن اطلاعات مفید به دوستان را در این مورد ندارم.
هر کسی دلیل خودش رو داره شماو بعضی از دوستان علاقه مند قسمت تخصصی و علمی این مورد هستید و بعضی دیگه از دوستان از جمله خودم به روی دوم و غیر تخصصی این موضوع علاقه داریم و چون این زمستان اصلا اون روی دومی به ما نشان نداده نا خودآگاه امثال من چه باشیم چه نباشیم کم فعالیت و درنهایت invisible میشیم.
من دلیلم این چیزی بود که گفتم نه چیز دیگه و ترجیحم این بود که invisible باشم اگر اینجا گزینه invisible تشریفاتی و نمایشی هست بنده از امروز visible اینکار رو میکنم.:گل:
درود بر شما و دوستان عزیز:گل:
محسن جان بنده یک ماه پیش هم عرض کردم که این آب و هوا حال و حوصله کامنت گذاشتن برای آدم نمیزاره و تنها اسمی که برای این زمستان میشه گذاشت کلمه تاسف بار هست چون تا الان چنین وضعیتی را تجربه نکردم که حتی یک برف 5 سانتی هم در شمال تهران در دی و بهمن نباره و تا موقعی که وضع اینطوره به جای کامنت گذاشتن و اسپم دادن من به دنبال کورسوی امیدی برای خروج از این وضعیت آب و هوایی خنده دار هر از گاهی به فروم سر میزنم و فقط از عکسها و مطالب زیبای شما استفاده میکنم چون دانش تخصصی هواشناسیم ضعیف هست و قطعا توانایی اضافه کردن اطلاعات مفید به دوستان را در این مورد ندارم.
هر کسی دلیل خودش رو داره شماو بعضی از دوستان علاقه مند قسمت تخصصی و علمی این مورد هستید و بعضی دیگه از دوستان از جمله خودم به روی دوم و غیر تخصصی این موضوع علاقه داریم و چون این زمستان اصلا اون روی دومی به ما نشان نداده نا خودآگاه امثال من چه باشیم چه نباشیم کم فعالیت و درنهایت invisible میشیم.
من دلیلم این چیزی بود که گفتم نه چیز دیگه و ترجیحم این بود که invisible باشم اگر اینجا گزینه invisible تشریفاتی و نمایشی هست بنده از امروز visible اینکار رو میکنم.:گل: