• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای نیشابور عجب برفی پیش بینی شده:

meteogram.php

پسرخاله

کاربر ويژه
پس اين چيه؟
من دانشگام دسترسي ندارم ...
فقط شمال کشوره ؟آره ما سوداني واسمون کارسازه!
فعلا که تازه اومده تو نقشه ها باید ببینیم در آپدیتهای بعدی چه اتفاقی میفته . به نظر سیستمه کاملا شمالی باشه! که با هوای بسیار سردی همراهی میشه.امیدوارم فقط نپره

vahid

کاربر ويژه
خدارو شکر اینجا از دیروز صبح بارون با شدت و ضعف تا امروز صبح اومد به طوریکه دومین شهر از لحاظ رکورد بارش در استان اصهان بود با 9.5 میلی متر

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
نقشه ابر ایران
afghan_sat_720_usen.jpg

ظاهرا تا چند دقیقه ی دیگر باید شاهد شدت گرفت بارش ها در مشهد باشیم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سایت اینتلیکست برای مشهد در امشب 86 درصد شانس بارش برف در نظر گرفته و برای فردا 50 درصد و برای چهارشنبه 30 درصد:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم از ودر دات کام:

[h=2]10 Day Forecast Updated: Feb 25, 2013, 2:52pmLocal Time
[h=3]TonightFeb 25
11.png
6[SUP]°C[/SUP]Observed High 12:30 am
1[SUP]°C[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:100% Wind: SE at 18 km/h Details

[h=3]TueFeb 26
5.png
6[SUP]°[/SUP]
-1[SUP]°[/SUP]
PM Rain / Snow

Chance of rain:70% Wind: ESE at 18 km/h Details

[h=3]WedFeb 27
14.png
10[SUP]°[/SUP]
0[SUP]°[/SUP]
AM Snow Showers

Chance of snow:40% Wind: E at 13 km/h Details

vahid

کاربر ويژه
امیر محسن جان در مورد شاخص uv که در پستهای قبلی به اون اشاره کردید و شاخص k یه کم توضیح میدید؟

saeed hh

کاربر ويژه
هوای تهران دوباره داره تاریک و سیاه میشه مثل اینکه پیش بینی ارش داره درست در میاد!!!

AM_TEH

کاربر ويژه

درود بر شما و دوستان عزیز:گل:
محسن جان بنده یک ماه پیش هم عرض کردم که این آب و هوا حال و حوصله کامنت گذاشتن برای آدم نمیزاره و تنها اسمی که برای این زمستان میشه گذاشت کلمه تاسف بار هست چون تا الان چنین وضعیتی را تجربه نکردم که حتی یک برف 5 سانتی هم در شمال تهران در دی و بهمن نباره و تا موقعی که وضع اینطوره به جای کامنت گذاشتن و اسپم دادن من به دنبال کورسوی امیدی برای خروج از این وضعیت آب و هوایی خنده دار هر از گاهی به فروم سر میزنم و فقط از عکسها و مطالب زیبای شما استفاده میکنم چون دانش تخصصی هواشناسیم ضعیف هست و قطعا توانایی اضافه کردن اطلاعات مفید به دوستان را در این مورد ندارم.
هر کسی دلیل خودش رو داره شماو بعضی از دوستان علاقه مند قسمت تخصصی و علمی این مورد هستید و بعضی دیگه از دوستان از جمله خودم به روی دوم و غیر تخصصی این موضوع علاقه داریم و چون این زمستان اصلا اون روی دومی به ما نشان نداده نا خودآگاه امثال من چه باشیم چه نباشیم کم فعالیت و درنهایت invisible میشیم.
من دلیلم این چیزی بود که گفتم نه چیز دیگه و ترجیحم این بود که invisible باشم اگر اینجا گزینه invisible تشریفاتی و نمایشی هست بنده از امروز visible اینکار رو میکنم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی آندرگراند برای مشهد:

[h=2]Forecast [h=3]View Calendar 7-Day Weather Forecast for Mashhad Monday, 25

7 | 0 °C
Chance of Rain
Chance of
Precipitation
50%

Tuesday, 26

6 | -2 °C
Chance of Snow
Chance of
Precipitation
40%

Wednesday, 27

9 | 0 °C
Partly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Thursday, 28

17 | 4 °C
Partly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Friday, 1

20 | 8 °C
Mostly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Saturday, 2

22 | 8 °C
Partly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Sunday, 3

22 | 11 °C
Partly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Monday, 4

24 | 11 °C
Overcast
Chance of
Precipitation
0%

Source: BestForecast at 11:26 AM IRST on February 25, 2013
Descriptive Forecast
Monday
Overcast with a chance of rain. High of 7C. Breezy. Winds from the ENE at 10 to 20 km/h. Chance of rain 50%.

Monday Night
Overcast with a chance of rain, then a chance of snow and a chance of rain after midnight. Low of 0C. Winds from the ENE at 5 to 15 km/h. Chance of precipitation 50% .

Hourly Forecast6AM12 Noon6PM12 Midnight
Temp. | Dew Point4 | 07 | 03 | -10 | -2
Wind13 km/h ENE14 km/h ENE13 km/h ENE6 km/h ENE
Humidity71%56%67%80%
Chance of Precip.30%20% 20%20%
Cloud Cover100%100%100% 100%
ConditionsChance of RainChance of RainChance of RainChance of Snow

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Today
chancerain.gif
7 °C
Chance of Rain50% chance of precipitation

Tonight
nt_chancesnow.gif
0 °C
Chance of Snow50% chance of precipitation

Tomorrow
chancesnow.gif
6 | -2 °C
Chance of Snow40% chance of precipitation

pokerface

متخصص هواشناسی
درود به امیر محسن عزیز و سایر دوستان.

در نموداری که امیر جان گذاشتن یک warm front کلاسیک مشخص هست.اگر جریان هوای گرم تقویت بشه(inversion عمیق تر بشه) با توجه به فراهم بودن رطوبت در لایه‌های پائین جو انتظار elevated convection و رعدو برق هم میره.
clm82d43e9w92xsxbn.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان در مورد شاخص uv که در پستهای قبلی به اون اشاره کردید و شاخص k یه کم توضیح میدید؟

ابتدا تعریف شاخص UV:

شاخص یو وی سه نوع می باشد:
یووی A: نزدیک طیف مرئی و پر انرژی
یووی B: بخش از آن جو عبور می کند
یووی C: بیشتر آن بوسیله لایه ازن جذب می شود

شاخص UV کل در واقع نسبتی بی بعد از میزان انرژی تابشی خورشید بر حسب وات بر متر مربع می باشد که در واقع شاحصی برای نشان دهنده شدت دریافت این اشعه در یک منطقه خاص که از صفر در شب تا 12 در مناطق گرمسیری، مرتفع، شفاف و صاف در نوسان می باشد.
میزان شاخص یو وی 8 به بالا خطرناک بوده و محافظت از پوست و چشم ضروری می باشد

UV Index
Description
Media Graphic Color
Recommended Protection
0–2​
No danger to the average person​
Wear sunglasses on bright days; use sunscreen if there is snow on the ground, which reflects UV radiation, or if you have particularly fair skin.​
3–5​
Little risk of harm from unprotected sun exposure​
Wear sunglasses and use SPF 30+ sunscreen, cover the body with clothing and a hat, and seek shade around midday when the sun is most intense.​
6–7​
High risk of harm from unprotected sun exposure​
Wear sunglasses and use SPF 30+ sunscreen, cover the body with sun protective clothing and a wide-brim hat, and reduce time in the sun from two hours before to three hours after solar noon (roughly 11:00 AM to 4:00 PM during summer in zones that observ​
احمدی
8–10​
Very high risk of harm from unprotected sun exposure​
Red
Wear SPF 30+ sunscreen, a shirt, sunglasses, and a hat. Do not stay out in the sun for too long.​
11+​
Extreme risk of harm from unprotected sun exposure​
Take all precautions, including: wear sunglasses and use SPF 30+ sunscreen, cover the body with a long-sleeve shirt and trousers, wear a very broad hat, and avoid the sun from two hours before to three hours after solar noon (roughly 11:00 AM to 4:00 PM during summer in zones that observe daylight saving time).​
[SUP][4][/SUP]Wikipedia​

mohamad$

کاربر ويژه
محسن جان بنده یک ماه پیش هم عرض کردم که این آب و هوا حال و حوصله کامنت گذاشتن برای آدم نمیزاره و تنها اسمی که برای این زمستان میشه گذاشت کلمه تاسف بار هست چون تا الان چنین وضعیتی را تجربه نکردم که حتی یک برف 5 سانتی هم در شمال تهران در دی و بهمن نباره و تا موقعی که وضع اینطوره به جای کامنت گذاشتن و اسپم دادن من به دنبال کورسوی امیدی برای خروج از این وضعیت آب و هوایی خنده دار هر از گاهی به فروم سر میزنم و فقط از عکسها و مطالب زیبای شما استفاده میکنم چون دانش تخصصی هواشناسیم ضعیف هست و قطعا توانایی اضافه کردن اطلاعات مفید به دوستان را در این مورد ندارم.
هر کسی دلیل خودش رو داره شماو بعضی از دوستان علاقه مند قسمت تخصصی و علمی این مورد هستید و بعضی دیگه از دوستان از جمله خودم به روی دوم و غیر تخصصی این موضوع علاقه داریم و چون این زمستان اصلا اون روی دومی به ما نشان نداده نا خودآگاه امثال من چه باشیم چه نباشیم کم فعالیت و درنهایت invisible میشیم.
من دلیلم این چیزی بود که گفتم نه چیز دیگه و ترجیحم این بود که invisible باشم اگر اینجا گزینه invisible تشریفاتی و نمایشی هست بنده از امروز visible اینکار رو میکنم.:گل:

سلام امیر جان . به واقع همینطور هست و زمستون 91 مسخره ترین زمستون های تهران بوده . بد تر از 88
فقط منتظریم فلان قله برف بباره و دمای داخل شهر اینقدر بالاست که بجز شمالی ترین نقاط و احیانا مناطق کمی جنوبی تر دیگه دما اصلا جالب نیست .:ناراحت: به نظر من هم ویزیبل بودن یا اینویزیبل بودن چیز شخصیه و کسی نمیتونه ایرادی بگیره .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام و درود خدمت امیر عزیز و مهربان

خیلی ممنون از مطالب خوبی که اظهار نمودید.

در ابتدا باید عرض کنم که انتخاب اینکه هر کسی تو انجمن بصورت Visible یا Invisible بیاد به عهد خود کاربر هست و اصلا هم تشریفاتی نیست.راستش شاید من هم دوست داشته باشم که مثل خیلی از دوستان بصورت نامرئی بیام و فقط نظاره گر پستهای سایر کاربران باشم و اتفاقا همینجا هم یک مدت همین روش رو در پیش گرفتم ولی یک روز یکی از مدیران اینجا برام پیام خصوص داد و گفت واقعا حیف نیست که بصورت نامرئی فعالیت میکنید!!!!!

ایشون به من گفت گروه شما در انجمن، گروه بسیار موفقی محسوب میشه و افرادی همچون شما و مهرداد و یا خیلی از دوستان بعنوان اعتبار بخش خودتون به حساب میاین و خیلی از کاربران در تالار هواشناسی به این عشق و علاقه حضور دارند که شما هم باشید.

واقعا این حرف ایشون خیلی برای من تاثیر گذار بود و تصمیم گرفتم تحت هیچ عنوان دیگه بصورت مخفی به فوروم نیام.

در مورد انتشار اسامی افراد حاضر در انجمن باید عرض کنم ، من دوست نداشتم اینکار رو انجام بدم و حریم خصوصی شما عزیزان رو خدشه دار کنم ولی میخواستم بگم که تک تک شما عزیزان رو دوست دارم و همیشه به یاد تون هستم و از اینکه اسم همه شما رو در پایین لیست هر صفحه می بینم انرژی مضاعفی پیدا میکنم که بیشتر در خدمت تون باشم و انجام وظیفه کنم.

من واقعا قبول دارم که زمستون امسال زمستون بسیار بد و نا امید کننده ای بود و آرزو میکنم که حداقل در روزهای باقیمانده شرایط بهبود پیدا کنه تا دلخوری همه شما عزیزان از این زمستون بی وفا به اتمام برسه.

ولی خوشحال میشم که همیشه شاهد حضور سبز و صمیمی همه شما عزیزان باشم.

در انتها اگه موجبات دلخوری و ناراحتی دوستان عزیزم بوجود اومده از همه شما عزیزان طلب حلالیت میکنم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا