• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
نقشه ها gfs سرما و بارش خوبی رو از 5 مارچ نشون می ده . الان چند تا اپ هم تغییر نکرده .حتی 528 به تهران هم می رسه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رطوبت تراز های مختلف در جو مشهد در نوع خودش بیسابقه است و ماشاء الله دیگه از اشباع هم رد کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!1

tovjg33c7dwgfehjcc2.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهدی های عزیز
ECMWF آپدیت توپی کرده و از نیمه شب امشب کانتر 528 به نواحی شمالی خراسان نفوذ میکنه و بارش در غالب به شکل برف فراگیر خواهد شد.

ظاهرا تا فردا ظهر هم بارش به شکل برف ادامه خواهد یافت!!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
پس با این حساب کل بارش فکر کنم 5 میلی متر برای فرودگاه بوده از صبح
محله ما بیش تر بوده از فرودگاه این دفعه به طور قطع

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس با این حساب کل بارش فکر کنم 5 میلی متر برای فرودگاه بوده از صبح
محله ما بیش تر بوده از فرودگاه این دفعه به طور قطع

تومسیر محله ما تا طرقبه هم کلی آب راه اقتاده بود و جوی ها و سطح خیابانها پر آب بودند.

من برای غرب مشهد از ساعت 7 شب تا الان در حدود 6 تا 8 میلیمتر رو متصور هستم

abtinT

کاربر ويژه
کاش یه دفعه هم که میشد درست از آب درمیومد هم سرما تقویت میشد وهم بارشها ای خدا اخه چرا همش اینجا باید دچار واگرایی بشه کاش امسال با یه برف خوب تموم میشد. یعنی میشهههههههههههههههه.

الان این سومین اپ هست که تغییر نکرده .

tima ir

کاربر ويژه
سلام خدمت همه دوستان و تبریک میگم این بارش الهی رو . در منطقه ما هم بارش تا ظهر امروز خلیی زیاد نبود و لی از ساعت 6 عصرتا الان بارش شدت بیشتری گرفته در تصویر زیر هم بیشر مناطق بارندگی گزارش شده و منطقه شریف اباد از بقیه مناطق سردتر هست .
I
MG]

s@d3q

کاربر ويژه
انتظار تبدیل بارون به برف هم وقتی بدونی این اتفاق قراره بیفته زیباست..بچه های مشهد هرچه زودتر خبر تبدیل بارون به برف رو بدید ما هم لذت می بریم

Abbath

New member
دوستان برای این جریان invisible بودن و اینجور چیزا،فروم یه مشکلی که داره اینه که بیرون رفتن از این فروم تشخیص داده نمیشه،یعنی تشخیص داده میشه اما اپدیتش مثلا هر 2 ساعت یا 3 ساعت هست،مثلا اون موقعی که که امیرمحسن عزیز اون لیست رو گذاشتن من اصن اینجا نبودم،من تو امروز یه بار ساعت 13 فروم رو چک کردم و بار دیگه ساعت 17 تقریبا،اما در طول این مدت منو انلاین نشون میداد،اگه مدیرهایی که دسترسی به بخش فنی فروم دارن بتونن این مشکل رو حل کنن خیلی خوب میشه،چیز خاصی هم نداره البته،یه تغییر کوچیک تو کدینگ قالب هست،حالا نمیدونم منظور رو رسوندم یا نه...

و البته اینو یادم رفت بگم که به خاطر همین هم هست که بیشتر اوقات وقتی پست های خوانده نشده رو کلیک میکنیم،بر میداره از پست های مثلا 6 ساعت پیش هم میاره،یعنی اونا هم خونده نشدن،در واقع هنوز خروج نکردید که پست خونده نشده داشته باشید!:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا