[h=4]Current weather observation
| [h=4]Forecast
|
سلام دوستان عزیز
خدا رو شکر بارش با شدت خوبی در غرب مشهد ادامه داره و تقریبا snow-rain هست. تقریبا از ویلاشهر و پمپ بنزین سه راهی گلستان به سمت طرقبه- عنبران و جاغرق هم بارش به شکل برف بود اما ریز بود . اگه بارش همینطور ادامه داشته و هوا سردتر بشه فکر کنم بشه امیدوار بود.
خوب الان دمای غرب مشهد چند هستش یعنی سه درجه از فرودگاه سردتر نیستش تا برف بیاد؟؟
خوب الان دمای غرب مشهد چند هستش یعنی سه درجه از فرودگاه سردتر نیستش تا برف بیاد؟؟
نه فکر کنم همون 3 باشه یا نهایت 2
والا من که دماسنج ندارم ولی دو کیلومتر اونور تر از خونه ما داره بر خالص میاد
، اگه هم بحث مقایسه اینجا و اونجاست که اون خودش یه چیز دیگه است
اینهم متوگرام فرودگاه مشهد که فشار هوا رو 1028 میلی بار نشون میده پس باید به تدریج بارش برف غالب و فراگیر بشه:
امیر محسن فکنم تو دعا میکنی شهر مشهد یه سه چهار کیلومتر به سمت غرب کسترده تر وبزرگتر بشه مطمعینم اگه این اتفاق بیفته تو اولین کسی هستی که میری اونجا خونه میخری:خنده1:
والا ما دیگه وسعمون نمیرسه وگرنه مشهد به طرقبه و عنبران وصل شده و از ما بهتراون اونجا ویلاهای اونچنانی دارند و گرنه مطمئن باش من 100 درصد اونجا زندگی میکردم
عجیبه من فکر میکردم تو حالت عادی و بدون بارش 3یا4درجه سردتر هستش!! البته این عادت ما تو تهران به اختلاف دمای شمال و جنوب شهر باعث این جور فکرکردن میشه!!!
مثل اینکه توی ایران هرجای خوش اب و هوا و پرف مال از ما بهتراون هستش احتمالا همشون هم حاج اقا و اقازاده هستن!!!
قله اصلی سفید کوه