• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
نه!
این زمستون 91 دوست نداره حداقل یکم چهره زشت و کریهش رو تعدیل کنه
همین یه بارم خیلی اشتباه کردم که بهش امید بستم ، باید میدونستم که خیلی بی بخار تر و بی عرضه تر از این حرفاست

AM_TEH

کاربر ويژه
تاریخ این عکس برای اون شبی که تو آذر ماه امسال گفتم "برف داره بسیار شدید میباره و تو عمرم چنین چیزی ندیدم" هست که از اینترنت پیدا کردم واقعا یادش بخیر :بای:

اینم یک عکس زیبای دیگه :نمای تهران از پارک عباس آباد در هوای برفی

منبع:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=351718&page=417

آخرین ویرایش:

hamed2148

کاربر ويژه
گرمایش زمین به طور ناجوانمردانه توایران رخ نمایی میکنه ، بعیده از این هوا برفی بباره

نمیدونم چرا نقشه ها فقط برای ایران درست جواب نمیده :تعجب2::تعجب2::تعجب2:

سیبری

کاربر ويژه
تاریخ این عکس برای اون شبی که تو آذر ماه امسال گفتم "برف داره بسیار شدید میباره و تو عمرم چنین چیزی ندیدم" هست که از اینترنت پیدا کردم واقعا یادش بخیر :بای:

اینم یک عکس زیبای دیگه :نمای تهران از پارک عباس آباد در هوای برفی

فوق العاده است!!! امیرعزیز:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چه قدر عالیه که کلی مطلبه علمی رو خیلی زیبا و دقیق برای ما میگی واقعا باید ازت قدردانی کرد . و تبریک گفت بابت ابن صبر و حوصله و انرژی که داری و صرفه ما میکنی. من به شخصه همچین حوصله و انرژی ندارم .
بازم ممنون:گل:

خواهش مي كنم

راستش قرار بود ديروز اين مطلب رو تقديم كنم اما اگه ارائه مي دادم مطلب ناقص مي شد چون يكسري مقدمات اوليه لازم بود كه بايد اول اونها آموزش داده بشه تا بعد مطلب اصلي به سادگي براي همه جا بيوفته.

من براي اين فروم و جمع احترام زيادي قائلم و دوستدارم مطالبي رو كه بلدم و ياد مي گيرم با اين جمع در ميون بزارم :گل:

سیبری

کاربر ويژه
بنده ناشکری نباشم
خدا رو شکر از دیشب تا الان مجموع بارش قوچان باید بیش از 10 میل شده باشه ( تا ساعت 3 امروز 6.4)

mohamad$

کاربر ويژه
تاریخ این عکس برای اون شبی که تو آذر ماه امسال گفتم "برف داره بسیار شدید میباره و تو عمرم چنین چیزی ندیدم" هست که از اینترنت پیدا کردم واقعا یادش بخیر :بای: اینم یک عکس زیبای دیگه :نمای تهران از پارک عباس آباد در هوای برفی
بسیار زیبا امیر جان . اینم صبحش گرفتم . معلوم نیست مجددا کی در این شهر ( داخل شهر منظورمه نه یه حاشیه پایین کوه که تا تجریش هم نمیرسه ) از این برفا بیاد .

mohamad$

کاربر ويژه
فدات بشم محسن جان:گل: راستیتش من دیگه از برف سنگین تو پاییز میترسم چون بعدش یک زمستان مسخره دنبالش میاد الان 3-4 ساله داره این اتفاق میفته.
امیر جان پارسال فکر میکردیم برف پاییز برف زمستون و میبره ولی امسال دیدیم باز این اتفاق افتاد . فکر نمیکنم قبلا همچین مشکلاتی پیش میومد چون تهران همیشه اذر برف میومد و دی و بهمن و اکثرا اسفند هم برف خوب میومد . یعنی برف اذر میومد زمستونم میومد . چه بسا پاییز برف نیاد زمستون بازم برف نیاد . ولی الان فقط یه حاشیه پایین کوه که اقدسیه و تجریش و خونه شما هم جزوش محسوب نمیشن تو زمستون داره برف میاد .

AM_TEH

کاربر ويژه
بسیار زیبا امیر جان . اینم صبحش گرفتم . معلوم نیست مجددا کی در این شهر ( داخل شهر منظورمه نه یه حاشیه پایین کوه که تا تجریش هم نمیرسه ) از این برفا بیاد .
محمد جان عالیه.ممنون
این عکس اولی که من گذاشتم تازه بعید که از مرکز شهر بالاتر باشه اینجا از این هم شدیدتر بود مثل عکسایی که ماهان از برف رشت سال 83 میذاشت بود تا 20 متری به زور معلوم میشد.

pokerface

متخصص هواشناسی
d3yl8817nhtuo1xds.png
8o6axxd1i27mnokj7ah.png
bsa5ccltf92a967yosvj.png

AM_TEH

کاربر ويژه
امیر جان پارسال فکر میکردیم برف پاییز برف زمستون و میبره ولی امسال دیدیم باز این اتفاق افتاد . فکر نمیکنم قبلا همچین مشکلاتی پیش میومد چون تهران همیشه اذر برف میومد و دی و بهمن و اکثرا اسفند هم برف خوب میومد . یعنی برف اذر میومد زمستونم میومد . چه بسا پاییز برف نیاد زمستون بازم برف نیاد . ولی الان فقط یه حاشیه پایین کوه که اقدسیه و تجریش و خونه شما هم جزوش محسوب نمیشن تو زمستون داره برف میاد .
کاملا درسته
اینجا دیشب حتی برف و بارون هم نیومد فقط بارون بود اگه این روند نگران کننده در سالهای آینده ادامه پیدا کنه چکار کنیم چون از بعضی چیزا بد آوردیم نمیخوام شامل آب و هوا هم بشه.:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا