• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی میزان بارندگی تا 24 ساعت آینده.

rain24H1.gif

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی میزان بارش کشور از 96 الی 120 ساعت آینده.

raintotal33.png

ودر کل می توان گفت در مشهد در هفته ی آینده بارش های قابلی ظاهرا رخ نمی دهد . در هفته ی آینده در روز یکشنبه باید شاهد بارش باران خفیف و در روز های پایان هفته شاهد بارش برف و یخبندان بود.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارش ها بسیار عالی بوده و از دیشب به شکل برف تبدیل شد اما هم اکنون آفتاب در حال در آمدن است.:گل:

خیلی خوشحال شدم از این خبر، به همه دوستان تبریک میگم:گل:

دیروز بعد از ظهر از تهران به کرج رفتم و برگشتم، جالبه که بارش باران ریز و شدید فقط تا جنت آباد ادامه داشت و بعد از اون هوا تقریبا صاف بود!

امروز صبح هم که کوه ها رو نگاه میکردم، طبق انتظارم بارش برف روی دامنه های شرقی توچال شدیدتر از دامنه های غربی بود، دامنه های غربی از سعادت آباد به بعد تقریبا بدون برف بودن!

سیبری

کاربر ويژه
بااجازه رفقا یه بار دیگه عکس این درختا و کلاغا رو بذارم
فک کنم از دیدن یه آدم ساعت 6 بامداد اونم تو قبرستون خیلی شوکه شده بودن!

86mqcl7f6drvrsykpnk.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
مجموع بارش 48 ساعت قبل شهر تهران از سیستمی که عبور کرد

اقدسیه 9.2

ژئوفیزیک 8.8

مهراباد 3.2

در بین ایستگاه های استان تهران و البرز ، آلودگی فیروزکوه و اقدسیه پیک بارش سیستم بودند .

ببخشید این سیستم سه روز فعالیت داشت یه روزش از قلم افتاد

مجموع بارش 72 ساعت قبل :

اقدسیه 10.5

ژئوفیزیک 9.1

مهراباد 4.4

این در حالیه که نقاط شرق و غرب تهران مثل آبعلی و کرج زیر 2 میل بارش داشتند از این سیستم . البته بارش لواسان هم بیخودی صفر زدند این چند روز و مطمئنا در حد ژئوفیزیک و اقدسیه بوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا