• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
آره.احتمال زیاد میرم
الان از کجا به بالا برف هستش؟

از بام تهران بخوای بری یه مقدار بالاتر از ایستگاه 1 برف قدیمی یخزده شاید باشه تو سایه . برفی که کل منطقه رو گرفته باشه باید بالای 2600 متر بری . ایستگاه 2 هم اینطور نیست .

دربند هم یکی دو هفته پیش از پایین پناهگاه شیرپلا برف سراسری بود . ولی الان با این بارونی که اومد یه مقدار وضعیت بهتر شده

جمعه شاید برم کلکچال ببینم برف چطور هست .

aria_tehran

کاربر ويژه
از بام تهران بخوای بری یه مقدار بالاتر از ایستگاه 1 برف قدیمی یخزده شاید باشه تو سایه . برفی که کل منطقه رو گرفته باشه باید بالای 2600 متر بری . ایستگاه 2 هم اینطور نیست .

دربند هم یکی دو هفته پیش از پایین پناهگاه شیرپلا برف سراسری بود . ولی الان با این بارونی که اومد یه مقدار وضعیت بهتر شده

جمعه شاید برم کلکچال ببینم برف چطور هست .
کلکچال صعودش راحت هستش؟؟

mohamad$

کاربر ويژه
کلا سخت ترین مسیر صعود به توچال فکر میکنم دربند باشه اونم به خاطر مسیر صخره ای شیرپلا که البته راه اصلی توچال همین دربند هست .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

امروز ظهر یک ماموریت بهم خورد و من هم از خدا خواستم و دلم پرکشید که بعد از اون برم یک سری به ییلاقات مشهد بزنم.

اول میخواستم از یک جاده خط الراسی که منتهی میشه به نزدیک ترین فاصله به کوهای بینالود برم بالا ولی چون دیدم مسیر برف داره و احتمال گیر کردن هست منصرف شدم و تصمیم گرفتم یک سر برم سمت روستای کنگ.

محلی ها گفتند که دیشب اونجا یک 10 الی 15 سانتیمتری برف اومده و لی ظهر حوالی ساعت 1 تا 1:30 که من اونجا بودم تقریبا بیشترش آب شده ولی بارش دون های درشت برف همون لحظه مجددا آغاز شده بود.

این تصویر یکی از ویلاهای کنگ هست که من دوسش دارم . ای کاش آدم اینقدر تعلق خاطر به زندگی شهری نداشت و اینقدر تامین بود که می تونست تا آخر عمرش بره یک همچین جایی زندگی کنه:

s6acnvos18zhterq2r.jpg

نمایی از جاده اسفالته مسیر که بارش برف هم در این تصویر دیده میشه:

crpi8509tppqmtu19rxy.jpg

هر چی جلوتر میرفتم هیجان زیاد میشه و شدت برف و میزانش بیشتر میشد که متاسفانه وقتم محدود بود و دیگه باید از اینجا بر میگشتم:

w6hgctusa7m9021law7.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این مشهد ما هم اقلیمی جالبی داره موقعی که میومدم سرکار داشت نم نم بارون میزد و الان شده بارون برف میکس ولی رگبار بنظر میرسه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم جهت مقایسه آپدیت امروز صبح مشهد:

جالبه که انرژی همرفتی الان از صبح امروز بیشترهست:

40745_2600.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید بارش برای مشهد:

فقط من نمیدونم در بازه زمانی امشب تا 28 فوریه چه بارشی قراره رخ بده مگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plot.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Winter Storm Blankets Paris with Snow
[h=5]February 26, 2013; 8:30 AM
Share |

640x407_02251810_ap247321835465.jpg
People stroll in the snow covered square of the Louvre museum, after a snowfall in Paris, Sunday, Jan. 20, 2013. (AP Photo/Christophe Ena)
A sprawling winter storm, centered near Italy, has hovered over the Mediterranean basin since last Friday, bringing snow to a wide area of central and western Europe.
Some of the heaviest snow fell between Friday and Sunday in parts of northern Italy, Austria and Czech Republic. By Monday, snow waned in central Europe and backed westward into France and northernmost Spain.
Most snowfall was modest. Paris received roughly 1 inch while St. Girons in southern France and Limoges in central France received up to 4 inches.
The snow in Europe was set up by the strong Mediterranean storm together with strong high pressure spread across Scandinavia and western Russia to the North Sea.
It was the high that steered an Atlantic storm on a southern track eastward to the Mediterranean Sea while also spreading unusually cold air over western Europe.
The cold air allowed the storm's precipitation to spread northward and westward as snow, rather than rain, which is more typical of winter in most of western Europe.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا