• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه ها و ارتفاع ژئوپتانسیل:

m5e0u987snj4uwdhyxy.jpg

Temperature Advection 700 hPa Temperature Advection indicates the movement of warmer/colder air into regions with colder/warmer on a horizontal level. The regions with cold air advection are marked by blue solid lines. Warm air advection in red solid lines.

CAPE
CAPE which stands for Convective Available Potential Engergy (CAPE) is defined as the vertically integrated positive buoyancy of a rising parcel. Unlike with the Lifted Index where the difference between the lifted air parcel and the actual observed temperature was calculated at only 500 hPa., with CAPE the differences is calculated and integrated over all levels.
CAPE isolines are shown for 100,200 and 400 J Kg[SUP]-1[/SUP] in yellowish orange, for 800 J Kg[SUP]-1[/SUP] in tangerine, for 1200 J Kg[SUP]-1[/SUP] in pink, for 1600 J Kg[SUP]-1[/SUP] in rose, for 2000 J Kg[SUP]-1[/SUP] in lavender, for 2500 J Kg[SUP]-1[/SUP] in magenta, for 3000 in violet and for 4000 J Kg[SUP]-1[/SUP] in purple colours.

.
xtz6s0h5kwbdqvlpwzbg.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد جان دستت درد نکنه...
ما بین 0.02 تا 0.04 هستیم...
فکر کنم tr بزنه باز...
راستی اون نقشه قبلی بود گذاشتی!سیستم دومم دریای سرخ نقش بیشتری داره تا سیستم پیس رو و واس همین به اون امیدارترم...بارش های ما از اون دومی خیلی بیشتره...
خداکنه عوض نشه:)

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان عزیزم...

تبریک میگم به مناسبت تقویت بارش های خراسان...

چه خبر از آخرین بارش های اردبیل؟ :گل:

nojeana

کاربر ويژه
در ایام مذکور بخش موثر دریای سرخ بر بارش کشور بسیار فعال بنظر میاد .
wvhbetlgceek1pfdp8f.jpg

بهزاد جان سلام

گستره هوای سرد و عمق نفوذ ناوه در تراز 500 در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده بسیار مطلوب بنظر میرسه و اینکه آیا کانتر 528 نفوذ میکنه یا نه هنوز زوده برای اظهار نظر.

در واقع باید بگیم که کشور ما از منطقه پشته پرفشار سیبری خارج میشه و این پشت با حرکت چشمگیر به سمت شرق موثر بر شبه قاره هند میشه و همزمان بخش بزرگی از اروپا هم یعنی نیمه غربیش بصورت مورب از جنوب به شمال شاهد فرارفت هوای گرم افریقایی خواهد شد. بخش شرقی اروپا و بالکان که امسال زمستان گرم و بدون برفی داشته هم روزهای سرد و پر برفی رو تجربه خواهند کرد.

خوب گفتم داره بیدار می شه ولی خدا کنه بارش هاش از یه الگوی سراسری پیروی کنه نه پراکنده و محلی خوب امیر جان وضعیت مدیترانه چجوریه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام به همه دوستان عزیزم...

تبریک میگم به مناسبت تقویت بارش های خراسان...

چه خبر از آخرین بارش های اردبیل؟ :گل:

سلام امیر مسعود جان

خیلی ممنون. هنوز مشغول بررسی نقشه ها هستیم:گل:

امیر مسعود جان

مطابق با آپدیت جدید جی اف اس بارشهای اردبیل از حوالی ظهر سه شنبه به شکل باران شروع میشه و از ساعات بعداز ظهر بارش برف آغاز میشه و هر چی زمان به جلوتر میره بر شدت برف و کولاک در شامگاه سه شنبه و بامداد چهارشنبه افزوده میشه. دیگه با خیال راحت میشه آغاز زمستان و برف و واقعی اردبیل رو بهت تبریک گفت.

میدونم که حسابی لذت میبری و با عکسهای زیبایی که میگیری و در اینجا قرار میده همه ما رو فیض خواهی رسوند.:گل:

nojeana

کاربر ويژه
خوب بالاخره خوندن همه پست های جامونده از حدود یک هفته قبل تموم شد خیلی بیاد دوستان بودم که پس از خوندن پست ها شکر برطرف شد.
خوب اگه بخاطر زیادی پست ها نشد بعضی ها رو جواب بدم ببخشید ولی خیلی پست های خوب رو لایک کردم
اندازه خوندن یه کتاب 100 صفحه ای یعینی 2 ساعت طول کشید فعلا خدا حافظ دیگه فکر کنم از امروز خدا بخواد آنلاین هستم

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود جان

خیلی ممنون. هنوز مشغول بررسی نقشه ها هستیم:گل:

امیر مسعود جان

مطابق با آپدیت جدید جی اف اس بارشهای اردبیل از حوالی ظهر سه شنبه به شکل باران شروع میشه و از ساعات بعداز ظهر بارش برف آغاز میشه و هر چی زمان به جلوتر میره بر شدت برف و کولاک در شامگاه سه شنبه و بامداد چهارشنبه افزوده میشه. دیگه با خیال راحت میشه آغاز زمستان و برف و واقعی اردبیل رو بهت تبریک گفت.

میدونم که حسابی لذت میبری و با عکسهای زیبایی که میگیری و در اینجا قرار میده همه ما رو فیض خواهی رسوند.:گل:

جدی میگی امیر محسن؟؟؟!!! وای چقدر الان خوشحال و ذوق زده کردی منو واقعاااااااااا بی نهاین خوشحال شدم....

امیر محسن عزیزم به رو چشمم ، من با هزار امید و آرزو به اردبیل اومدم ... خودت می دونی من یه آدم آزاد هستم که هیچ وقت خودم رو وابسته به یه شهر یا یه فرهنگ خاص نمیدونم... کیان ، عقاید و همه چیز من راه اخلاق و خداپسندانه هستش ، البته محل متولد شدن و بزرگ شدنم ، تهران، واسم جایگاه خاص خودشو داره ...:گل:

وقتی اینجوری دلی رو شاد می کنی منتظر باش که صد ها برابر بیشتر دلت شاد باشه بزرگوار:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان دستت درد نکنه...
ما بین 0.02 تا 0.04 هستیم...
فکر کنم tr بزنه باز...
راستی اون نقشه قبلی بود گذاشتی!سیستم دومم دریای سرخ نقش بیشتری داره تا سیستم پیس رو و واس همین به اون امیدارترم...بارش های ما از اون دومی خیلی بیشتره...
خداکنه عوض نشه:)

خواهش میکنم علی جان،آره علی جان،امیدوارم سیستم دومی با همراهی دریای سرخ واسه شما بارش های خوبی داشته باشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و اما ..................

بهترین فریم های بارش برای شمال شرق( فریمهای برفی)

در یکی از این فریمها هم تهران بارش برف داره:

kkwho9nzopk9ngtimne9.jpg

6n0tf7h27h1pgpey7er.jpg

mgviksfti3k2pxlm01yd.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
و اما ..................

بهترین فریم های بارش برای شمال شرق( فریمهای برفی)

در یکی از این فریمها هم تهران بارش برف داره:

kkwho9nzopk9ngtimne9.jpg

6n0tf7h27h1pgpey7er.jpg

mgviksfti3k2pxlm01yd.jpg

این نقشه های GFS دقتی برای تهران ندارند . با توجه به اپدیت های جدید نیروی دریایی و نروژ احتمال برف برای شهر تهران خیلی پایین است . شــــاید شمالی ترین نقاط تهران رگبار برفی بزنه که اونم نه به درد دنیا میخوره نه اخرت . این زمستون داره بدون برف برای تهران به پایان میرسه کاریش هم نمیشه کرد .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه های GFS دقتی برای تهران ندارند . با توجه به اپدیت های جدید نیروی دریایی و نروژ احتمال برف برای شهر تهران خیلی پایین است . شــــاید شمالی ترین نقاط تهران رگبار برفی بزنه که اونم نه به درد دنیا میخوره نه اخرت . این زمستون داره بدون برف برای تهران به پایان میرسه کاریش هم نمیشه کرد .

محمد سلام

اگه یادت باشه این سامانه هفته پیش من گفتم اوج بارش رو منطقه شمال شرق تهران و فیروزکوه هست که محقق هم شد . دقیقا از رو همین نقشه های جی اف اس گفته بودم.

بدون شک امسال جی اف اس تا این لحظه بدون نقص پیش بینی کرده:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا