• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
75gaad8egh3qgppadxvu.jpg
ntog9101bgr4hpygbne.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی
با اجازه مدیران محترم یه مطلب رو که ممکنه جهت اطلاع دوستان مفید باشه اینجا قرار میدم در مورد دوربینهای ثبت تخلف(سرعت و چراغ قرمز)
منبع:http://www.basirtech.com

دانلود دموی دوربین ثبت تخلف سرعت به حجم 77 مگابایت

اطلاعات سامانه سرعت سنج

جناب میری چیزی برای گمراه کردن این دوربینها هم هست که روی ماشین نصب بشه؟چون برای رادار‌های sonic وسایلی هست که روی ماشین نصب میشن و از کار میندازنشون

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان یه نظری هم برای تهران میدی ؟
برف میاد یا بارون میزانش چه قدره؟

ؤالا هومن جان فکر می‌کنم پنجشنبه شمال تهران (همت به بالا) برف بباره و سفیدپوش کنه. پایین‌اش هم می‌باره ولی بارش‌اش کمتر بصورت برفه. البته این چیزی بود که من از نقشه‌ها استنباط کردم و شاید اصلن درست نباشه.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
مشهد خواهد ترکید
nxbg9i3brcfl1fvs1w33.png

من به این سایت خیلی امید دارم چون هر وقت پیش بینی 5 روز آینده را می کند سر حرف خود می ماند مگر در شرایط بسیار نادر.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
جناب میری چیزی برای گمراه کردن این دوربینها هم هست که روی ماشین نصب بشه؟چون برای رادار‌های sonic وسایلی هست که روی ماشین نصب میشن و از کار میندازنشون
سلام جناب بهروز عزیز
من در این مورد تا حالا مطلبی رو ندیدم و از تکنولوژی الکترونیکیش اطلاعی ندارم
اگر اطلاعاتی بدست آوردم خدمتتون ارائه میکنم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب گلستان وضعیتش فرق داره و میزان برفش در نقاطی مثل ترکمن‌صحرا بیشتره چون از دریا فاصله داره. فاصله نقطه‌ای مثل مراوه‌تپه تا دریا به اندازه‌‌ی تبریز تا دریاست و برای همین دریا نقش تعدیل دمایی رو نمی‌تونه ایفا کنه. در ضمن ارتفاع متوسط اکثر نقاط غیر ساحلی استان گلستان نسبتن بالاست. اما برای شهر گرگان فکر نمی‌کنم بارش برف قابل توجهی داشته باشیم. احتمالن مثل رشت چند ساعتی برف می‌باره ولی سفیدپوش نمی‌کنه.

سپاس ماهان عزیز:گل::گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان هوا اینجا بعد از گذراندن وزش باد شدید،هم اکنون ابری و سیاه شده!!دما هم بشدت کاهش پیدا کرده!!فکر از 22 درجه به 10 رسیده باشه!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
ؤالا هومن جان فکر می‌کنم پنجشنبه شمال تهران (همت به بالا) برف بباره و سفیدپوش کنه. پایین‌اش هم می‌باره ولی بارش‌اش کمتر بصورت برفه. البته این چیزی بود که من از نقشه‌ها استنباط کردم و شاید اصلن درست نباشه.
خیلیم عالی ماهان جان ممنونم:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان هوا اینجا بعد از گذراندن وزش باد شدید،هم اکنون ابری و سیاه شده!!دما هم بشدت کاهش پیدا کرده!!فکر کنم از 22 درجه به 10 رسیده باشه!!!

:تعجب2::تعجب2:

الان زنگ زدم به هواگو میگه دما 10 درجه ست!!!فکر کنم بزودی بارش باران آغاز بشه،چون مهمانک {40کیلومتری شمالغرب بجنورد}بارش باران با دمای 11درجه رو گزارش کرده و معمولا نیم ساعت بعد مهمانک بارش در بجنورد آغاز میشه،درضمن مهمانک 3درجه از بجنورد گرمتره همیشه،پس بزودی دمای بجنورد به 7-8 درجه خواهد رسید!!

سیبری

کاربر ويژه
امشب قوچان بارون داره اما دوست دارم رعد و برق رو هم ببینم الان که با این ابرا خیلی امیدوارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا