با اجازه مدیران محترم یه مطلب رو که ممکنه جهت اطلاع دوستان مفید باشه اینجا قرار میدم در مورد دوربینهای ثبت تخلف(سرعت و چراغ قرمز)
منبع:http://www.basirtech.com
دانلود دموی دوربین ثبت تخلف سرعت به حجم 77 مگابایت
اطلاعات سامانه سرعت سنج
ماهان جان یه نظری هم برای تهران میدی ؟
برف میاد یا بارون میزانش چه قدره؟
سلام جناب بهروز عزیزجناب میری چیزی برای گمراه کردن این دوربینها هم هست که روی ماشین نصب بشه؟چون برای رادارهای sonic وسایلی هست که روی ماشین نصب میشن و از کار میندازنشون
خب گلستان وضعیتش فرق داره و میزان برفش در نقاطی مثل ترکمنصحرا بیشتره چون از دریا فاصله داره. فاصله نقطهای مثل مراوهتپه تا دریا به اندازهی تبریز تا دریاست و برای همین دریا نقش تعدیل دمایی رو نمیتونه ایفا کنه. در ضمن ارتفاع متوسط اکثر نقاط غیر ساحلی استان گلستان نسبتن بالاست. اما برای شهر گرگان فکر نمیکنم بارش برف قابل توجهی داشته باشیم. احتمالن مثل رشت چند ساعتی برف میباره ولی سفیدپوش نمیکنه.
خیلیم عالی ماهان جان ممنونم:گل:ؤالا هومن جان فکر میکنم پنجشنبه شمال تهران (همت به بالا) برف بباره و سفیدپوش کنه. پاییناش هم میباره ولی بارشاش کمتر بصورت برفه. البته این چیزی بود که من از نقشهها استنباط کردم و شاید اصلن درست نباشه.
دوستان هوا اینجا بعد از گذراندن وزش باد شدید،هم اکنون ابری و سیاه شده!!دما هم بشدت کاهش پیدا کرده!!فکر کنم از 22 درجه به 10 رسیده باشه!!!