mahmood600
کاربر ويژه
اردبیل
سلام:گل:در حال حاضر وزش باد در زنجان به 91 کیلومتر در ساعت رسیده
==================================================
ICAO : OITZ
Station Name : Zanjan
Temperature : 16.0°C
Weather :
Wind : SSW (210 degrees) at 91 km/h
Time : 4 / 16:30
Pressure : 1008.1 mb
Visibility : > 10000m
RH : 39%
Sky Condition : Scattered clouds at 1100m, Scattered clouds at 6100m
Elevation : 1700m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 2.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : N/A
==================================================
سلام:گل:
یعنی هوای سرد نفوذ کرده؟
اقا این موج اخرین موج سرمایش درست حسابی با بارش برف در بیشتر مناطق کشوره خوب ازش استفاده کنید ها:139:
جمعه با سرعت بسیار زیاد فرار فت هوای گرم داریم 540 هم لامصب عجب عجله ای برای ترک کشور داره مثل اینکه دارن دنبالش می کنن(البته پرفشار مهاجره دیگه مثل 86 بندال مندال سیبری نیست که چند روز مهمونمون باشه)
بازم دمش گرم که این پرفشار مهاجر از غرب اروپا رو تا اینجا تا قلب جهنم قدم رنجه می کنه میاد باید قدردانش بود که زحمت میکشه تشریف میاره باید رفت به پا بوسش:احترام::احترام::گل:
سلام فراوان بر محمود عزیز. :دوست:
آقا نظرت در مورد بارش های روزهای آینده رشت چیه؟ برف میبینیم؟ :گل:
درود
این دما واقعا منو زجر میده
یه بار نشد تهران مثل آدم دماش منفی بشه مثلا -3 یا -4
بیشتر موقع ها شبا دما بین 0 تا 1 هستش موقع نفوذ هوای سرد و رطوبت زیاد
سلام بر داداش خوبم بهزاد:احترام::گل: بله داداش انشاا... بارش بسیار خوبی در استان و رشت خواهیم داشت
بارش برف در رشت از بعد از ظهر چهارشنبه یا شبش شروع خواهد شد میشه تقریبی مقدار برف تجمعی رو حدود 5-10 سانت برای رشت در نظر گرفت وزش باد هم بسیار شدیده بخصوص در کنار ساحل
بیشترین برف از ماسوله و دیلمان خواهد بود
بقیه مناطق در حد سفید پوش است لاهیجان هم مثل رشته 5تا 10 سانت
سلام بر داداش خوبم بهزاد:احترام::گل: بله داداش انشاا... بارش بسیار خوبی در استان و رشت خواهیم داشت
بارش برف در رشت از بعد از ظهر چهارشنبه یا شبش شروع خواهد شد میشه تقریبی مقدار برف تجمعی رو حدود 5-10 سانت برای رشت در نظر گرفت وزش باد هم بسیار شدیده بخصوص در کنار ساحل
بیشترین برف از ماسوله و دیلمان خواهد بود
بقیه مناطق در حد سفید پوش است لاهیجان هم مثل رشته 5تا 10 سانت
براي تپه هاي اطراف رشت با ارتفاع حدودا ١٥٠ متر نظرت چيه محدود جان ؟
انشاا... ولی متاسفانه من روز چهار شنبه از صبحش رشت هستم داداش بهزاد وگرنه قدمت رو چشمام:احترام::ایرانجمن: اشاالله ایشاالله. آقا من 4 شنبه ها لاهیجانم. یه دفعه بیام لنگرود شما رو زیارت کنیم :گل: