• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
گزارش تصویری از صعود به "شست خدا"

صخره "شست خدا" در نزدیکی شهر کاشمر قرار دارد.
با این حال بسیاری از محلی‌های این منطقه از وجود چنین صخره‌ای اطلاع ندارند.

گزارش تصویری از صعود یک گروه صخره‌نورد به این صخره را ببینید

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php
سلام سجاد جان
دستت درد نکنه ولی این عکسا مال یه سایتیه که چون ما عضوش نیستیم تصاویر رو نشون نمیده

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OITT
Station Name : Tabriz(Iran-Ab/C
Temperature : 8.0°C
Weather : Heavy Rain Shower, Mist
Wind : NNW (330 degrees) at 11 km/h
Time : 4 / 17:30
Pressure : 1008.8 mb
Visibility : 1200m
RH : 93%
Sky Condition : Few clouds at 910m, Scattered Cumulonimbus clouds at 1100m, Overcast at 2400m
Elevation : 1400m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 7.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : 6.1°C
==================================================

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان کسي مي دونه بين اين همه سايت که خشکيو پيش بيني کردن اين واندرگراند چه اصراري داره به اين همه بارش؟البته weather.com z هم بد نزده!!

Monday, 4

29 | 17 °C
Mostly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Tuesday, 5

27 | 15 °C
Chance of T-storms
Chance of
Precipitation
50%

Wednesday, 6

21 | 10 °C
Chance of Rain
Chance of
Precipitation
50%

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان کسي مي دونه بين اين همه سايت که خشکيو پيش بيني کردن اين واندرگراند چه اصراري داره به اين همه بارش؟البته weather.com z هم بد نزده!!

Monday, 4

29 | 17 °C
Mostly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Tuesday, 5

27 | 15 °C
Chance of T-storms
Chance of
Precipitation
50%

Wednesday, 6

21 | 10 °C
Chance of Rain
Chance of
Precipitation
50%

سلام علی جان
واندرگراند خیلی سخت گیره و وقتی پیش بینی میکنه و سر حرفش وای میسته معمولا اتفاق میفته(برای مشهد که من یه مدتی بررسی کردم اینطوریه)

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی
اینقدر دنبال امریه اینور و اونور رفتم کفش هام دارن پاره میشن:خنده1:

پیشاپیش این بارش خوب را به دوستان شمال شرق تبریک میگم و امیدوارم واسه تهران هم اوضاع بهتر بشه

mohammadsadat

کاربر ويژه
ارتفاع برف کوهرنگ به 12 سانت رسیده و فاصله زیادی تا صفر نداره
برف حاصل از این سامانه هم در هاله‌ای از ابهامه و در صورت اومدن نیز دوام زیادی نخواهد داشت، ولی در کل اوضاع سرچشمه‌های کارون، زاینده رود و دز از سال گذشته بهتره چون هرچند ارتفاع برف کوهرنگ و فریدونشهر کمه اما ارتفاع برف کوهها مناسبه.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی
اینقدر دنبال امریه اینور و اونور رفتم کفش هام دارن پاره میشن:خنده1:

پیشاپیش این بارش خوب را به دوستان شمال شرق تبریک میگم و امیدوارم واسه تهران هم اوضاع بهتر بشه

ببخشید شما ارشد ریاضی بودید؟

Dr.ben

کاربر ويژه

پس هم رشته ای هستیم :توافق: . من ارشدم ریاضی کاربردی گرایش تحقیق در عملیات بود. الانم ترم 4 دکترای ریاضی کاربردی گرایش تحقیق در عملیات هستم. واسه پایان نامه هم دارم رو بهینه سازی چند هدفه کار کنم.

mohammadsadat

کاربر ويژه
از طریق یکی از دوستانم امریه فولاد رشت برام جور شده بود که باید امروز تهران میبودم اما نتونستم برم حالام ظاهرن اون کارگزینیش عصبانی شده و در حال کنسل شدنه.
دوستان رشتی از این شرکت اطلاعاتی دارند؟

پسرخاله

کاربر ويژه
پس هم رشته ای هستیم :توافق: . من ارشدم ریاضی کاربردی گرایش تحقیق در عملیات بود. الانم ترم 4 دکترای ریاضی کاربردی گرایش تحقیق در عملیات هستم. واسه پایان نامه هم دارم رو بهینه سازی چند هدفه کار کنم.
خداییش شما انقدر ریاضی میخونید یه حالتی نمیشید؟
چرا من و خیلیهای دیگه از ریاضی فراریم؟ وقتی میخونیم داغ میکنیم اصلا نمیشه روش مانور داد دوست داری فقط زود تموم شه مشکله کاره ما کجاست؟

mohammadsadat

کاربر ويژه

خوشبختم
به سلامتی امیدوارم موفق باشید، من نفر ممتاز گروهمون بودم ولی به دلیل بیماری متاسفانه ارشدم سه ساله شد و دکتری هم پرید، الان میرم سربازی و اگه زمانی فرصت شد کنکور دکتری شرکت میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا