• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
خداییش شما انقدر ریاضی میخونید یه حالتی نمیشید؟
چرا من و خیلیهای دیگه از ریاضی فراریم؟ وقتی میخونیم داغ میکنیم اصلا نمیشه روش مانور داد دوست داری فقط زود تموم شه مشکله کاره ما کجاست؟

به نظرم ریاضی خیلی زیباست.
در کل:
اگر در دیده مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی

Dr.ben

کاربر ويژه
خوشبختم
به سلامتی امیدوارم موفق باشید، من نفر ممتاز گروهمون بودم ولی به دلیل بیماری متاسفانه ارشدم سه ساله شد و دکتری هم پرید، الان میرم سربازی و اگه زمانی فرصت شد کنکور دکتری شرکت میکنم.

من هم همینطور. امیدوارم موفق باشید. در مورد فولاد گیلان هم من متاسفانه اطلاعات خاصی ندارم. فقط می دونم کارخونش توی شهر صنعتی رشت.

mohammadsadat

کاربر ويژه
من اگه زیاضیم قوی بود الان داشتم رشته هواشناسی تو دانشگاه میخوندم :ناراحت:

کدوم هواشناسی، ریاضی یا انسانی
من 6 ماه هواشناسی یزد بودم مخرج مشترک کسر هم بلد نبودن بگیرن، اقلیم شناسی ها و هواشناسی های انسانیشون
هواشناسی ریاضیشون رو نمیدونم نداشتن یا من ندیدم

پسرخاله

کاربر ويژه
کدوم هواشناسی، ریاضی یا انسانی
من 6 ماه هواشناسی یزد بودم مخرج مشترک کسر هم بلد نبودن بگیرن، اقلیم شناسی ها و هواشناسی های انسانیشون
هواشناسی ریاضیشون رو نمیدونم نداشتن یا من ندیدم
والا تا جایی که من میدونم باید دبیرستان ریاضی فیزیک بخونی بعد وارده رشته فیزیک بشی و هواشناسی .
یعنی از طریقه انسانی هم میشه وارد شد؟!
اگه اینجوری باشه که من سوختم رفت. . . :ناراحت:

mohammadsadat

کاربر ويژه
والا تا جایی که من میدونم باید دبیرستان ریاضی فیزیک بخونی بعد وارده رشته فیزیک بشی و هواشناسی .
یعنی از طریقه انسانی هم میشه وارد شد؟!
اگه اینجوری باشه که من سوختم رفت. . . :ناراحت:

بله هومن جان الانم بیشتر پیام نور داره کیلویی :خنده1: میگیره
نه نسوختی پسر خوب تو زندگی همیشه فرصت شکوفایی هست:گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
یعنی رشته هواشناسی در کنکوره انسانی موجوده؟

آره هر سال واسه تعداد زیادی تعیین رشته میکنم، هم سراسری ها دارن هم پیام نورها
البته یه سری هم اول جغرافیا میخونن بعد میرن ارشد هواشناسی یا اقلیم شناسی
ولی در کل اینا متفاوت با اونایی‌اند که اول کارشناسی فیزیک میگیرن بعد ارشدشون هواشناسیه و باید فیزیک و ریاضیشون قوی باشه، تازگی ها هم مثل اینکه امکان ورود به کارشناسی فیزیک گرایش هواشناسی واسه ریاضی فیزیک ها ممکن شده اما قبلاً فقط از طریق کنکور ارشد میشد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

کارشناس سازمان هوا شناسي از پايان يافتن طوفان" گرم باد" اردبيل در اواخر امشب خبر داد.
اصغري در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: هم اکنون حداکثر سرعت باد در اردبيل 72 کيلومتر بر ساعت است که به اين پديده در فصل سرد سال گرم باد گفته مي شود.
کارشناس سازمان هواشناسي با بيان اينکه اين پديده بيشتر در اردبيل و سواحل درياي خزر اتفاق مي‌افتد ؛گفت: وزش اين بادها باعث افزايش غير طبيعي دماي هوامي شود بطوريکه هم اکنون حداقل دما در استان اردبيل 10 درجه و حداکثر 17 درجه است که اين عدد براي استاني در اين فصل بسيار بزرگ است.
وي تصريح کرد: روز گذشته اخطاريه لازم از سوي سازمان هواشناسي براي وزش باد شديد در استان اردبيل صادر شده بود.
اصغري ادامه داد: عمر اين نوع بادها 24 ساعت بيشتر نيست و از اواخر امشب وزش باد به سمت شمال تغيير جهت خواهد داد.
وي خاطر نشان کرد: از اواخر امشب کاهش 15 درجه دما به همراه بارش تگرگ و کولاک و برف براي اين منطقه پيش بيني مي شود.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آمار بارش 8 سال آبي اخير مهر آباد تهران

در اين 8 سال؟، 3 سال آبي اول جز پر بارش ها بوده و 4 سال بعد از خشك ترين ها به حساب مياد. مي توان سال آبي 89 - 90 رو پايان خشكي ها و نقطه عطف به حساب آورد. سال آبي 91 - 90 شروع مجدد فرانرمال ست:

m4wru7bwhf9q4ic2lmyt.png

Rastegari

Banned
من الان اکو گرفتم دکتر گفت مشکلی نداری فقط یکم دریچه قلبت باز شده

دکتر گفت چون زیاد پشت کامیپوتر می شینی و زیاد فکر می کنی قلبت درد گرفته { دوستان شما هم اینقدر پشت فروم نباشید ضرر داره }

منم از امروز پیشتون میرم و تا آبان ماه سال دیگه هم نمیام. شایدم هیچ وقت نیام!

می دونم بدون من نمیشه ولی فقط اولاش سخته بعد از یه مدتی فراموشم می کنید :خنده1:

راستی خیلی ها از بچه ها داشتین در مورد ریاضی صحبت می کردین. می خوام یه اعترافی کنم من که الان سوم دبیرستان رو تمام کردم جدول ضرب ریاضی رو بطوری کامل بلد نیستم! دوران دبستان و راهنمایی بلد بودم ولی الان یادم رفته! اینو خجالت می کشیدم جایی بگم ولی شما چون دوستان خوب و مهربان و باجنبه ای هستید پیشتون بازگو کردم :34:

خواهش می کنم این پست ام رو هم نقل قول نکنید.

خدافظ :ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
کسی با گوگل ارث کار نکرده یعنی؟ منو راهنمایی کنه؟!
همونجا که سوال کردی نگاه کردم تو گوگل ارث گزینه ای پیدا نکردم که نمایش ارتفاع رو فعال یا غیر فعال کنه و کنار طول و عرض جغرافیایی ارتفاع رو هم میزنه

felan123

New member
نروژ برای سمنان 16 میلی برف زده عجیب اونم از 4 شنبه تا 5 شنبه اگه واقعا برف درست از اب در بیاد
سمنان 10سانتی برف میاد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نشريه ماهانه بهمن 91 سازمان هواشناسي كشور منتشر شد. براي دريافت اين ماهنامه بر روي لينك زير كليك نمائيد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا