ولی فکر نکنم رکورد برف 83 تهران زده بشه خیلی دوست دارم اخرین حد پتانسیل برف مشهدو ببنیم!!
1 مترسعیدجان تهران سال 83 چقدر برف بارید؟؟؟
سعیدجان تهران سال 83 چقدر برف بارید؟؟؟
آپدیت صبحنروژ آبدیت شد و برای مشهد تقریبا همون پیشبینی قبلییش رو تکرار کرد (یکمی فکر کنم بارشا رو کم کرده باشه ولی مقادیر بارش برای غرب و مرکژ شهر واقعا عالی و کم نظیره!) از نظر شدت سرما هم اواخر روز جمعه کانتر 528 کامل از مشهد میگذره و فاصله هم میگیره. امیدوارم بارشامون تو دو سه تا آبدیت دیگه هم که تا موقع بارشا موندن حفظ بشه و تحقق هم پیدا کنه
Tuesday05 March | Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March | Monday11 March | Tuesday12 March | Wednesday13 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25° | 19° | -1° | -7° | -6° | 5° | 6° | 2° | 2° |
0 mm precipitation per 24 hours | 14 mm precipitation per 24 hours | 47 mm precipitation per 24 hours | 6 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.7 mm precipitation per 24 hours | 16 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام آرش جان:گل:
هنوز نشده که
الان شد :گل::خنده1:سلام هومن جان. درسته ببخشید اشتباه شد منظورم نقشه های ECM بود.:گل:
ولی فکر نکنم رکورد برف 83 تهران زده بشه خیلی دوست دارم اخرین حد پتانسیل برف مشهدو ببنیم!!
چیز قابل داری نبود شمال شهر یک متر = 100 میلیمتر برف:خنده1:
چقدر این اروپایی ها خوبن وگل ، دیدن ما برف و بارون نداریم گفتن برااینکه نمیرین از برف یکی از این پرفشاراشون رو به طرف ما رها کنند :خنده1:
آقا میترسم فشارش خیلی زیاد باشه برای ما و نتونیم تحمل کنیم ، خدا به خیر کنه !!!!:خنده1: بازم سپاسگرازم از بر و بچ اروپایی :گل:
اگر خاله من هم مرد بود میشد دایی .سعيد جان اگه عامل ارتفاع را در نظر بگيري ميزان برف تهران هيچوقت به مشهد نخواهد رسيد چون براي اون ميزان ارتفاع بايد به پای كوه يا بالاتر در مشهد بريم!
الان شد :گل::خنده1:
Tuesday05 March | Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March | Monday11 March | Tuesday12 March | Wednesday13 March | Thursday14 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24° | 21° | -3° | -9° | -6° | 4° | 9° | 4° | 1° | 6° |
0 mm precipitation per 24 hours | 12 mm precipitation per 24 hours | 36 mm precipitation per 24 hours | 2.4 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours | 4.2 mm precipitation per 24 hours | 0.3 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
اگر خاله من هم مرد بود میشد دایی .
Tirsdag5. mars | Onsdag6. mars | Torsdag7. mars | Fredag8. mars | Lørdag9. mars | Søndag10. mars | Mandag11. mars | Tirsdag12. mars | Onsdag13. mars | Torsdag14. mars |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
17° | 4° | -4° | -8° | -5° | 1° | 6° | 2° | 3° | 6° |
1,0 mm nedbør i døgnet | 18 mm nedbør i døgnet | 8 mm nedbør i døgnet | 1,8 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,5 mm nedbør i døgnet | 2,9 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
البته منظورم منشمالی ترین نقاط شهر نبودش هادی وگرنه شمالی ترین نقاط شهر فکنم یکونیم متر اینا میشدش خدایی فکر نکنم هیچ مرکز استانی تو ایران انقدر بباره:خنده1: