• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
برف تجمعی

13030700_2_0412.gif

امیرکوروش

کاربر ويژه
خدا رو شکر از فردا بارشهای شدید باران و تگرگ شروع میشه

چند وقته از اصغری بی خبرم خیلی دوس دارم چهره شو این شبها ببینم:135:

rahnama

پدر ایران انجمن
تهران اوایل شب بارندگی کمی داشت. پنجره ها را باز کردم. چقدر باران بنظرم زیباتر آمد. خودی نشان داد بعد بمن چپ چپ نگاهی انداخت :خنده2:و رفت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام استاد:گل:
نه مدله ecmwf برای http://www.wunderground.com/wundermap/ منظورمه

فرقی نداره تا 10:30 کامل آپدیت میشه

خوب دوستان من فعلا باید برم و تا آخر شب باز دوباره سعی میکنم هم اینجا بیام و هم وبلاگ هوای مشهد رو بعد از جمع بندی کامل آپدیت کنم:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اخطاریه سازمان هواشناسي استان تهران:

پیرو اطلاعیه مورخ 13/12/91 و بر اساس بررسی نقشه های پیش یابی و تصاویر دریافتی از ماهواره های هواشناسی و اطلاعات ایستگاههی جو بالا و سطح زمین، وضعیت جوی استان در روزهای آتی بشرح ذیل پیش بینی می گردد.
1- از اواخر وقت امروز و وروزهای سه شنبه و چهار شنبه ریزش باران و برف در اکثر نقاط استان مورد انتظار است که ریزش کوتاه مدت تگرگ نیز در بعضی از ساعات می باشد.
2- در ایام فوق الذکر ریزش برف و باران در جاده های کوهستانی منتهی به استان تهران موجب اختلال در تردد و لغزندگی جاده ها خواهد گردید.
3- بر اثر شدت ریزش در روزهای یاد شده جاری شدن روانات سبب آبگرفتگی معابر و اختلال در حمل و نقل درون شهری خواهد گردید.
4-
تحت تاثیر عوامل جوی فوق در روزهای سه شنبه ، چهارشنبه و پنج شنبه بتدریج کاهش دما بمیزان 5-15 درجه پیش بینی می گردد.

mohamad$

کاربر ويژه
اره جدی مثل اینکه این نقطه ای که دیروز ابرای زلزله داشته الان مثل حفره ابر ازش رد نمیشه ؟ درسته مهرداد ؟ این یعنی فوران هنوز ادامه داره و خطرناکه ؟ تازه اگر اینطور باشه فکونم بارشای روزای اینده تهران و تحت تاثیر قرار میده !

آرش-مشهد

کاربر ويژه
نروژ آبدیت شد و برای مشهد تقریبا همون پیشبینی قبلییش رو تکرار کرد (یکمی فکر کنم بارشا رو کم کرده باشه ولی مقادیر بارش برای غرب و مرکژ شهر واقعا عالی و کم نظیره!) از نظر شدت سرما هم اواخر روز جمعه کانتر 528 کامل از مشهد میگذره و فاصله هم میگیره. امیدوارم بارشامون تو دو سه تا آبدیت دیگه هم که تا موقع بارشا موندن حفظ بشه و تحقق هم پیدا کنه

پسرخاله

کاربر ويژه
نروژ آبدیت شد و برای مشهد تقریبا همون پیشبینی قبلییش رو تکرار کرد (یکمی فکر کنم بارشا رو کم کرده باشه ولی مقادیر بارش برای غرب و مرکژ شهر واقعا عالی و کم نظیره!) از نظر شدت سرما هم اواخر روز جمعه کانتر 528 کامل از مشهد میگذره و فاصله هم میگیره. امیدوارم بارشامون تو دو سه تا آبدیت دیگه هم که تا موقع بارشا موندن حفظ بشه و تحقق هم پیدا کنه
سلام آرش جان:گل:
هنوز نشده که

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا