• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها تو اون خطی که دیشب ابر زلزله درست میشد زلزله شم امد حالا امشب تو اون خط اجازه تشکیل ابرو نمیده ابرا به اون خط حرکت میکنن ناپدید میشن بد دوباره پیدا میشن میان بیرون:تعجب2:
:تعجب2: الان مي خواستم در مورد همين موضوع بگم.

nojeana

کاربر ويژه

كو بارون !!!!
پشه ها دارن دور چراغ تو كوچه مي چرخن!!!
اینجا هوا ابری بود و موقع اذان هم رعد وبرق های خوشگلی می زد سمت شمال  خوب یه رگبار کوتاه مدت هم داشتیم.
راستی نقشه ها چرا اینقدر برا تهران بد شده تهران 6 میلی برف و جالبه نهاوند هم شده 6  میلی برف خوب مشهد شده بیشتر از 60 میلی برف عجب جالب شدن نقشه ها.
ولی در کل و به قطعیت می شه گفت بیشترین بارش برف مربوط به مشهد و شمالشرقه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب جی اف اس در متوگرامش بارش غرب و شرق مشهد رو در همون رنج 37 تا 39 میلیمتر در نظر گرفته:

و عمق نفوذ هوای سرد در غرب شهر مشهد بارز تر خواهد بود. به عبارت بهتر میزان بارش غرب مشهد رو اگه 40 میلیمتر در نظر بگیریم مطابق با آپدیت امشب 10 میلیمتر باران و 30 میلمتر برف خواهد بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اینجا هوا ابری بود و موقع اذان هم رعد وبرق های خوشگلی می زد سمت شمال خوب یه رگبار کوتاه مدت هم داشتیم.
راستی نقشه ها چرا اینقدر برا تهران بد شده تهران 6 میلی برف و جالبه نهاوند هم شده 6 میلی برف خوب مشهد شده بیشتر از 60 میلی برف عجب جالب شدن نقشه ها.
ولی در کل و به قطعیت می شه گفت بیشترین بارش برف مربوط به مشهد و شمالشرقه

تقدير حق تعالي ! :سوت:

mohamad$

کاربر ويژه

اینم مخصوص بر و بچ مشهدی عزیز که فکر میکنم واسه موج 6دی خیلی کمتر از این پیش بینی شده بود!!!!

اینم مخصوص بر و بچ مشهدی عزیز که فکر میکنم واسه موج 6دی خیلی کمتر از این پیش بینی شده بود!!!!

بنظر من اگه دو فریم 60و 66ساعت آینده محقق بشه؛بالای نیم متر برف میاد!!!!

برای تهران از اپدیت های قبلی هم بد تر شد . باید ببینیم نروژ چی میزنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب نقشه های هواشناسی کانادا تا 69 ساعت آینده آپدیت شدند!!!!!!!!!!!!

قضاوت با خود دوستان عزیز:

13030709_2_0412.gif

13030709_2_0412.gif

13030709_2_0412.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و خبر خوب اینکه در زمان اوج بارشهای شمال شرق دما برای بارش برف در سطح زمین کاملا مهیاست:

13030618_2_0412.gif

13030700_2_0412.gif

13030706_2_0412.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا