روح الله تهران
کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان :گل:
نیم ساعت پیش اینجا بارش شدیدی داشتیم الان هوا ابریه فکر کنم بارش دوباره شروع بشه
نیم ساعت پیش اینجا بارش شدیدی داشتیم الان هوا ابریه فکر کنم بارش دوباره شروع بشه
اصغری صبح تو رادیو با مجری مشغوله گپ زدن بود !
گفت امروز تا جمعه خیلی جاها بارش داریم و . . . . . (که خودمون بهتر میدونیم).
گفت از چهارشنبه شب و 5شنبه بارشا غالبا به صورته برفه که تهرانم برفه مجری رادیو سوال کرد: اینکه میگید تهران برفه تو سطحه شهرم برفه یا اینکه کوهها ؟ اصغری گفت نه بیشتر ارتفاعات برفه بعد مجری گفت خب ارتفاعات که همیشه برفه دیگه همین الانم سفیده . سطحه شهر برفی نمیشه؟ اصغری : گفت ولمون کن تو رو خدا دی قرار بود برف بیاد شهر که نیومد انتظار داری حالا الان بیاد؟!!!
مجری گفت: آقای اصغری چرا این منطقه جام جم با یه خورده پایینتر از خودشم انقدر فرق داره؟ گاهی اینجا برفو بارونه ولی میری تو ولیعصر خبری نیست! اصغری: خب اقلیمیشه دیگه الان همین شیب رو ببین رو اقلیم تاثیره زیادی داره. خلاصه پنجشنبه ما تو منطقه جام جم برف و بارون داریم ولی در شهر باران.
اصغری صبح تو رادیو با مجری مشغوله گپ زدن بود !
گفت از چهارشنبه شب و 5شنبه بارشا غالبا به صورته برفه که تهرانم برفه مجری رادیو سوال کرد: اینکه میگید تهران برفه تو سطحه شهرم برفه یا اینکه کوهها ؟ اصغری گفت نه بیشتر ارتفاعات برفه بعد مجری گفت خب ارتفاعات که همیشه برفه دیگه همین الانم سفیده . سطحه شهر برفی نمیشه؟ اصغری : گفت ولمون کن تو رو خدا دی قرار بود برف بیاد شهر که نیومد انتظار داری حالا الان بیاد؟!!!
مجری گفت: آقای اصغری چرا این منطقه جام جم با یه خورده پایینتر از خودشم انقدر فرق داره؟ گاهی اینجا برفو بارونه ولی میری تو ولیعصر خبری نیست! اصغری: خب اقلیمیشه دیگه الان همین شیب رو ببین رو اقلیم تاثیره زیادی داره. خلاصه پنجشنبه ما تو منطقه جام جم برف و بارون داریم ولی در شهر باران.
تهران سره اصغری یه بلایی آورده که اگه تمامه سایتا و نقشه های داخلی و خارجی بارش برف ستگین و با کانتر 512 هم نشون بدن باز اصغری میگه ارتفاعاته تهران برف میاد:خنده1:اصغری صبح تو رادیو با مجری مشغوله گپ زدن بود !
والا بنده از خودم حرفی رو نزدم.البته فراموش کردن گویا که جام جم هم جزوی از شهر هست و پای کوه هم قرار نداره .
دید افقی اینجا : 2 متر:گل:
ایشالا. . . .امیدوارم که سطح شهر بارش برف داشته باشه حتی بصورت برفاب
بارشها مثه بهار رگباریه!
به دلم نمیشینه
درسته معمولا میگه منطقه جام جموالا بنده از خودم حرفی رو نزدم. اگه دقت کرده باشی در تیکه کلامه اصغری واژه منطقه هست مثلا اگه بپرسی پونک هواش چه طوره؟ میگه : منطقه پونک مثلا ابریه. ربطی به اینکه جام جم تهران نیست یا هست یا پای کوهه یا بیایونه یا. . . . . . . نداره!
سلام مجدد دوستان
آخرین آپدیت نیروی دریایی خدا رو شکر خیلی خوب بوده
18 الی 72 ساعت آینده:
به خاطر نوع ابرا و دمای بالاست فکر کنم