Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن چرا کانتر 528 این قدر ناز می کنه برای ما
همون بهتر که ناز میکنه چون اگه خیلی صمیمی بشه بارشهامون پر پر میشه و نصیب خراسان جنوبی و افغانستان میشه:فرار:
امیر محسن چرا کانتر 528 این قدر ناز می کنه برای ما
محسن جان واقعا خسته نباشی که با این همه مشغله بازم به فروم سر میزنی و پست میزاری.:گل:
واقعا خدا رو شکر فکر کنم دیگه بارشمون تثبیت شده باشه و میزانش هم خوب باشه حالا دقیق چقدر بیاد دیگه دست خداست.
اینم آبدیت ساعت 2 مدل عددی GFS:
http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12
بارش دیشب استان
دماوند 4.8
اقدسیه 3.7
ابعلی 2.4
ژئوفیزیک 1.6
چیتگر 1.6
شهریار 1.0
مهراباد 0.8
فرودگاه امام 0.2
فقط 2 متر؟!:تعجب2:
سلام . منطقه خودتون به نظرت چطور برف میاد میلاد جان ؟ سانت منظورمه )کاملا مشخصه شرق استان تهران بارش بهتری داشته.کلا سیستم به سمت شرق ایران متمرکزه.فردا شب به بعد هم احتمال بارش برف در شرق استان تهران خیلی بیشتره از غرب استان.شهرای دماوند رودهن پردیس ابعلی
دقیقاً..حتی سمنان هم شرایطش برای برف خیلی بهتر از تهران به نظر میرسه !کاملا مشخصه شرق استان تهران بارش بهتری داشته.کلا سیستم به سمت شرق ایران متمرکزه.فردا شب به بعد هم احتمال بارش برف در شرق استان تهران خیلی بیشتره از غرب استان.شهرای دماوند رودهن پردیس ابعلی
سلام . منطقه خودتون به نظرت چطور برف میاد میلاد جان ؟ سانت منظورمه )
امسال کلا سیستم های برفی تو نیمه شرقی ایران متمرکز بودن . حتی سواحل خزر هم همینطور بوده . شرقش بهتر بود . نیمه جنوبی هم همینطور . یزد کرمان بیرجند برفشون به نسبت نرمالشون فکر میکنم خوب بود . سمنان اذر امسال هم برف سنگینی اومد 25 سانت که برای این شهر کم سابقه بوددقیقاً..حتی سمنان هم شرایطش برای برف خیلی بهتر از تهران به نظر میرسه !
و همچینین به خاطر اینکه بارشا از یه کم فشار هست:گل:
امسال کلا سیستم های برفی تو نیمه شرقی ایران متمرکز بودن . حتی سواحل خزر هم همینطور بوده . شرقش بهتر بود . نیمه جنوبی هم همینطور . یزد کرمان بیرجند برفشون به نسبت نرمالشون فکر میکنم خوب بود . سمنان اذر امسال هم برف سنگینی اومد 25 سانت که برای این شهر کم سابقه بود