• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

من خودم زمانیکه فوروم قبلی بودم ازشون در خواست کرم ولی ایشون گفتند فقط مایل هستند از طریق وبلاگشون فعالیت کنند. تازه امیر کوروش هم به ایشون گفتند ولی مقبول نیافتاد متاسفانه

منم درخواست کردم ازشون..
اميدوارم بخاطر هم استاني بودن قبول کنند...واقعا جاي يک متخصص که با اقليم غربو جنوب غرب آشنا باشه اينجا کمه...:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
رطوبت 100!!!!

اردبیل

شرایط فعلی

n400.png
-1 درجه سانتی گراد
w045.gif
9 متر بر ثانیه

پوشیده از ابر
دمای مورد انتظار:-8°
بارومتر: 1008.1 هوای فشار بالا
نقطه شبنم: -1°
رطوبت: 100%
قابلیت دید: 6 کیلومتر
طلوع خورشید: 06:43
غروب خورشید: 18:13

rahsazan

کاربر ويژه
عجب تحليل کردن هم استانيمون...ميگم خوبه با اينجا آشناشون کنم اگه تمايل داشتن بيان...وبلاگ پرباري داشتن. نظرتون چيه؟
سلام علی جان
آقای پرنو از کارشناسان اداره کل هواشناسی خوزستان هستند و شاید به همین دلیل تمایلی به فعالیت در فروم های هواشناسی ندارند
من هم بارها از یکی از اساتید اقلیم شناس که توفیق دوستی هم با ایشون دارم درخواست کردم اما ایشون هم نپذیرفتند

aria_tehran

کاربر ويژه
امروز خیلی از درختچه ها و حتی درخت ها رو که نگاه میکردم حتی برگ هم دراورده بودن
:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]آخرین داده های ماهواره های هواشناسی

06wjqf8ia3xnp66qr.jpg
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]

ماهان.

کاربر ويژه
انتقال برج‌تقطیر پالایشگاههای نفت در جاده های پرپیچ و خم. نمی‌دونم عکس مربوط به ایرانه یا نه!

69036960929178931458.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
woooooooooowwwwwww

جی اف اس یک اپدیت وحشتناکی واسه مشهد کرده که فقط نپرسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان فارغ از هرچيز دعاکنيد بارون بياد...نياد اين هواي آلوده اهوازو بالاتر موندگار ميشه...حتي اگه شده 1 م.م...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا