• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن من که چیزی برای از دست دادن ندارم:بای:
چه آپدیتی کرده؟:خنده1:

فوق العاده است نوید جان

نگران نباش!!!!!!!!!!!

برداشت سایت ودر آنلاین بریتانیا از این آپدیت طلایی نقشه زیر هست ولی آندر گراند پیک بارش رو آورده تقریبا رو بیش از نیمی از مشهد:

13031000_2_0512.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
43 میله دیگه !!
همچین گفتین وحشتناک فکر کردم 100 میل شده:خجالت2:
حالا این بارش 48 ساعته یا بیشتر؟؟

aznavar

کاربر ويژه

فوق العاده است نوید جان

نگران نباش!!!!!!!!!!!

برداشت سایت ودر آنلاین بریتانیا از این آپدیت طلایی نقشه زیر هست ولی آندر گراند پیک بارش رو آورده تقریبا رو بیش از نیمی از مشهد:

13031000_2_0512.gif

امیر محسن جان برا غرب هم میزارید؟ممنون

محمد بجنورد

کاربر ويژه

فوق العاده است نوید جان

نگران نباش!!!!!!!!!!!

13031000_2_0512.gif

آخر من نفهمیدم بجنورد کجا میشه!!!تو رو خدا یکی از دوستان بگه که بجنورد کجا میشه؟؟

ماهان.

کاربر ويژه
جی‌اف‌اس همچنان بر سرمای شدید هفته‌ی آینده اینجا تاکید داره!

اون خط ضخامت 510 دکامتر که سفیدش کردم یک راست از قطب شمال وارد اروپای مرکزی می‌شه! غربش از گرینلند هم بالاتره!!!

Untitled.jpg

s@d3q

کاربر ويژه
جالبه که الان رامسر و نوشهر باران متوسط گزارش می کنن اما رشت هنوز بارشش شروع نشده! یعنی اونا از موج جنوبی بارش گرفتن؟!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان و شما امير جان
ميشه يك كم اين پيچهاي مو را باز كني تا ما هم ببينيم!

سلام هادی جان

اول از هرچیزی زمان بارشهای چشم گیر در مشهد جلوتر افتاده و بازه زمانی بارش برف بجای صبح ساعت 5 پنجشنبه افتاده به شامگاه چهارشنبه و دامنه نفوذ هوای سرد هم افزایش چشمگیری پیدا کرده پس میزان بارش برف هم به طبع افزایش خواهد یافت.

چهارشنبه شب در کویر سمنان مطمئن باشید در اثر طوفان شدید جاده مسدود میشه

این یکی هم خیلی مطلوبه ولی ماهان باید اظهار نظر کنه بنظرم کل گیلان باید سفید پوش بشه:

lf4p70kbvtpieav745qq.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا