• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان برا غرب هم میزارید؟ممنون

بفرمایید:
13031106_2_0512.gif

s@d3q

کاربر ويژه
امیرمحسن جان امکانش هست بفرمایید وضعیت برف برای تهران رو چطور ارزیابی می کنید؟:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
راست میگی ها!!!:خنده1:،اصلا به این موضوع توجه نکرده بودم!!!ولی این طوری که فاصله ی مشهد تا بجنورد خیلی زیاد میشه!!!

مشهد تا بجنورد دقیقا 242 کیلومتر جاده تقریبا صاف و مستقیمه
اگر می خواست مثل جاده چالوس پیچ و خم بخوره فاصله دو شهر می شد 400 کیلومتر!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام هادی جان

اول از هرچیزی زمان بارشهای چشم گیر در مشهد جلوتر افتاده و بازه زمانی بارش برف بجای صبح ساعت 5 پنجشنبه افتاده به شامگاه چهارشنبه و دامنه نفوذ هوای سرد هم افزایش چشمگیری پیدا کرده پس میزان بارش برف هم به طبع افزایش خواهد یافت.

چهارشنبه شب در کویر سمنان مطمئن باشید در اثر طوفان شدید جاده مسدود میشه

این یکی هم خیلی مطلوبه ولی ماهان باید اظهار نظر کنه بنظرم کل گیلان باید سفید پوش بشه:

lf4p70kbvtpieav745qq.jpg

اوه اوه چه پيچشی!
پيشاپيش بارش برف را به گيلاني هاي عزيز تبريك ميگم همچنين تهراني هاي گل و اميدوارم زودتر بارششون به برف تبديل شه!
پس امير محسن جان ميشه اميدوار به يك 20 بهمن 76 ديگر در مشهد بود درسته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان امکانش هست بفرمایید وضعیت برف برای تهران رو چطور ارزیابی می کنید؟:گل:

بنظر من تهران از چهارشنبه شب بارش برف خواهد داشت . نواحی شمالی شهر فردا از ظهر به بعد با احتمال بالا سفید پوش میشن و بارش برف در شامگاه چهارشنبه در سطح شهر تهران فراگیر میشه.

بنظرم حتی اقای اصغری هم فردا غافلگیر میشه:سوت:

ماهان.

کاربر ويژه
=
این یکی هم خیلی مطلوبه ولی ماهان باید اظهار نظر کنه بنظرم کل گیلان باید سفید پوش بشه:

محسن جان کل گیلان که سفیدپوش شدنش منتفیه. ولی برای رشت هم چون خیلی لب مرزه اظهار نظر سخته. من فکر می‌کنم در رشت اگه شرایط مساعد باشه چند سانتی برف می‌باره، ولی اگه یک درجه دما بره بالاتر بره با وجود بارش برف، سطح شهر سفیدپوش نمی‌شه ولی از نواحی جنوبی شهر مثل دانشگاه گیلان و ایستگاه کشاورزی نشستن برف به سمت جنوب شروع می‌شه و ممکنه در برخی نواحی ارتفاعش تا بیشتر از 20 سانت هم برسه. نواحی با ارتفاع بیشتر از 200 متر که برف سنگینی دارن و برای نقاط مرتفع‌تر از 1000 متر در کوهپایه‌های شمالی، ارتفاع برف از 50 سانت هم بیشتر می‌شه.

Abbath

New member
امروز عجب روزیه،بارندگی با بارش تگرگ آغاز شد که در ادامه تبدیل به باران شد،الان هم داره مناسب میباره،احتمالا تا الان 10 میل باریده باشه،احتمال بارش برف هم از 1700 به بالا هست الان با این دما

s@d3q

کاربر ويژه

بنظر من تهران از چهارشنبه شب بارش برف خواهد داشت . نواحی شمالی شهر فردا از ظهر به بعد با احتمال بالا سفید پوش میشن و بارش برف در شامگاه چهارشنبه در سطح شهر تهران فراگیر میشه.

بنظرم حتی اقای اصغری هم فردا غافلگیر میشه:سوت:

امیرمحسن جان خدا خیرت بده..مرسی که با صراحت نظرتون رو گفتین..:گل: امیدوارم فرداشب و 5شنبه روزهای به یاد ماندنی برای بچه های فروم باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه چه پيچشی!
پيشاپيش بارش برف را به گيلاني هاي عزيز تبريك ميگم همچنين تهراني هاي گل و اميدوارم زودتر بارششون به برف تبديل شه!
پس امير محسن جان ميشه اميدوار به يك 20 بهمن 76 ديگر در مشهد بود درسته؟

به امید خدا

امشب امیدواریهای ما رو که خیلی پر رنگ کرده ولی اینو بگم با نقشه امشب پنجشنبه بعداز ظهر و شب یخبندان شدیدی در مشهد رخ خواهد داد. کلا جهت وزش بادهای سرد شمالی در روز پنجشنبه از سمت شمال شرق هست.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
فشار هوا در بجنورد در حال افزایشه!!همچنین رطوبت!!

[h=4]شرایط فعلی
n300.png
+9 درجه سانتی گراد
w315.gif
6 متر بر ثانیه

ابری
دمای مورد انتظار:+6°
بارومتر: 1013.0 هوای فشار بالا
نقطه شبنم: +7°
رطوبت: 87.2%
قابلیت دید: 10 کیلومتر
طلوع خورشید: 06:07
غروب خورشید: 17:37

navid-mashhad

کاربر ويژه
اگر قراره برفش با باد باشه به درد نمی خوره چون نمیشه اسموک زد :خنده1: باد همشو دود می کنه تا خود آدم

aria_tehran

کاربر ويژه
اینهم عکس ها
میتونم بگم بالای 10 تا صاعقه به برج میلاد زد
ببخشید عکسا کمه چون یکم دیر دست به دوربین شدم:خنده1:
8d90l8ikl6bri95rqogl.png

k8n3tlk9f11hvoxfrerp.png

6uw3a1kidwsqh8dhha0n.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا