• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فرودگاه مشهد:

92174694_autogram1.gif

غرب مشهد:

srn5smqaoa4bu62vkzb6.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مقایسه اقلیم تهران با نیویورک، پکن یا هر شهر دیگه مقیاس اساسا اشتباهه. چون اولا روند اقلیمی هر منطقه در یک جهت نیست. مثلا تو ایران تهران در حال گرم شدن و شهر کرد در حال سرد شدن در هر دهه ست. آشکار سازهای اقلیمی در این خصوص بکار می آیند. دوما هر منطقه خصوصیات آب و هوایی مختص به خود رو داره باید برای مقایسه به نرمال های بلند مدت اقلیمی و نسبت های پارامتر دو منطقه توجه داشت.

Dr.ben

کاربر ويژه
آقا قبل از هواشناسی شبکه یک، تصاویری از بارش شدید باران در گیلان و بارش برف توی یه شهر دیگه رو نشون دادن که جفتشون آرشیوی بود. بعد هم باد شدید و ریختن دیوار روی ماشین یه بنده خدا و آلودگی شدید هوای امروز در اهواز رو نشون داد. بعد آقای هواشناس گفت تمام این تصاویر زیبایی که دیدید نتیجه این سامانه ای هست که داره وارد کشور میشه!! نمی دونم بارون و برف آرشیوی رو میگفت، داغون شدن ماشین مردم رو یا آلودگی شدید هوای اهواز!!

Amir Masoud

کاربر ويژه
اردبیل هم اکنون داره سفید و منجمد میشه....

دما هم همینطور میاد پایین

دمای فعلی :3-

AM_TEH

کاربر ويژه
با این پیشبینیها بسیار بعیده تهران حتی برف 10 سانتی بباره چه برسه به سنگین
ولی من حتی به اون هوای قرمز شب برفی و 5 سانت برف هم الان راضیم چون اون هوای قرمز یه دنیا آرامشه دوست دارم قبل از رفتن به فصل گرما و انتظار 8-9 ماهه یکبار دیگه ببینمش:زبون:

mohamad$

کاربر ويژه
امیر مسعود جان شما تو ارشیوت از برف تهران عکس نداری ؟ مثلا سال 89 یا قبلش .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آقا قبل از هواشناسی شبکه یک، تصاویری از بارش شدید باران در گیلان و بارش برف توی یه شهر دیگه رو نشون دادن که جفتشون آرشیوی بود. بعد هم باد شدید و ریختن دیوار روی ماشین یه بنده خدا و آلودگی شدید هوای امروز در اهواز رو نشون داد. بعد آقای هواشناس گفت تمام این تصاویر زیبایی که دیدید نتیجه این سامانه ای هست که داره وارد کشور میشه!! نمی دونم بارون و برف آرشیوی رو میگفت، داغون شدن ماشین مردم رو یا آلودگی شدید هوای اهواز!!

آره منم گفتم

ماشین بنده خدا داغون شده اونوقت سرکرده گفت تصاویر زیبا!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
منم طاقته دیدن آپدیت جدید نروژ و ندارم.
نبینم راحت ترم خسته شدم انقدر نقشه ها رو دیدمو حسرت خوردم. دیدنه یه برفه 10 یا 20 سانتی انقدر توقعه بیجاییه؟!
شب همگی خوش . بدرود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا