A Amir Masoud کاربر ويژه 2013 , March 6 #30,661 mohamad$ گفت: امیر مسعود جان شما تو ارشیوت از برف تهران عکس نداری ؟ مثلا سال 89 یا قبلش . کلیک کنید تا باز شود... سلام محمد جان ... من از 84 زیاد دارم...متاسفانه از 84 به بعد من موقعی که تهران برف میومد اونجا نبودم... الان چند تا از 84 میذارم که البته زمستون جالبی نبود! پارک نیاوران الهیه پارک ملت
mohamad$ گفت: امیر مسعود جان شما تو ارشیوت از برف تهران عکس نداری ؟ مثلا سال 89 یا قبلش . کلیک کنید تا باز شود... سلام محمد جان ... من از 84 زیاد دارم...متاسفانه از 84 به بعد من موقعی که تهران برف میومد اونجا نبودم... الان چند تا از 84 میذارم که البته زمستون جالبی نبود! پارک نیاوران الهیه پارک ملت
م محمد بجنورد کاربر ويژه 2013 , March 6 #30,662 اوج بارش برف در اردبیل فردا صبح و ظهر خواهد بود،پس این برف پیشقراول برف فرداست امیرمسعودجان،خودتو آماده کن
اوج بارش برف در اردبیل فردا صبح و ظهر خواهد بود،پس این برف پیشقراول برف فرداست امیرمسعودجان،خودتو آماده کن
R rahsazan کاربر ويژه 2013 , March 6 #30,663 earch Results PlaceTemp.HumidityPressureConditionsWindUpdated