• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

laklak

Banned
خدارا شکر مثه اینکه بارش اصفهان زیاد شد:شاد:
meteogram.php

Dr.ben

کاربر ويژه
رشت بارون نسبتا خوبی میباره. دما با دماسنج من کمی کمتر از 7 درجه هست.

mahmood600

کاربر ويژه
رشت بارون نسبتا خوبی میباره. دما با دماسنج من کمی کمتر از 7 درجه هست.
سلام ب بهزاد عزیز
اینجا بارون بقدری شدیده که اصلا قابل وصف نیست از بعد از ظهر یکدست میباره از 36 رامسر هم بیشتر امده و همچنان ادامه داره

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام ب بهزاد عزیز
اینجا بارون بقدری شدیده که اصلا قابل وصف نیست از بعد از ظهر یکدست میباره از 36 رامسر هم بیشتر امده و همچنان ادامه داره

سلام فراوان به محمود عزیز.تبریک میگم. امیدوارم شاد و سلامت باشی. :گل:
اینجا دقایقی میشه که بارش باران شدت گرفته

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان بجنورد یه بارونی زد و زمین رو خیس کرد ولی الان نیمه ابری شده،باز هم با اطمینان میگم:بجنورد حداقل 20سانت برف میباره!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خونسرد::خونسرد::قلیون::قلیون::ذوق زده::ذوق زده:

بجنورد!!!با اون برف و بارون قاطی فکرکنم 33میل میشه نه؟؟؟!!!:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد::شاد::شاد:

meteogram.php

محمودجان سلام،بنظر شما این بارندگی پیش بینی شده محقق خواهد شد؟؟پیش بینی خودتون چیه؟؟؟مقدار برف رو میگم.سپاس:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
:خونسرد::خونسرد::قلیون::قلیون::ذوق زده::ذوق زده:

بجنورد!!!با اون برف و بارون قاطی فکرکنم 33میل میشه نه؟؟؟!!!:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد::شاد::شاد:

meteogram.php

محمودجان سلام،بنظر شما این بارندگی پیش بینی شده محقق خواهد شد؟؟پیش بینی خودتون چیه؟؟؟مقدار برف رو میگم.سپاس:گل:

سلام بر محمد عزیز
اره بارش برف در بجنورد از بامداد پنج شنبه شروع میشه و چیزی بین 10-15 سانت خواهد رسید

Dr.ben

کاربر ويژه
به امید روزهای زیبا و پر از شادی واسه همه دوستان در هر کجا که هستند :گل:
شب بر همه خوش.

aznavar

کاربر ويژه
تو این چند ماه ای که با اینجا آشنا شدم ب این نتیجه رسیدم هیچ سایتی نمیتونه برای شهر ما درست پیشبینی کنه!!
برای شماهم اینجوریه؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تو این چند ماه ای که با اینجا آشنا شدم ب این نتیجه رسیدم هیچ سایتی نمیتونه برای شهر ما درست پیشبینی کنه!!
برای شماهم اینجوریه؟

سلام سجادجان

بنظر من بهترین پیش بینی ها واسه بجنورد ابتدا از آن اکیوودر و سپس فورکاست،کلا دقت اکیوودر واسه شمالشرق خیلی خوبه.

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیر مسعود عزیز جای ما رو هم خالی کن. منم عاشق قدم زدن زیر بارش برفم، مخصوصا اگه شب باشه :nicolnici:
.

سلام بهزاد جان

اردبیل داره دفن میشه زیر برف

من چنین چیزی مدت ها بود ندیده بودم

رفته بودم شورابیل در عرض 15 دقیقه چنان کولاک وحشتناکی گرفت همه جا رف زیر برف ... چند تا عکس گرفتم ولی دوربینم کفاف این کولاک رو نمیداد و لنزش خیس مید و عکس ها بی کیفیت میشد!

برف به شدت میباره اینجا و الان به 5 سانت رسیده.

سرعت اینترنتم پایین اومده ، میذارم الان عکس رو

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد برای ما هم همین جوریه!واندر گراند از سر صبی بارون زده!تازه گفته فردا 80% بارش داریم...آی گوگلم داره بارش میزنه فردا هم بارش زده...
اکیو خشکی زده
weather.com 50% بارش زده
نروژو فورکا 0 م.م
کانادا 4 م.م...
خدااااااااااااااا کی راس میگه این وسط!:تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
.

سلام بهزاد جان

اردبیل داره دفن میشه زیر برف

من چنین چیزی مدت ها بود ندیده بودم

رفته بودم شورابیل در عرض 15 دقیقه چنان کولاک وحشتناکی گرفت همه جا رف زیر برف ... چند تا عکس گرفتم ولی دوربینم کفاف این کولاک رو نمیداد و لنزش خیس مید و عکس ها بی کیفیت میشد!

برف به شدت میباره اینجا و الان به 5 سانت رسیده.

سرعت اینترنتم پایین اومده ، میذارم الان عکس رو

جانمی جان!!!!:شاد::شاد::شاد2::شاد2::شاد2:

سلامی دوباره بر امیرمسعودعزیز،تبریک قربان تبریک:گل::گل:،ایشاالله فرداشب هم این موقع من همچین گزارشی بدم،دعا کن امیرمسعودجان؛دعا کن یه برف توپ بیاد بجنورد،بنظر میرسه شرایط کاملا مهیاست واسه یه برف تپل در سرتاسر نیمه ی شمالی،همچنین بجنورد،فورکا و نروژ حدود 30!!!میل برف در نظر گرفتن،امیدوارم این دفعه ناامید نشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا