• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
مبارک باشه مسعود جان. مثل اینکه برف اردبیل مثل برف اینجا توی دماهای پایین بصورت ریز و خیلی خشک می‌باره و دیر هم ارتفاع می‌گیره.

دقیقا همینطوره ماهان جان... اینجا همیشه خیلی سخت برف ارتفاع میگیره و بسیار خشک میباره!

وقتی به چشات و صورتت میخوره گازت میگیره و مثل طوفان شن میمونه...

Amir Masoud

کاربر ويژه
در این لحظه سرخی اسمون به حدی شده که انسان باورش نمیشه...

حیف که عکس نمیتونه عظمت رو نشون بده...

ماهان.

کاربر ويژه

دقیقا همینطوره ماهان جان... اینجا همیشه خیلی سخت برف ارتفاع میگیره و بسیار خشک میباره!

وقتی به چشات و صورتت میخوره گازت میگیره و مثل طوفان شن میمونه...

آخ گفتی، یاد اون روزایی افتادم که بایرن بودم و ساعت 4 صبح چند روز توی دمای 15- رفتم سرکار. برف و کولاکش می‌خورد چش و چال آدم رو در می‌آورد!!

ماهان.

کاربر ويژه
به غیر از اردبیل در ماکو کولاک برف با سرعت 54 کیلومتر در ساعت و از تبریز برف خفیف و وزش باد با سرعت 30 کیلومتر در ساعت گزارش شده. سرعت باد در اردبیل الان 44 کیلومتر در ساعته.

Amir Masoud

کاربر ويژه
آخ گفتی، یاد اون روزایی افتادم که بایرن بودم و ساعت 4 صبح چند روز توی دمای 15- رفتم سرکار. برف و کولاکش می‌خورد چش و چال آدم رو در می‌آورد!!

دقیقا ، و اینجور لحظات نمیتونی قشنگ برف رو تماشا کنی و ازش لذت ببری و باید همش سرت رو بندازی پایین ، من به خاطر اینکه این مشکل پیش نیاد یه کلاه نقاب دار پشمی برای برف اردبیل خریدم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

دقیقا ، و اینجور لحظات نمیتونی قشنگ برف رو تماشا کنی و ازش لذت ببری و باید همش سرت رو بندازی پایین ، من به خاطر اینکه این مشکل پیش نیاد یه کلاه نقاب دار پشمی برای برف اردبیل خریدم...

سلام امیر مسعود عزیز:گل:

طوفان برف در اردبیل رو بهت تبریک میگم و خیلی خوشحال هستم به اونچیزی که از صمیم قلب آرزوش رو میکردی سرانجام رسیدی:گل:

amin khan

مدیر انجمن
الان که بیرون رو دیدم کلی برف بارید اصلا انتظارش رو نداشتم:شاد:
برف همراه با کولاک شدید می باره:شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس تا 72 ساعت آینده:

13030818_2_0518.gif

13030818_2_0518.gif

13030818_2_0518.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان که بیرون رو دیدم کلی برف بارید اصلا انتظارش رو نداشتم:شاد:
برف همراه با کولاک شدید می باره:شاد:

درود امین جان خیلی خوشحالم از این بابت:گل:

اینجاست که باید به نقشه های جی اف اس آفرین گفت چون ECMWF بارش و سرمای چندانی رو نشون نمیدادند.

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود عزیز:گل:

طوفان برف در اردبیل رو بهت تبریک میگم و خیلی خوشحال هستم به اونچیزی که از صمیم قلب آرزوش رو میکردی سرانجام رسیدی:گل:

سلام امیر محسن عزیز:گل:

ازت به اندازه آرامشی که برف به آدم میده سپاسگزارم که مهر و احساست رو در این لحظه با من به اشتراک میذاری...

هیچ کلمه این در این لحظه ناب نمیتونه عظمت حاکم بر محیط اینجا رو به تصویر بکشه...

امیدوارم تو هم به آرزوت هر چه زود تر برسی و فردا به پرواز عشق بری...:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام امیر محسن عزیز:گل:

ازت به اندازه آرامشی که برف به آدم میده سپاسگزارم که مهر و احساست رو در این لحظه با من به اشتراک میذاری...

هیچ کلمه این در این لحظه ناب نمیتونه عظمت حاکم بر محیط اینجا رو به تصویر بکشه...

امیدوارم تو هم به آرزوت هر چه زود تر برسی و فردا به پرواز عشق بری...:گل:

وای امیر مسعود جان

چقدر زیبا و با احساس مطلب می نویسی و آدم واقعا نمیدونه چی باید در جوابت بنویسه:گل:

امیدوارم که نهایت لذت و استفاده رو ببری و همیشه شاد و خوشحال باشی.:گل::توافق:

ali.doosti

کاربر ويژه
چقدر بده آدم ندونه الان شهرش چه خبره...بارون میباره نمیباره...هرکی یه چیز می گه:سکوت:

Amir Masoud

کاربر ويژه

وای امیر مسعود جان

چقدر زیبا و با احساس مطلب می نویسی و آدم واقعا نمیدونه چی باید در جوابت بنویسه:گل:

امیدوارم که نهایت لذت و استفاده رو ببری و همیشه شاد و خوشحال باشی.:گل::توافق:

:گل:

صد شاخه گل نثار غیرت و مرامت باد...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینطوریکه از تصاویر بر میاد ظاهرا سرما آذربایجان عزیز رو در آغوش خودش کشیده و امیدوارم که صبح فردا سراسر آذربایجان لباس سپید و زیبای برف رو بر تن خوش نقش خودش ببینه:گل:

7kgr52cv7j3i2thzwo3.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
آخ آخ هلاکم کرد این عکس.دقیقا همون چیزی که دوست دارم :بای:
دست گلت درد نکنه بابت عکسای زیبات:گل:

نظر لطفته امیر جان :گل:

تا باشه از این هلاک شدن ها... خوشحالم که دوسش داشتی...

آرزو میکنم فردا شب نگاهت به همین صحنه گره بخوره...:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
امیرمحسن عزیز نقشه ابرهای تندریو می ذارید لطفا ببینم دزفول رعدی چیزی میزنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا