• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
prec9.png

temp9.png

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ميبينيد كه در دماهاي بالاتر از صفر هم ممكنه برف بباره اميدوارم اين دونه هاي برف دما را به شدت كاهش بدن و برف توپولي رشت بباره

درسته مهدی جان،خیلی ممنون:گل:

پارسال در دمای 3 هم برف خالص داشتیم.الان من ابرها رو می بینم که در ارتفاع خیلی پایین حرکت می کنن.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بستگی به رطوبت نسبی داره تو 6 درجه بالای صفرم ممکنه برف بیاد

این وضعیت فرودگاهه رشته الان

Current weather observation

The report was made 6 minutes ago, at 06:30 UTC
Wind 12 kt from west
Temperature 5°C
Humidity 93%
Pressure 1028 hPa
Visibility 3000 m
Broken clouds at a height of 600 ft
Few clouds at a height of 1000 ft , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 7000 ft
rain

البته یه مساله ای هست خیلی اوقات دمای خود رشت اختلاف داره با فرودگاه.مثلا پارسال یادمه دمای فرودگاه رشت به 4 رسیده بود و گزارش باران می داد اما منطقه ای مثل پارک محتشم داشت برف می بارید در دمای 0 تا 1

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم آخرین وضعیت دمای سطح زمین

من متاسفانه کار دارم و باید برم . به امید خدا باز در اولین فرصت سعی میکنم در خدمت تون باشم.

فعلا خدا نگهدار

d54f6oumm54q0k91hvvl.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی
با درود به شما امیر محسن گرامی‌ و همهٔ دوستان،اول اینکه من عذر خواهی‌ می‌کنم از اینکه حق مطلب رو ادا نکردم،واقعا تفسیر این مفاهیم در یک جمع که شاید همه با هم از لحاظ دانش هواشناسی در یک سطح نباشن کار سختیه امیر جان،مثلا در این مورد این پست آخر برای اینکه یک warm front band رو توضیح بعدی باید به مفهوم سیکلون عرضهای میانه آشنا باشی‌.من فکر می‌کنم خودم راجع به سیکلون عرضهای میانه مطلب آموزشی گذشته باشم .به هر حال یک سری پیش فرض هأیرو باید دونست.هیچ اشکالیم نداره که دوستان به جای پیام خصوصی همینجا در فوروم سال کنن و با هم بحث کنیم.
warm front band در واقع باند ابر جبهه‌ گرم یک سیکلون هست که شکل خاصی‌ داره و یک سری پارامتر‌ها که می‌شه در نقشه به کمک اونها جبهه‌ گرم رو بهتر آنالیز کرد.در نقشه اول میبینیم که درست جلوی خطوط هم ارتفاع(equivalent thickness) به هم فشرده که به شکل سبز رنگ دیده میشن جبهه‌ سطح(tfp thermal front parameter) رو به رنگ آبی‌ میبینیم.یه سیکلون کلاسیک قبل از occlusion دو جبهه‌ داره ۱-گرم ۲-سرد .در نقشه که گذشتم هر دو مشخص شدن.
نقشه دوم به این اشاره داره که ابرهای مربوط به جبهه‌ گرم در مکانی هستن که بیشترین فرا رفت هوای گرم رو داریم که باز هم به خوبی‌ مشخصه
نقشه سوم به این اشاره داره که در warm front band همیشه یک jet streak در لبهٔ جلوی باند ابر جبهه‌ گرم دیده می‌شه که اون رو هم مشخص کردم.

به هر جهت اینجا به نظرم کسانی‌ هستن که فقط به امید برف هستن و دلیلی‌ غیر از این برای به فوروم اومدن ندارن و شاید به این مطالب علاقه‌ی نداشته باشن.و اون‌هائی هم که علاقمند هستن هم سوال می‌کنن و هم خودشون به دنبال یادگیری مطالب هستن.در ضمن شاید من معلم خوبی‌ هم نباشم و وقت محدودم هم اجازهٔ فعالیت بیشتر رو نمیده ولی‌ خیلی‌ دوست دارم اگر در کنار سایر دوستان مثل شخص شما مهرداد عزیز(که واقعا معلم بسیار خوبیه) مهدی(cb the great) و همهٔ دوستان که واقعا از اینجا بودن و در کنارشون بودن لذت می‌برم،بتونم کمک ناچیزی بکنم

mohamad$

کاربر ويژه
عرض درود . برای تهران بعد از نیمه شب بارش خیلی خوبی پیشبینی شده بود ولی تقریبا چیز خاصی رخ نداد !! کلا این سیستم تا الان بارش هاش خیلی کمتر از انتظار بوده روی تهران .

aznavar

کاربر ويژه
بارش اسفند ماه تا الان حدود 24 میل بوده با این اوضاع تا آخر اسفند 100 میل به بالا میریم زیر نرمال:75:
دوستان عکاسی که منطقشون برف میاد اگه دونه های برفو بتونن فریز کنن خیلی زیبا میشه. امسال که قسمت ما نشد:36:کنیم :ناراحت:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
فرودگاه دوباره شد 4

اون بالا اوضاع خوبه.سطح زمین هوا گرمه هنوز.اون هم تا عصر شاید درست بشه.شایدم زود تر!

فشار داره می ره بالا.

[h=4]Current weather observation
The report was made 14 minutes ago, at 07:00 UTC
Wind 06 kt from west
Temperature 4°C
Humidity 93%
Pressure 1028 hPa
Visibility 2500 m
Broken clouds at a height of 600 ft
Few clouds at a height of 1000 ft , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 7000 ft
heavy rain

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب نروژ بارش هاي مشهد را افزايش داد ولي اصلن به خوبيه جي اف اس نزده اميدوارم جي اف اس درست بگه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا