سر در نميارم چرا تهران بارش رخ نميده ! :تعجب2:
چون میخواد دهن ما رو اسفالت کنه و اشکمون و دراره
سر در نميارم چرا تهران بارش رخ نميده ! :تعجب2:
چون میخواد دهن ما رو اسفالت کنه و اشکمون و دراره
نه مهرداد جان، شاید برای چند دقیقه قسمتی از توده اصلی از روی غرب تهران عبور کرده باشه اما توده اصلی عملا از روی کرج به سمت قزوین عوبر کرد و رفت روی کوه های البرز، فکر کنم حوزه آبریز رود کرج بهترین بارش رو گرفته از اون توده، توده دیشب هم که از جنوب شرق شهر عبور کرد و تهران فقط باران ریزه میبارید، اینها رو میدونم چون پای ثابت پشت بام بودم!
برای مشهد برف و تضمین کردم اقا برای 80 درصد شهر تهرانم تضمین میکنم انقدر استرس نداشته باشیدچون میخواد دهن ما رو اسفالت کنه و اشکمون و دراره
محمد جان از قم این عکسی که اواتار و امضات گذاشتی دروازه بان خارجیه پرسپولیس هست ؟
برای مشهد برف و تضمین کردم اقا برای 80 درصد شهر تهرانم تضمین میکنم انقدر استرس نداشته باشید
محمد جان از قم این عکسی که اواتار و امضات گذاشتی دروازه بان خارجیه پرسپولیس هست ؟
يه لحظه فكر كردم خودشه !!! :خنده1:
اگر پیش بینی من درست بود دلایلش رو بعدا میگم اگرم اشتباه بود دلیله شما درسته البته من منطقه شما رو رد نمیکنم اما برایند خیلی از موارد نهایتا اتفاقات رو رقم میزنهسامیار جان قرار بود در کل تهران بالای 40-50 میلیمتر بارش داشت باشه! از موج اول که مثلا جبهه سرد بود و باید بارش رگباری میگرفتیم عملا چیزی گیرمون نیومده! از بقیه اش هم آبی برای تهران گرم نمیشه!
میگن سیستمی که نکوست از جبهه سردش پیداست!:ناراحت:
اگر پیش بینی من درست بود دلایلش رو بعدا میگم اگرم اشتباه بود دلیله شما درسته البته من منطقه شما رو رد نمیکنم اما برایند خیلی از موارد نهایتا اتفاقات رو رقم میزنه