• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
راههای کوهستانی استان گیلان به دلیل بارش برف لغزنده است

رشت - روابط عمومی راه و شهر سازی گیلان اعلام کرد : راههای کوهستانی استان به دلیل بارش برف لغزنده است .

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی راه و شهر سازی گیلان به ایرنا ، در محور کوهستانی حشمت آباد و کلیشم شهرستان رودبار از شب گذشته بارش خفیف برف آغاز شده و همچنان ادامه دارد .

همچنین در راههای مناطق کوهستانی دیلمان و آبی نام شهرستان سیاهکل نیز حدود 10 سانتی متر برف باریده و عبور از این جاده ها با احتیاط و همراه با لوازم ایمنی امکان پذیر است .

در مناطق اشکورات شهرستان رودسر نیز بارش برف به صورت خفیف ادامه دارد و جاده های این مناطق نیز لغزنده اعلام شده است .

بنا به این گزارش ، در شهرستان تالش و در محور اسالم به خلخال حدود 15 الی 20 سانتی متر برف باریده و عبور و مرور از این محور با زنجیر چرخ امکان پذیر است

mohamad$

کاربر ويژه
نه مهرداد جان، شاید برای چند دقیقه قسمتی از توده اصلی از روی غرب تهران عبور کرده باشه اما توده اصلی عملا از روی کرج به سمت قزوین عوبر کرد و رفت روی کوه های البرز، فکر کنم حوزه آبریز رود کرج بهترین بارش رو گرفته از اون توده، توده دیشب هم که از جنوب شرق شهر عبور کرد و تهران فقط باران ریزه میبارید، اینها رو میدونم چون پای ثابت پشت بام بودم!

متاسفانه تو حوزه ابریز جاجرود ایستگاه بارانسنجی داخل دره شمشک نداریم . فقط اول جاده توی رودک یه بارانسنجی هست ولی حوزه ابریز کرج و جاه چالوس 4 تا بارون سنجی از ازتفاع 1400 ( بیلقان)تا 2200 (نساء )داره . اگر برای میگون لا اقل یه بارونسنجی میزدن اون وقت با نساء هم ارتفاع میشد .

طبق اماری که دادم دیروز نساء 35 میلیمتر بارش داشته که رقم خوبی هست . دیروز حوزه ابریز کرج و جاجرود هر دو بارش های خوبی داشتن

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به سلامتی تا عصر توده اصلی ابر از تهران عبور میکنه و سر ما بی کلاه میمونه!

عجب گرد و غباری روی شرق سوریه و غرب عراق شکل گرفته! اما خدا رو شکر به سمت جنوب شرق میره و وارد خاک ایران نمیشه.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان از قم این عکسی که اواتار و امضات گذاشتی دروازه بان خارجیه پرسپولیس هست ؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
برای مشهد برف و تضمین کردم اقا برای 80 درصد شهر تهرانم تضمین میکنم انقدر استرس نداشته باشید

سامیار جان قرار بود در کل تهران بالای 40-50 میلیمتر بارش داشت باشه! از موج اول که مثلا جبهه سرد بود و باید بارش رگباری میگرفتیم عملا چیزی گیرمون نیومده! از بقیه اش هم آبی برای تهران گرم نمیشه!
میگن سیستمی که نکوست از جبهه سردش پیداست!:ناراحت:

amir551

کاربر ويژه
فورکا هم آپدیت شد
flirty2-smiley.gif

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
سامیار جان قرار بود در کل تهران بالای 40-50 میلیمتر بارش داشت باشه! از موج اول که مثلا جبهه سرد بود و باید بارش رگباری میگرفتیم عملا چیزی گیرمون نیومده! از بقیه اش هم آبی برای تهران گرم نمیشه!
میگن سیستمی که نکوست از جبهه سردش پیداست!:ناراحت:
اگر پیش بینی من درست بود دلایلش رو بعدا میگم اگرم اشتباه بود دلیله شما درسته البته من منطقه شما رو رد نمیکنم اما برایند خیلی از موارد نهایتا اتفاقات رو رقم میزنه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اصفهان بارش خوبی داره دشت میکنه، بهترین حالت بارش برای اصفهان، انتقال رطوبت از شمال شرق خلیج همیشه فارس هست به روی کهکیلویه و بویر احمد و بعد هم اصفهان که الان دقیقا همین حالت رو داریم.

ali.doosti

کاربر ويژه
درود دوستان
آبادان صبح تا 10:30 حدود 1-2 م.م بارش داشت که هوارو بسي تلطيف کردواز شر بقاياي گردوخاک رها گشتيم...
هوا الان کاملا زمستاني و کاهش دما ملموسه!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اينجا در مركز مشهد دونه هاي بارون رويت شد دماي حسي هم پايين اومده دماي فعلي هم 13 درجه هست سرعت باد هم حدود 30 كيلومتر بر ساعت هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا