• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
عرض درود . برای تهران بعد از نیمه شب بارش خیلی خوبی پیشبینی شده بود ولی تقریبا چیز خاصی رخ نداد !! کلا این سیستم تا الان بارش هاش خیلی کمتر از انتظار بوده روی تهران .

محمد جان حالگیری بود در حد تیم ملی!!!!

من به هوای بازی منچستر بیدار مونده بودم، اون از ناداوری که زد منچستر رو ناکار کرد این هم از وضع هوا که منتظر رعد و برق های انفجاری بودم اما دریغ از یک توده درست و درمان! البته دو توده یکی عصر از شمال غرب و یکی هم طرفهای 7-8 شب از سمت جنوب شرق تهران رد شدن اما روی شهر بارش درستی نداشتیم!

از عصر هم که مثلا قراره توده هوای سرد داشته باشیم اما من چشمم آب نمیخوره!

راستی ایستگاه 5 کمی برف اومده بود، خط بارش برف حدود 200-300 متر پائینتر از ایستگاه 5 هست.

amir551

کاربر ويژه
دوستان سلام

ما و نروژ

avansert_meteogram.png

avansert_meteogram.png

avansert_meteogram.png

mohamad$

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت قبل اقدسیه 5 و مهراباد 2.6 بوده که کلا افتضاح هست . بارش این سیستم هم تا الان روی مهراباد 3.4 و اقدسیه 8.7 بوده . اینطوری بخواد پیش بره اصلا معلوم نیست امشب و فردا چیزی بباره

پیشبینی های Gfs که کاملا غلط بود و خیلی خیلی کمتر از اونا بارید تهران و نروژ هم زیادی پیشبینی کرده بود ولی نه در حد gfs

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بارش 24 ساعت قبل اقدسیه 5 و مهراباد 2.6 بوده که کلا افتضاح هست . بارش این سیستم هم تا الان روی مهراباد 3.4 و اقدسیه 8.7 بوده . اینطوری بخواد پیش بره اصلا معلوم نیست امشب و فردا چیزی بباره

پیشبینی های Gfs که کاملا غلط بود و خیلی خیلی کمتر از اونا بارید تهران و نروژ هم زیادی پیشبینی کرده بود ولی نه در حد gfs

پس چرا گفتن ديروز تركوند تهران ؟

من ديروز گفتم محله ما بارش خوبي نيومد. اون چيزي كه در واقعيت اتفاق مي افته با اون چيزي كه انسان برداشت مي كنه ممكن فرق داشته باشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با درود به شما امیر محسن گرامی‌ و همهٔ دوستان،اول اینکه من عذر خواهی‌ می‌کنم از اینکه حق مطلب رو ادا نکردم،واقعا تفسیر این مفاهیم در یک جمع که شاید همه با هم از لحاظ دانش هواشناسی در یک سطح نباشن کار سختیه امیر جان،مثلا در این مورد این پست آخر برای اینکه یک warm front band رو توضیح بعدی باید به مفهوم سیکلون عرضهای میانه آشنا باشی‌.من فکر می‌کنم خودم راجع به سیکلون عرضهای میانه مطلب آموزشی گذشته باشم .به هر حال یک سری پیش فرض هأیرو باید دونست.هیچ اشکالیم نداره که دوستان به جای پیام خصوصی همینجا در فوروم سال کنن و با هم بحث کنیم.
warm front band در واقع باند ابر جبهه‌ گرم یک سیکلون هست که شکل خاصی‌ داره و یک سری پارامتر‌ها که می‌شه در نقشه به کمک اونها جبهه‌ گرم رو بهتر آنالیز کرد.در نقشه اول میبینیم که درست جلوی خطوط هم ارتفاع(equivalent thickness) به هم فشرده که به شکل سبز رنگ دیده میشن جبهه‌ سطح(tfp thermal front parameter) رو به رنگ آبی‌ میبینیم.یه سیکلون کلاسیک قبل از occlusion دو جبهه‌ داره ۱-گرم ۲-سرد .در نقشه که گذشتم هر دو مشخص شدن.
نقشه دوم به این اشاره داره که ابرهای مربوط به جبهه‌ گرم در مکانی هستن که بیشترین فرا رفت هوای گرم رو داریم که باز هم به خوبی‌ مشخصه
نقشه سوم به این اشاره داره که در warm front band همیشه یک jet streak در لبهٔ جلوی باند ابر جبهه‌ گرم دیده می‌شه که اون رو هم مشخص کردم.

به هر جهت اینجا به نظرم کسانی‌ هستن که فقط به امید برف هستن و دلیلی‌ غیر از این برای به فوروم اومدن ندارن و شاید به این مطالب علاقه‌ی نداشته باشن.و اون‌هائی هم که علاقمند هستن هم سوال می‌کنن و هم خودشون به دنبال یادگیری مطالب هستن.در ضمن شاید من معلم خوبی‌ هم نباشم و وقت محدودم هم اجازهٔ فعالیت بیشتر رو نمیده ولی‌ خیلی‌ دوست دارم اگر در کنار سایر دوستان مثل شخص شما مهرداد عزیز(که واقعا معلم بسیار خوبیه) مهدی(cb the great) و همهٔ دوستان که واقعا از اینجا بودن و در کنارشون بودن لذت می‌برم،بتونم کمک ناچیزی بکنم

ممنون از توضیح شما
اگر امکانش هست این چند مورد رو بیشتر توضیح بدید:
"یه سیکلون کلاسیک قبل از occlusion دو جبهه‌ داره"
و
"در warm front band همیشه یک jet streak در لبهٔ جلوی باند ابر جبهه‌ گرم دیده می‌شه"

ضمنا چرا خط هوای بدون بارش و خشک در منطقه ما بیشتر از مناطق دیگه مثل اروپا دیده میشه؟ چون عملا همین خط ارتباط مرکز سیستم رو با منبع رطوبتی قطع میکنه و سیستم تحلیل میره اما در اروپا اینطور نیست.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

پس چرا گفتن ديروز تركوند تهران ؟

من ديروز گفتم محله ما بارش خوبي نيومد. اون چيزي كه در واقعيت اتفاق مي افته با اون چيزي كه انسان برداشت مي كنه ممكن فرق داشته باشه.

کجای تهران تروکوند؟ فکر نمیکنم بغیر از شمال غرب و همینطور جنوب شرق تهران که دو توده ازشون عبور کردن بقیه شهر بارش درست و درمانی اومده باشه.

mohamad$

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت قبل بارانسنجی های تهران و البرز که شاید بارش های دیروز صبح هم داخلش باشه .

نساء 35.0

سد لار 34.7

سیرا 23.3

رودک 16.0

فیروزکوه 16.0

سد کرج 12.0

سد لتیان 8.0

سد طالقان 7.5

بیلقان 3.3

تهران 2.7

ورامین 0.1

----------------------

سال ابی های بالای 300 استان تهران و البرز

نساء 391.2

سد لار 326.9

رودک 322.3

سیرا 306.1

آبعلی هم حدود 330 تا 340 باید باشه احتمالا

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دماي مشهد ساعت به ساعت در حال كاهشه طوريكه ساعت 8 دما 16 بود و الان 12 درجه هست سرعت باد هم افزايش پيدا كرده!

arashz

مدیر بخش هواشناسی

بچه هاي غرب گفتن خوب اومد.

نه مهرداد جان، شاید برای چند دقیقه قسمتی از توده اصلی از روی غرب تهران عبور کرده باشه اما توده اصلی عملا از روی کرج به سمت قزوین عوبر کرد و رفت روی کوه های البرز، فکر کنم حوزه آبریز رود کرج بهترین بارش رو گرفته از اون توده، توده دیشب هم که از جنوب شرق شهر عبور کرد و تهران فقط باران ریزه میبارید، اینها رو میدونم چون پای ثابت پشت بام بودم!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
نه مهرداد جان، شاید برای چند دقیقه قسمتی از توده اصلی از روی غرب تهران عبور کرده باشه اما توده اصلی عملا از روی کرج به سمت قزوین عوبر کرد و رفت روی کوه های البرز، فکر کنم حوزه آبریز رود کرج بهترین بارش رو گرفته از اون توده، توده دیشب هم که از جنوب شرق شهر عبور کرد و تهران فقط باران ریزه میبارید، اینها رو میدونم چون پای ثابت پشت بام بودم!
درسته

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فارس: به دنبال بارش برف سنگین در اکثر شهرهای استان اردبیل مدارس 8 شهر در این استان تعطیل شد.

بر اساس اعلام صبح امروز اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل امروز شیفت صبح مدارس شهرهای اردبیل، نیر، سرعین، هیر، نمین، ارشق، مشگین‌شهر و لاهرود در تمامی مقاطع تعطیل است.

این اداره کل اعلام کرد به دلیل بارش سنگین برف و کولاک مدارس شهرهای یاد شده در کلیه مقاطع تعطیل بوده و در بقیه شهرها مدارس امروز باز است.

همچنین به دنبال بارش برف و تعطیلی مدارس برنامه جشن نیکوکاری که قرار بود در سطح مدارس استان اردبیل برگزار شود، لغو شد و کمیته امداد فردا این جشن را در میادین شهر به صورت عمومی برگزار خواهد کرد.

کولاک و یخبندان در جاده‌های اردبیل

به دنبال بارش سنگین برف اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل با اعلام اینکه در حال حاضر تردد و رفت و آمد در کلیه جاده‌های استان اردبیل در حال انجام است از آمادگی راهداران برای بازگشایی راه‌های روستایی مسدود شده احتمالی در روز جاری و فردا خبر داد.

ریزش برف همراه با کولاک در جاده‌ها به ویژه در گردنه‌های صعب‌العبور برای مسافران و رانندگان مشکلاتی را به وجود آورده به طوری که در برخی از مناطق ارتفاع برف تا 35 سانتی‌متر نیز می‌رسد.

دمای هوای اردبیل در سپیده دم امروز منفی 8 درجه بود، هر چند از شدت وزش باد در مناطق دخل شهر کاسته، اما در مناطق بیرون شهر و جاده‌های مواصلاتی کولاک برف به کاهش دید منجر شده و تردد را مشکل کرده است.

تند باد خسارت یک میلیارد تومانی در مشگین‌شهر بر جای گذاشت

به گفته فرماندار مشگین‌شهر بر اثر تند باد روزهای گذشته در شهرستان مشگین‌ علاوه بر شکستن درختان و وارد آمدن خساراتی به تاسیسات زیربنایی و مبلمان شهری، بخش زراعت و باغبانی این شهرستان نیز دچار خسارت شده است.

سید حمید عباداللهی قطعی جریان برق، شکسته شدن برخی از تابلوهای تبلیغاتی و تخریب محل برگزاری نمایشگاه بهاره در مشگین‌شهر را در جوار بقعه شیخ حیدر از پیامدهای تند باد اعلام کرد.

وی افزود: قرار است نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در مجتمع ورزشی کارگران این شهرستان برگزار شود.

این مسئول بیان داشت: بر اساس برآوردهای اولیه تند باد بیش از یک میلیارد تومان خسارت برجای گذاشته است.

http://www.asriran.com/fa/news/261334/بارش-برف-سنگین-مدارس-8-شهر-اردبیل-را-تعطیل-کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا