Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم چرا وبلاگم تو این موقعیت مشکل پیدا کرده
تو رو خدا یکنفر کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف شد ای کاش مثل قوچان به برف تبدیل میشدش تا میترکوند !هنوز هیچی
این قدر بارون شدید بود که شر شر ناودون ها هنوز نخوابیده
گزارش رو داشته باشین!! جبهه هوای مدیترانه ای از شمال عراق وارد استان مرکزی شد و در تهران برف بارید!!
8 بهمن 1351
هواي تهران 3 درجه سردتر ميشود
در نيمه شب گذشته برف نسبتاً شديدي در تهران فرو باريد و سطح خيابانها و معابر را در قشري از برف پوشانيد.
اداره هواشناسي برف ديرهنگام و ناگهاني تهران را ناشي از ورود يك جبهه هواي مديترانهاي اعلام داشت كه از شمال عراق به آسمان استان مركزي راه يافته است.
ارتفاع برف ديشب در پايتخت 7 سانتيمتر و در شميران 4 سانتيمتر بود و ريزش آن در شميران تا قبل از ظهر ادامه داشت.
كارشناسان اظهار داشتند كه هواي تهران امشب سرد ميشود و ميزان حرارت بين 4 تا 5 درجه زير صفر در نوسان خواهد بود.
گزارش رو داشته باشین!! جبهه هوای مدیترانه ای از شمال عراق وارد استان مرکزی شد و در تهران برف بارید!!
8 بهمن 1351
در نيمه شب گذشته برف نسبتاً شديدي در تهران فرو باريد و سطح خيابانها و معابر را در قشري از برف پوشانيد.
اداره هواشناسي برف ديرهنگام و ناگهاني تهران را ناشي از ورود يك جبهه هواي مديترانهاي اعلام داشت كه از شمال عراق به آسمان استان مركزي راه يافته است.
ارتفاع برف ديشب در پايتخت 7 سانتيمتر و در شميران 4 سانتيمتر بود و ريزش آن در شميران تا قبل از ظهر ادامه داشت.
كارشناسان اظهار داشتند كه هواي تهران امشب سرد ميشود و ميزان حرارت بين 4 تا 5 درجه زير صفر در نوسان خواهد بود.
8 بهمن 1351
چه برف مسخره ای بوده شمال شهر 4 سانت مرکز شهر 7 سانت . من اگه مرکز شهر 1 متر هم بیاد ولی شمال شهر 20 سانت بیاد راضی نیستم . :خنده1:
--------
مهراباد شد +2
ماهان این خبرای قرنی پیش داره بهت وحی میشه؟:خنده1:
چه جالب مهرآباد 7 سانت اقدسیه 4 سانت!
باید تو گینس ثبتش میکردن
خب دیگه اون موقع به استان تهران می گفتن استان مرکزی !! استان مرکزی فعلی هم جزء استان تهران یا مرکزی اون موقع بوده به مرکزیت تهران
واقعا :تعجب2:
ولي من اگه مركز خوب بياد ، شمال تهران كم بياد خوشحال مي شم چون خونمون برف خوب ميشه.
ولی اولویت من اول پشت بام خونمونه بعد محلمون بعد کوههااره . من اصلا دوست ندارم محله ما از شمال شهر بیشتر بیاد . اونجوری یه برف بی مصرف میشه چون وقتی شمال شهر گند بزنه خب کوها هم مسلما کم برف میاد و من از اونجایی که به کوه علاقه دارم ناراحت میشم و دلم میخواد اونجا زیاد باشه :خنده1: