• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم چرا وبلاگم تو این موقعیت مشکل پیدا کرده

تو رو خدا یکنفر کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
EUMETSAT_MTP_MPE-middleEast.png

ماهان.

کاربر ويژه
گزارش رو داشته باشین!! جبهه هوای مدیترانه ای از شمال عراق وارد استان مرکزی شد و در تهران برف بارید!!

8 بهمن 1351

هواي تهران 3 درجه سردتر مي‌شود

در نيمه شب گذشته برف نسبتاً شديدي در تهران فرو باريد و سطح خيابان‌ها و معابر را در قشري از برف پوشانيد.

اداره هواشناسي برف ديرهنگام و ناگهاني تهران را ناشي از ورود يك جبهه هواي مديترانه‌اي اعلام داشت كه از شمال عراق به آسمان استان مركزي راه يافته است.

ارتفاع برف ديشب در پايتخت 7 سانتيمتر و در شميران 4 سانتيمتر بود و ريزش آن در شميران تا قبل از ظهر ادامه داشت.

كارشناسان اظهار داشتند كه هواي تهران امشب سرد مي‌شود و ميزان حرارت بين 4 تا 5 درجه زير صفر در نوسان خواهد بود.

mohamad$

کاربر ويژه
گزارش رو داشته باشین!! جبهه هوای مدیترانه ای از شمال عراق وارد استان مرکزی شد و در تهران برف بارید!!

8 بهمن 1351

در نيمه شب گذشته برف نسبتاً شديدي در تهران فرو باريد و سطح خيابان‌ها و معابر را در قشري از برف پوشانيد.

اداره هواشناسي برف ديرهنگام و ناگهاني تهران را ناشي از ورود يك جبهه هواي مديترانه‌اي اعلام داشت كه از شمال عراق به آسمان استان مركزي راه يافته است.

ارتفاع برف ديشب در پايتخت 7 سانتيمتر و در شميران 4 سانتيمتر بود و ريزش آن در شميران تا قبل از ظهر ادامه داشت.

كارشناسان اظهار داشتند كه هواي تهران امشب سرد مي‌شود و ميزان حرارت بين 4 تا 5 درجه زير صفر در نوسان خواهد بود.

چه برف مسخره ای بوده شمال شهر 4 سانت مرکز شهر 7 سانت . من اگه مرکز شهر 1 متر هم بیاد ولی شمال شهر 20 سانت بیاد راضی نیستم . :خنده1:

--------

مهراباد شد +2

ماهان.

کاربر ويژه
4 بهمن 1350

در شمال و شرق كشور ريزش برف ادامه دارد

ريزش برف در رشت و لاهيجان و ساير شهرستان‌هاي گيلان كه از ديروز آغاز شده است، همچنان ادامه دارد.

ديشب هواي رشت 5 درجه زير صفر بود و ميزان سرماي صبح امروز يك درجه زير صفر گزارش شده است. ارتفاع برف در رشت به 15 سانتيمتر رسيده و در ارتفاعات گيلان برف سنگيني به زمين نشسته است.راه آستارا به رشت بعلت كولاك شديد برف، باز و بسته مي‌شود.در مشهد و ديگر شهرهاي خراسان بويژه مناطق شمالي استان از پريشب بطور متناوب برف مي‌بارد. با وجود سنگيني برف، راه‌هاي اصلي و فرعي استان عموماً باز است اما رفت و آمد به كندي صورت مي‌گيرد.

وزارت راه اعلام كرد كه بر اثر ريزش برف و كولاك گردنه حيران در رشت مرتباً باز و بسته مي‌شود. در حال حاضر راه‌هاي طارم و بهرام آباد به قزوين، سنندج در گردنه صلوات‌آباد، بيجار به همدان و اردبيل به مشگين‌شهر بسته است.سخنگوي وزارت راه گفت با اينكه در راه‌هاي هراز، چالوس و فيروزكوه و مناطق شمال، غرب كشور 48 ساعت است برف مي‌بارد با اين حال با تلاش ماموران راهداري از بسته شدن راههاي اصلي كشور جلوگيري به عمل آمده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه

8 بهمن 1351

خب دیگه اون موقع به استان تهران می گفتن استان مرکزی !! استان مرکزی فعلی هم جزء استان تهران یا مرکزی اون موقع بوده به مرکزیت تهران

پسرخاله

کاربر ويژه

8 بهمن 1351

ماهان این خبرای قرنی پیش داره بهت وحی میشه؟:خنده1:

چه جالب مهرآباد 7 سانت اقدسیه 4 سانت!
باید تو گینس ثبتش میکردن

ماهان.

کاربر ويژه
1 دی 1351

امشب تهران 7 درجه زير صفر ميرود

اداره هواشناسي اعلام داشت از ظهر امروز برف تهران قطع خواهد شد و تراكم ابرهاي آسمان پايتخت بتدريج كاهش مي‌يابد ولي سرماي هوا همچنان ادامه خواهد داشت و ميزان برودت امشب تهران به حدود 7 درجه زير صفر خواهد رسيد و يخبندان شديدي در تهران حكمفرما مي‌گردد.

كارشناسان امور هواشناسي ، ريزي برف ديشب تهران را بي‌سابقه نميدانند و اظهار ميدارند تاكنون بارها زمستان و برف از شب اول ديماه در تهران آغاز شده است.

شب زنده داران «يلدا» و كساني كه اولين برف سال را هنگام برگزاري مراسم شب چله شاهد بودند برمبناي يك اعتقاد قديمي فرو ريختن برف را به فال نيك گرفتند، زيرا از عهد گذشته ايرانيان هميشه آمدن برف را پرشگون ميدانستند.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چه برف مسخره ای بوده شمال شهر 4 سانت مرکز شهر 7 سانت . من اگه مرکز شهر 1 متر هم بیاد ولی شمال شهر 20 سانت بیاد راضی نیستم . :خنده1:

--------

مهراباد شد +2

واقعا :تعجب2:

ولي من اگه مركز خوب بياد ، شمال تهران كم بياد خوشحال مي شم چون خونمون برف خوب ميشه.

Abbath

New member
اینجا هوا یه مقدار ابری شد و یه رگبار برفی هم زد،اما الان رو به صاف شدن میره،اما ابرا ارتفاع پایین بودن و رفتن سمت کوه ها،به احتمال زیاد کوه های اطراف قزوین می باره،فردا صبح معلوم میشه البته

mohamad$

کاربر ويژه
ماهان این خبرای قرنی پیش داره بهت وحی میشه؟:خنده1:

چه جالب مهرآباد 7 سانت اقدسیه 4 سانت!
باید تو گینس ثبتش میکردن

اره والا . البته اقدسیه از 1366 فکونم تاسیس شده . ولی بوده دفعات خاصی که مثلا برف رگباری زده وسط شهر ولی شمال شهر نزده

mohamad$

کاربر ويژه

واقعا :تعجب2:

ولي من اگه مركز خوب بياد ، شمال تهران كم بياد خوشحال مي شم چون خونمون برف خوب ميشه.

اره . من اصلا دوست ندارم محله ما از شمال شهر بیشتر بیاد . اونجوری یه برف بی مصرف میشه چون وقتی شمال شهر گند بزنه خب کوها هم مسلما کم برف میاد و من از اونجایی که به کوه علاقه دارم ناراحت میشم و دلم میخواد اونجا زیاد باشه :خنده1:

samann

کاربر ويژه
یه برنامه ای هست توی رادیو سر صبح میگه تقویـــــــــم تاریــــــــخ بعد میگه در 50 سال پیش در چنین روزی...(خبرای ماهان!!!)
تبریک به دوستان رشتی و تهرانی که حالا گویا در برخی نقاطش برف باریده این خبریا برف شما عزیزان و همینطور محسن از قوچان مسرت بخشه:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
اره . من اصلا دوست ندارم محله ما از شمال شهر بیشتر بیاد . اونجوری یه برف بی مصرف میشه چون وقتی شمال شهر گند بزنه خب کوها هم مسلما کم برف میاد و من از اونجایی که به کوه علاقه دارم ناراحت میشم و دلم میخواد اونجا زیاد باشه :خنده1:
ولی اولویت من اول پشت بام خونمونه بعد محلمون بعد کوهها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا