• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

اینجا غرب مشهد برف به شدت در حال باریدن هست و اینجا درحال سپید پوش شدن

ماهان.

کاربر ويژه
16 دی 1351!!!

مردم از ترس برف از خيابانها فرار كردند!

بندرعباس ـ در بخش «رودان» از توابع گرمسيري بندرعباس بمدت شانزده ساعت برف باريد!

عده‌اي از اهالي بومي و مردان كهنسال «رودان» كه ريزش برف را در اين منطقه بياد ندارند بدنبال نزول برف از خيابانها فرار كردندو بخانه‌هاي خود پناه بردند و تا قطع كامل برف بيرون نيامدند.بر اثر نزول اين برف سرماي شديد منطقه رودان را فرا گرفت و خسارات فراواني به صيفي‌جات و مركبات باغات وارد ساخت.سرماي شدي «اردكان» را نيز بصورت تعطيل درآورد و مردم اين بخش به خانه‌هاي خود پناه بردند.

مدارس اين بخش در پي برف و سرماي شديد تعطيل شد و راههاي روستائي منطقه بكلي مسدود است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
درسته
حق با شماست

93709653635813437532.jpg

خواهش می کنم . منطقی هم بوده واقعا چون مرکز کشور بوده دیگه !! حالا رو چه حساب الان به این استان جدید ( با مرکزیت اراک ) می گن مرکزی نمی دونم!!
نکته جالب این که زنجان جزوی از گیلان بوده !! سمنان هم به صورت فرمانداری کل اداره می شده ( اداره اون با استان مرکزی بوده بیشتر )

aghasina21

کاربر ويژه
آقا نمیشه خاک بریزیم این رشتو 300 متر ببریم بالا! الان قشنگ نیم متر برف رو زمین بود
کشت ما رو. حیف این همه بارندگی. یه بند داره برف و بارون میاد

AM_TEH

کاربر ويژه
دوستان

تبریک میگم به شما دوتان مشهدی:گل:
خوشبحالتون بزنم به تخته ساعات خوشی در انتظارتونه.
راستی تبریک بابت میگم بابت برف قوچان و رشت

AM_TEH

کاربر ويژه
دوستان

تبریک میگم به شما و دوستان مشهدی:گل:
خوشبحالتون بزنم به تخته ساعات خوشی در انتظارتونه.
راستی تبریک بابت میگم بابت برف قوچان و رشت وسمنان و..

felan123

New member
دوستان خبر خوش
سمنان من درجزین زندگی میکنم از ساعت 7 شب تا الان با شدت با باد داره برف میاد فکر کنم باید متظر کولاک باشیم
تا الان 10 سانتی نشسته خیلی بیشتر از پیش بینی داره میباره خیلی خیلی بیشتر
فردا عکس میزارم الان نمیشه گوشیم دوربین ش خوب نیست

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
بارش شدید برف و بارون هم چنان در محله ما ادامه داره. امیدوارم هر چه زودتر برف خالص بشه.:گل:

GFS هم تو آبدیت جدیدش شدت بارش ساعات آتی رو واقعا سهمگین زده ولی خب متاسفانه دما لب مرزه!:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12
آرش GFS رو ولش كن الان واقعيت رو ببين كه دما بسيار سردتر از پيش بيني ْها است به طور حتم تمام بارشها به شكل برف خواهد بود. الان اينجا داره برف و بارون مياد

mikadd

کاربر ويژه
بنظر شرق تهران دماوند ابعلی باید برف خوبی داشته باشن الان.فیروزکوه هم همینطور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا