• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آرش GFS رو ولش كن الان واقعيت رو ببين كه دما بسيار سردتر از پيش بيني ْها است به طور حتم تمام بارشها به شكل برف خواهد بود. الان اينجا داره برف و بارون مياد

درسته مهدی جان. شدت بارش محله تون چقدره؟؟؟ فرودگاه که فقط حدود 1 میلیمتر گزارش کرده!!!!:ناراحت:

saeed hh

کاربر ويژه
باد و بارون اينجا شروع شد

بارووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

محل ما داشت برف میومد مهرابادم مثبت 2 هستش چه جوری داره اونجا بارون میادش:سکوت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
16 دی 1351!!!

مردم از ترس برف از خيابانها فرار كردند!

بندرعباس ـ در بخش «رودان» از توابع گرمسيري بندرعباس بمدت شانزده ساعت برف باريد!

عده‌اي از اهالي بومي و مردان كهنسال «رودان» كه ريزش برف را در اين منطقه بياد ندارند بدنبال نزول برف از خيابانها فرار كردندو بخانه‌هاي خود پناه بردند و تا قطع كامل برف بيرون نيامدند.بر اثر نزول اين برف سرماي شديد منطقه رودان را فرا گرفت و خسارات فراواني به صيفي‌جات و مركبات باغات وارد ساخت.سرماي شدي «اردكان» را نيز بصورت تعطيل درآورد و مردم اين بخش به خانه‌هاي خود پناه بردند.

مدارس اين بخش در پي برف و سرماي شديد تعطيل شد و راههاي روستائي منطقه بكلي مسدود است.

پس اون روايتي كه من زمان 4 - 5 سالگي به ياد دارم درسته كه ساحل بندر عباس برف اومد و تلويزيون نشون داد. تصاوير مبهم يه دختر رو به ياد دارم كه برف ها رو توي هوا لمس مي كرد!!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
بارووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

محل شما کی داشت برف میومد؟؟؟؟

ماهان.

کاربر ويژه
دمای فعلی:

بابلسر:‌ 5.6+
گرگان: 4.8+
نوشهر: 3.6+
رامسر: 2.8+
بندر انزلی: 2.8+
رشت: 1.2+

فقط 0.7 درجه دمای پایین بیاد برای شروع برف کافیه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

navid-mashhad

کاربر ويژه
فامیل ما رفته مسافرت زنگ زده میگه الان بابلسرم بارون میاد و فکر کنم 16 درجه زیر صفر باشه:سکوت:اینجا
حالا هرچی به افراد خانواده می گم امکان نذاره!!! می گن تو از کجا میدونی؟

mohamad$

کاربر ويژه
دمای تهران ایستگاه مهراباد در ساعت 21:30 امشب +2.2 بود که نسبت به دیروز در همون ساعت 10.6 درجه کاهش دما داشته . دیروز ساعت 21:30 دما +12.8 بود .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

محله ما فرق داره !!!

قبلا هم گفتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا