• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
میدونستین دوستان در عرض یک روز شما 105 صفحه فروم را بردین جلو؟!!! واقعن خسته نباشید

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

بارش برف اصلا جالب نیست شدتش!!قسمت ما همین بوده دیگه!!!کاریش هم نمیشه کرد!!متاسفانه برنامه ی سفر به مشهد هم کنسل شد به دلیل بارش برف و نامساعد بودن جاده!!!سال 91 رو بدون برف خوب در بجنورد به پایان رساندیم!!در هر صورت خدایا شکرت،صدهزار مرتبه شکر:گل::گل:

amir551

کاربر ويژه
میدونستین دوستان در عرض یک روز شما 105 صفحه فروم را بردین جلو؟!!! واقعن خسته نباشید
من یه 20 صفحه عقب بودم کُشتم خودمو تا رسیدم
روزایی که بارش ماشالله خوبه یه چایی برین بخورین، یه دستشویی برین
ضرر نداره

mohammadsadat

کاربر ويژه
اگه از چند جای دیگه هم کسایی بودن واقعاً عالی میشد و یه مجموعه کامل میشد

مثلاً از آذربایجان غربی، کردستان، همدان یا زنجان و همچنین کهگیلویه و بویر احمد

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان

بارش برف اصلا جالب نیست شدتش!!قسمت ما همین بوده دیگه!!!کاریش هم نمیشه کرد!!متاسفانه برنامه ی سفر به مشهد هم کنسل شد به دلیل بارش برف و نامساعد بودن جاده!!!سال 91 رو بدون برف خوب در بجنورد به پایان رساندیم!!در هر صورت خدایا شکرت،صدهزار مرتبه شکر:گل::گل:

چند سانت شده؟
مگه واسه فرداتون بارشی نزدن؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان شب خوش به نظرم با این شدتی که میباره صبح پاشم 30 سانتی برف رو زمین خواهد بود:بای:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چند سانت شده؟
مگه واسه فرداتون بارشی نزدن؟

1سانت!!!شایدم کمتر!!!8میلیمتر!!!!بارش که زدن ولی مگه بارش هایی که واسه الان و ساعات قبل پیش بینی شده بود اومد؟؟؟؟؟!!!!نچ!!!از اولش هم حس خوبی نسبت به این موج واسه بجنورد نداشته بودم نداشتمو نخواهم داشت!!!این همه پشت سیستم نشستم به خاطر این موج،این هم بی خوابی کشیدم ولی آخرش چی شد؟؟!!!نمیدونم چی بگم!!!

شب خوش،یا علی.:آه::نه:

mohamad$

کاربر ويژه
با توجه به تصاویر ماهواره ابر ها زیاد گسترده نیستن در منطقه البرز و بارش ها تداومی نداره به اون صورت

03062015.gif.GIF

mohamad$

کاربر ويژه
امیر جان برف ملایم و کمه . هوا هم گرفتس ولی تصاویر ماهواره ابرا رو منسجم نشون نمیدن . باید دید چی میشه . بالاخره این نروژ پیشبینیش درست میشه یا نه خدا میدونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا