محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنونسه راه طرقبه
میدان امام حسن(ع)
میدان نمایشگاه
هفت تیر
محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنونسه راه طرقبه
میدان امام حسن(ع)
میدان نمایشگاه
هفت تیر
الان میخواستم گزارش فرودگاه رو بزارم و بنویسم که متاسفانه دوربین اونجا آپدیت نیست اما عوارضی باغچه رو داره:محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنون
امیر جان برف ملایم و کمه . هوا هم گرفتس ولی تصاویر ماهواره ابرا رو منسجم نشون نمیدن . باید دید چی میشه . بالاخره این نروژ پیشبینیش درست میشه یا نه خدا میدونه
خیلی ممنون. آره واقعا برای منم عجیبه!!!؟الان میخواستم گزارش فرودگاه رو بزارم و بنویسم که متاسفانه دوربین اونجا آپدیت نیست اما عوارضی باغچه رو داره:
نمیدونم فرودگاه چرا با 300 متر light snow زده؟
خیابونا مه نیست خیلی
سلام محمد جان
نروژ چند میل پیش بینی کرده ؟
به نظر بیشتر بارش تهران ساعت 6 تا 12 ظهر فرداست
نمیدونم چرا سمت ما نمیشینه برفخیلی ممنون. آره واقعا برای منم عجیبه!!!؟
بارش برف متوقف شد!!!:52::قاطی::گریه:،من تا زمانی که بجنورد 10 سانت{کمترینش رو گفتم ها!!!}برف نیاد؛دیگه پست نمیذارم و فقط پست ها رو میخونمو لایک میکنم،حالا این 10 سانت میخواد فردا بیاد،میخواد 2 روز به عید بیاد،میخواد سال دیگه بیاد،ما رفتیم دوستان.خوبی بدی دیدین حلالم کنین!!!!
نمیدونم چرا سمت ما نمیشینه برف
یاد اسفند 79 افتادم
2 روز برف میومد، درخت جلو در حیاطمون داشت کج میشد از بس روش برف نشسته بود اونوقت رو زمین برف نمینشست
:تعجب2:خواستم بخوابم اما نشد برف ریز و شدید هم اکنون فقط نگید که شمال شهر داره بارون میادش!!!!!!
آخه پارسال 28 اسفند با همین شدت یا کمتر، 20 سانت نشستبه قول قدیمیا زمین نفس کشیده !
امیدوارم خدا دلش برای مردمان البرز جنوبی بسوزه . از قزوین تا تهران . اماری که عباس جان از برف این چند ساله قزوین دادن نشون میده چقدر وضع البرز جنوبی خراب بوده سالای اخیر .