• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سه راه طرقبه
192.168.41.50.jpg

میدان امام حسن(ع)
192.168.45.201.jpg

میدان نمایشگاه
192.168.41.53.jpg

هفت تیر
192.168.43.50.jpg
محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنون

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنون
الان میخواستم گزارش فرودگاه رو بزارم و بنویسم که متاسفانه دوربین اونجا آپدیت نیست اما عوارضی باغچه رو داره:
192.168.97.51.jpg

نمیدونم فرودگاه چرا با 300 متر light snow زده؟
خیابونا مه نیست خیلی

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
به دوستان خراسانی تبریک می گم.

به تهرانی های عزیز هم همینطور.تا ظهر وقت هست.

اینجا هم ما سر کاریم انگار.الان چند ساعته دما روی 1 گیر کرده.جای شکرش باقیه بارش خوبی کسب کردیم و از این بابت خوشحالم.

شب همگی بخیر

navid61

کاربر ويژه
امیر جان برف ملایم و کمه . هوا هم گرفتس ولی تصاویر ماهواره ابرا رو منسجم نشون نمیدن . باید دید چی میشه . بالاخره این نروژ پیشبینیش درست میشه یا نه خدا میدونه

سلام محمد جان
نروژ چند میل پیش بینی کرده ؟
به نظر بیشتر بارش تهران ساعت 6 تا 12 ظهر فرداست

آرش-مشهد

کاربر ويژه
الان میخواستم گزارش فرودگاه رو بزارم و بنویسم که متاسفانه دوربین اونجا آپدیت نیست اما عوارضی باغچه رو داره:
192.168.97.51.jpg

نمیدونم فرودگاه چرا با 300 متر light snow زده؟
خیابونا مه نیست خیلی
خیلی ممنون. آره واقعا برای منم عجیبه!!!؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان وقت هست قصه نخور!!

تفاوت برف نسبت به 1 ساعت پیش - شبتون بخیر:گل:

نویدجان وقت واسه شما هست ولی واسه بجنورد دیگه دیر شده!!!دیشب اصلا خوابم نبرد و با خودم میگفتم که واییییی فرداشب 10 سانت میباره!!!پس فردا صبح هم که بیدار بشم راحت 15-20 سانت برف روی زمین خواهد بود ولی....

شکرت خدا:گریه::گریه::ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان
نروژ چند میل پیش بینی کرده ؟
به نظر بیشتر بارش تهران ساعت 6 تا 12 ظهر فرداست

سلام نوید جان . درسته همینطوره برای فردا صبح تا ظهر بارش بهتر هست طبق پیشبینی ها . نروژ برای فردا 5 میل برف زده .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارش برف متوقف شد!!!:52::قاطی::گریه:،من تا زمانی که بجنورد 10 سانت{کمترینش رو گفتم ها!!!}برف نیاد؛دیگه پست نمیذارم و فقط پست ها رو میخونمو لایک میکنم،حالا این 10 سانت میخواد فردا بیاد،میخواد 2 روز به عید بیاد،میخواد سال دیگه بیاد،ما رفتیم دوستان.خوبی بدی دیدین حلالم کنین!!!!

amir551

کاربر ويژه
بارش برف متوقف شد!!!:52::قاطی::گریه:،من تا زمانی که بجنورد 10 سانت{کمترینش رو گفتم ها!!!}برف نیاد؛دیگه پست نمیذارم و فقط پست ها رو میخونمو لایک میکنم،حالا این 10 سانت میخواد فردا بیاد،میخواد 2 روز به عید بیاد،میخواد سال دیگه بیاد،ما رفتیم دوستان.خوبی بدی دیدین حلالم کنین!!!!

نمی پسندم

saeed hh

کاربر ويژه
خواستم بخوابم اما نشد برف ریز و شدید هم اکنون فقط نگید که شمال شهر داره بارون میادش!!!!!!

AM_TEH

کاربر ويژه
خواستم بخوابم اما نشد برف ریز و شدید هم اکنون فقط نگید که شمال شهر داره بارون میادش!!!!!!
:تعجب2:
سعید جان برف نمیباره که هیچی بارونم نمیباره:خنده1:
ولی هوا گرفتس و احتمالا تا نیم ساعت دیگه شروع بشه
سمت شما ابرا منسجمن؟

rahsazan

کاربر ويژه
این دوربینو نگاه کنین برف گرفته:خنده1:
میدون جمهوری اسلامی
54876546846256402563.jpg

قدیما دوربینا برف پاک کن داشت حالا از این دوربینای dome میزارن وقتی بارش با باد باشه اینجوری میشه!

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
الان داشتم بانک آمار سایت چهارمحال رو میدیدم
ظاهراً قوچان با(38 م م تا غروب) رکورد بارش روزانه خودش رو شکونده

navid-mashhad

کاربر ويژه
میری جان شما مرکز شهرین دیگه :خنده1:
اینجا که زمین و زمان سفید شده و با شدت دراماتیک می باره

Abbath

New member
امیدوارم خدا دلش برای مردمان البرز جنوبی بسوزه . از قزوین تا تهران . اماری که عباس جان از برف این چند ساله قزوین دادن نشون میده چقدر وضع البرز جنوبی خراب بوده سالای اخیر .

البته آبان پارسال رو یادم رفت بگم که یه 15 سانتی باریده ولی مثل اینکه زود آب شده،اون موقع آموزشی بودم تو کرمانشاه که کرمانشاه اصن خبری نبود.

بارش برف از این سامانه رو هم دیگه باید دورش خط بکشیم،اما خب باران خوبی اومد،بین سایت ها فورکا خیلی خوب پیش بینی کرده بود و نروژ هم دماها رو خوب پیش بینی کرده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا