• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
:تعجب2:
سعید جان برف نمیباره که هیچی بارونم نمیباره:خنده1:
ولی هوا گرفتس و احتمالا تا نیم ساعت دیگه شروع بشه
سمت شما ابرا منسجمن؟

بارش برف ریز به شکل متوسط به همراه باد شدید

من که گیج شدم یعنی چی بالا شهر برف نمیاد احتمالا شدتش روی غرب و جنوب غرب و منطقه شهریار هستش
میگم نکنه خوابم تو خواب دارم پست میزارم :خنده1:

babak2006

کاربر ويژه
محمد رضا جان به نظرمن برای این موقع سال که دیگه برف خوب نمی شینه فاکتورسرما خیلی مهمه هرچی دما پاینن تربیاد وصورت کولاک وریز بباره احتمال نشستنش بیشتره که البته هرچقدرهم بشینه حتی یک متر به نسبت اوایل زمستون خیلی خیلی سریع تراب خواهد شد گرچه درکوهستان ها مدت بیشتری خواهند ماند

mohamad$

کاربر ويژه
سعید اخه بارش سیستمی نیست که شمال شهر بیشتر بیاد یه تیکه ابر میاد میباره و میبره

AM_TEH

کاربر ويژه
قضیه برف تهران و مشهد منو یاد اون بازی مقوایی ها میندازه که قدیما بازی میکردیم که باید اول بازی تاس 6 میاوردی تا مهرت وارد بازی بشه مشهد خیلی وقته تاس 6 آورده و مهرش تو بازیه و حتی 10 دور هم بازی رو چرخیده ولی ما هنوز داریم تاس میندازیم تا 6 بیاریم رشت هم که چند دقیقه پیش 6 آورد و مهرش رفت تو بازی:خنده1:
آره ما فعلا درگیر برف پراکنده که مدام قطع و وصل میشه هستیم مشهد 10 سانتشم رد کرد.

navid61

کاربر ويژه
به نظر مناطق جنوبی تهران برف خیلی شدیده
چون هیچ چراغی نمیبینم . حالت مه شده ولی اینجا هنوز ابریه

AM_TEH

کاربر ويژه
بارش برف ریز به شکل متوسط به همراه باد شدید

من که گیج شدم یعنی چی بالا شهر برف نمیاد احتمالا شدتش روی غرب و جنوب غرب و منطقه شهریار هستش
میگم نکنه خوابم تو خواب دارم پست میزارم :خنده1:

اوه جفت 6 اومد اینجا برف گرفت شدید مه هم همه جارو داره میگیره:خنده1: فکر کنم دیگه بباره تا صبح

saeed hh

کاربر ويژه
اقا بگم داره رو ماشینا میشینه چه حالی بهتون دست میده فکنم دوستان بالاشهری پوست کلمو بکنن ولی باور کنید داره میشینه:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن اومده حتما با یک گونی عکس:خنده1:

دوستان تهرانی و گیلانی هم اگر سفید کرد عکس فراموش نشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا