• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
ارش جان رو زمینای اونجای 10 سانت حداقل باشه پس رو چمنا ماشینا بالای 15 16 سانت هست درسته ؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارش در میدان کاج هم به شدت آغاز شد!

دارم وسوسه میشم برم بیرون! البته با این برف دیگه نمیتونم برگردم توی پارکینگ! لیز لیز بازی میشه!:شاد:

پسرخاله

کاربر ويژه
به نظر میاد اوجه بارش تا ساعت 9 صبح باشه . باید ببینیم البرزه مرکزی تدارکه همرفتی تا شب رو هم برامون دیده یا نه؟!:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ارش در این دوسه ساعت هوا سردتر میشه؟اوج بارش چه ساعتیه

امروز باید 6-7 میلیمتر در مهرآباد داشته باشیم، برای ژئوفیزیک به اختمال زیاد تا 15 میلیمتر و در شمال شهر تا 20 میلیمتر هم جا داره.

اوج خاصی نمیبینم، بارش مداوم هست، از لحاظ دمائی قاعدتا در طول روز تا ساعت 15 افزایش دما رو داریم که من امیدوارم تهران اون روی دیگه خودش رو نشون بده و هوای سرد موندگار بشه، چون بارها این حالت رو دیدم که تهران همونطور که سخت سرد میشه، وقتی هم سرد شد سرد باقی میمونه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد اوجه بارش تا ساعت 9 صبح باشه . باید ببینیم البرزه مرکزی تدارکه همرفتی تا شب رو هم برامون دیده یا نه؟!:خنده1:

نه هومن جان، مرکز سیستم بصورت بسته هست و مرتب موج میفرسته، ما هم در محل مناسب هستیم!:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
امروز باید 6-7 میلیمتر در مهرآباد داشته باشیم، برای ژئوفیزیک به اختمال زیاد تا 15 میلیمتر و در شمال شهر تا 20 میلیمتر هم جا داره.

اوج خاصی نمیبینم، بارش مداوم هست، از لحاظ دمائی قاعدتا در طول روز تا ساعت 15 افزایش دما رو داریم که من امیدوارم تهران اون روی دیگه خودش رو نشون بده و هوای سرد موندگار بشه، چون بارها این حالت رو دیدم که تهران همونطور که سخت سرد میشه، وقتی هم سرد شد سرد باقی میمونه!
بارشه اینجا به شدت کم شد!
خیلی خوب میومد تمامه جاهایی که ماشین رد شده بودو سفید کرد مجدد ولی الان باز کم شد عجبا

mohamad_73

کاربر ويژه
برف میاد ولی مزه نمیده دوس دارم مه هم بگیره و از اینم شدیدتر بیاد
تصاویر ماهواره چی میگن ایا ارزوی ما براورده میشه؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
همین که داره میباره باید خوشحال باشیم!

البته من نگران وضعیت کشاورزی هستم! الان شکوفه ها رو سرما میزنه!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
Wow
عجب وضعي داشته مشهد
اسكيوتي نيمه شب

در اولين فرصت به طور مشروح به تفسير اين دياگرام خوهم پرداخت. فعلا برم كه دير شد.

mikadd

کاربر ويژه
تبریک به همه بچهای زحمت کش فروم که با تلاش بی وقفه و شبانه روزی بلاخره زمستون بی بخار 91 رو مجبور کردیم در اخزین روزها از رو بره و برفه حسابی رو ببینیم.البته هرچند این برف هم نمیتونه شب های طولانی گرم و نسبتا خشک زمستان 91 رو از خاطرها پاک کنه .به امید سال 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا