• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دیشب اول برف تهرانو من پستاشو میزدم هی میگفتم این ارش هومن اریا کجا هستن ماشالله محمد میلاد و امیر از دیشب نخوابیدن:خنده1:

دیروز اعصاب نموده بود برای من!!! البته دیشب هم باید جائی میرفتم نمیشد زیاد بمونم:خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینجا سعادت آباد، میدان کاج

بارش بسیار شدید و دانه درشت برف!:شاد:

abtinT

کاربر ويژه
پس نقشه 850 نیروی دریایی باز درست گفت . دو روز قبل هم گفتم سرما و رطوبت خوبی نشون می ده.

saeed hh

کاربر ويژه
اول شدت بارش روی جنوب شهر بودش بد رفت شمال اینجا روی همه چی 7سانت یا بیشتر نشسته ولی نمیدونم برفای روی اسفالتا چرا اب شده!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
واقعن برف بسیار شدید میباره ولی هنوز نمیدونم چرا خوب نمیشینه و ارتفاع را زیاد نمیکنه الان باید 30 سانت میشد ولی بیشتر از 25 سانت نشده البته مرکز مشهد غربش فکر کنم 35 را هم رد کرده !!!

nojeana

کاربر ويژه
سلام
و تبریک به همه دوستان بابت برف خوشگلشون
الان فردیس هم برف پودری و شدید داریم تا الان هم 10 سانتی بارید خوب فکر کنم تهران بیشتر باشه
نهاوند که خبری نیست هنوز

abtinT

کاربر ويژه
دوستان الان کسی خبر داره اسلام شهر هوا چطوره . یکی از دوستانم می خواد بره اونجا وضع جاده رو پرسیده

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود

بارش برف در قم شروع شده و در حال سفید شدنه :خنده1::خجالت2:

سلام محمد گل

خوبی؟ میگم یکی از همشهری ها زودتر اومد زنبیل گذاشت! تبریک میگم بهت بابت بارش برف، اگر رفتی اون دامنه شیبدار که سرسر بازی بود عکس بگیر :گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
کلن تو این موج بارندگی مشهد 8 تا 9 ساعت از قوچان عقب بود همیشه بیشتر از 4 ساعت طول نمیکشید که بارش در قوچان به مشهد برسه امیدوارم اون حجم بارش قوچان در اینجا هم که تا فردا صبح قراره بارش برف ادامه پیدا کنه اتفاق بیفته و من حداقل یک برف 60 سانتی ببینم

saeed hh

کاربر ويژه
البته در ادامه بارش امروز دوباره شدت بارش دوباره توی جنوب شهر هستش:بای:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا